Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
9.7.11 13:18

monny89

Monny89 píše:
Lusisek píše:
Monny89 píše:
Luci, já myslela, že už jsi pochopila, že ti za to prostě nestojí!!! Prosímtě, seber se a vzchop se, kvůli prckovi aspoň.. Takhle to dál nikam nevede.. Říkám ti to naprosto upřímně, nemyslím to špatně, ale takhle z tebe za chvilku bude troska… A chudák Patriček.. Tak to udělej aspoň kvůli němu!!! Vím, že je to těžké, ale jednou stejně budeš muset říct DOST !!!
já vim Moni..zhubla jsem už dost..jsem vychrtlá..měla jsem 55kg,by mě zajímalo kolik mám teď..
Lucko, ale já nemluvím o váze! Já to myslím celkově! Musíš se psychicky srovnat, v hlavě se rozhodnout… Urovnat si myšlenky, utřídit si priority......

aha..tak to bude hodně dloooouuho trvat.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.7.11 13:22
Lusisek píše:
Monny89 píše:
Lusisek píše:
Monny89 píše:
Luci, já myslela, že už jsi pochopila, že ti za to prostě nestojí!!! Prosímtě, seber se a vzchop se, kvůli prckovi aspoň.. Takhle to dál nikam nevede.. Říkám ti to naprosto upřímně, nemyslím to špatně, ale takhle z tebe za chvilku bude troska… A chudák Patriček.. Tak to udělej aspoň kvůli němu!!! Vím, že je to těžké, ale jednou stejně budeš muset říct DOST !!!
já vim Moni..zhubla jsem už dost..jsem vychrtlá..měla jsem 55kg,by mě zajímalo kolik mám teď..
Lucko, ale já nemluvím o váze! Já to myslím celkově! Musíš se psychicky srovnat, v hlavě se rozhodnout… Urovnat si myšlenky, utřídit si priority......

Ne, bude to trvat přesně tak dlouho jak to ty dopustíš! Pokud říkáš že to bude trvat dlouho, tak to tak taky bude.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
9.7.11 13:29
Monny89 píše:
rošťando :mavam: :hug:
:mavam: Ahojky Monny…jak se máš???Na mě jde zas sem tam depka…jsem DNES 30tt a nemohu se dočkat aspon 36tt,doufám že malá v bříšku vydrží..čtu tady ty uplakané deníčky o miminkách co zemřeli a je mi úzko,mě přepadl takovej strach aby mi vše dobře dopadlo holka…vím-nečíst to :cert: Ale to ti nedá holka.. :oops: Ona malá tak pořád něžně kope…vůbec to nebolí…podupává ve mě jako králíček,vždy se s Filipem smějeme..je úžasná už teď…asi to bude drobeček :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.7.11 14:12
rošťanda píše:
Monny89 píše:
rošťando :mavam: :hug:
:mavam: Ahojky Monny…jak se máš???Na mě jde zas sem tam depka…jsem DNES 30tt a nemohu se dočkat aspon 36tt,doufám že malá v bříšku vydrží..čtu tady ty uplakané deníčky o miminkách co zemřeli a je mi úzko,mě přepadl takovej strach aby mi vše dobře dopadlo holka…vím-nečíst to :cert: Ale to ti nedá holka.. :oops: Ona malá tak pořád něžně kope…vůbec to nebolí…podupává ve mě jako králíček,vždy se s Filipem smějeme..je úžasná už teď…asi to bude drobeček :huban:

Ahojky, no u nás je veselo, Dáda roste jako z vody, a já se nestačím divit co všechno už umí.. Teď když se nudí tak si zuřivě rvě pěstičky do pusy a vzteká se, že se mu tam nevejdou :lol: :lol: Zítra mu bude už 6týdnů, šíleně to letí, a já jen sleduju jak stárnu :-P Ale je to moje prdelka malinká… Máme krásný režim, celou noc prospí, a přes den je to jak kdy, podle počasí, když jsou ty horka, tak má pořád žízeň, takže mu dávám i čajík, a on prostě v tomhle horku málokdy usne…
Neboj, uteče to jako voda, já to mám stále živě v paměti, jak jsem tu seděla s pupkem a říkala si kdy to skončí.. A teď? Když se podívám zpětně, říkám si jak se mi po tom pupku stýská...... Dítě mi zůstane na celý život, ale ten pupek jsem mohla mít jenom 9 měsíců :roll:
A ty deníčky vůbec nečti, já vím, taky jsem je četla :mrgreen: Ono se to nedá, já vím.. ale pokus se to prostě nečíst :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
9.7.11 14:49

monny89

Monny89 píše:
Lusisek píše:
Monny89 píše:
Lusisek píše:
Monny89 píše:
Ne, bude to trvat přesně tak dlouho jak to ty dopustíš! Pokud říkáš že to bude trvat dlouho, tak to tak taky bude.....

jasný no… :cry: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
9.7.11 14:58

Monny,to máš pravdu…já si to zakazuju číst,ale někdy jsem baba zvědavá noo… :oops: Věřím jak šťastná musíš být,mít drobečka u sebe…myslím,že jediné co mi bude chybět jsou ty krásné něžné kopanečky :huban: Jinak se těším,až bude maličká u mě a budeme ji moct ňuňat a tak vše o kolo… :dance: Zatím si to zpříjemňuji s přítelem,já ho snad miluju čím dál víc…jestli to je ještě možné…Nemůžem sexovat a nenamítá ani trošičku,vždy pomazlit a dá pokoj…je super…Snad bude to tak i nadále…chceme se příští rok brát tak uvidíme :srdce: Monny užívej toho svého mazlíčka,protože to je to nejkrásnější po lásce co nás může potkat :hug: Přeji vám moooc zdravíčka… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
12.7.11 10:18

Holky, vsem vam s Eliskou dekujem za gratulace :hug: . Mala je moc hodna, ale trosku narocna. V porodnici jsem ji mela porad u sebe a tedka jsme byly v nemocnici dalsi 4 dny tak si zvykla. Jinak nez na rukou nebo pri kojeni neusne, navic zacina treti tyden a zvysil se ji apetit, tak kojime co hodinku. Takze jeste ze jsme u babicky a dedy, jsou z ni hotovi tak mi ji pomahaji uspavat, tatinek prebaluje abych aspon neco stihla prat, jist a zakladni veci ktere potrebuju uklidit. Tedka je malicka na prochajde s dedeckem, tak mam cas vam napsat.

Byly jsme tyden doma a ja jsem dostala krece do podbrisku, tak jsem sla ke gyndari, byl tam akorat pan primar a poslal me pry na dva dny do nemocnice na infuze. Prestala se mi stahovat deloha, nadelaly se mi tam srazeniny a jeste jsem tam mela zanet. Infuze dva dny nepomohly, jeste se mi to zvetsilo tak mi to treti den odsavali, jak se dela miniinterupce. Samozrejme zaziva a bolelo to pekelne. Antibiotika mi dali 5 den uz jako tablety tak jsme konecne doma. Co se tyka male, byl to boj. Prijali mi ji na detske, na vetsi deti protoze bylo kojenecke plne. Tam byla na pokoji asi trileta holcicka co celou noc rvala ze chce mamku a tatku a Eliska nechtela spinkat, tak jsem celou noc chodila po chodbe s Eliskou v naruci, kojila jsem ji na zidlicce v jidelne a zase jsem chodila po chodbe aby spinkala. Rano jsem sla na vizitu, sestra me servala proc jsem byla celou noc pryc, tak jsem pro jistotu servala ja ji, ze mi primar rekl ze ji budu mit u sebe a ze ji dali na vetsi deti, kde jsou vsichni nemocni a navic s ditetem ktere celou noc rvalo tak jsem ji musela nosit. Taky jsem ji rekla ze jestli nezaridi abych ji mela u sebe tak ze si budu ztezovat a podepisu revers a pujdeme domu, protoze mi bylo jeste hur nez doma. Tak najednou vsechno slo. Privezli mi postylku, Elisku, a uz se o nas nikdo nestaral. Vsechny veci mi lukas privezl a byly jsme spolu. Ale teda ta prvni noc, to bylo maso.

Jinak koukam ze nejak neni ani co docitat, uz tu nikdo nechodi???Copak se stalo? 8-o

A holky, naka nova miminka tady? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
12.7.11 10:27

leni no to je mazec :cry: :cry: mrzi me ty problemy. jinaqk jsme se presunuly do uzavrene diskuse, moderator je finduska tak jen zazadej o vstup pokud te tam jeste nema jako clenku :huban:
 https://www.emimino.cz/…-a-drbnatka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.7.11 10:56

Leni, všichni se přesunuli do jiné diskuze :lol: :lol:

Mě se taky nezavinuje děloha, mám čípky, a bolí to jak kráva :roll:

No, jdi za holkama.. tady už to fakt nemá smysl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
12.7.11 23:04

Diskuse se přesunula do uzavřené skupiny Drbny a drbňátka - nadávky a urážení se mezi sebou do diskuse nepatří, tyto příspěvky jsem smazala. Myslím, že zde působíte dost dlouho na to, abyste to věděly…

Doufám, že se to nebude opakovat.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
12.7.11 23:11

Zajímalo by mne, co tak strašně urážlivého například v mém příspěvku bylo, že si zasloužil smazání!
A vyjadřovat názor se zde na diskuzi asi také nesmí, zajímavé :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
12.7.11 23:25

Doporučuji prostudovat pravidla diskuse.

Pokud máte založenou soukromou skupinu, nevidím důvod k tomu, abyste se zde chodily nazývat slepicemi, husičkami a lhářkami.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
12.7.11 23:28

To je ten problém, že já jsem žádné z těchto slov nepoužila… myslím, že to byla jen jedna osoba :think: , u které bych smazání příspěvku chápala, ale takto mi to příjde jako když opravdu svoboda slova je pouhý pojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
13.7.11 00:27

Nejde jen o nevhodná slova v komentářích - pokud je dané, že „příspěvky urážející nebo napadající ostatní účastníky diskuse“ budou mazány, není třeba se ohánět (ne)svobodu slova.

Svoboda totiž není nepřítomností pravidel - ba naopak: „Dobrá pravidla svobodu (hráčů) nijak neomezují, ale teprve umožňují.“ (Jan Sokol)

Pokud mně někdo irituje čímkoliv, osobně si to s ním vyřídím (SZ) nebo ho ignoruji - není třeba veřejný „lynč“.

Ráda bych upozornila, že osobní urážky kohokoliv nejsou přípustné ani v uzavřených diskusích.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
13.7.11 09:27

Souhlasim s Menzy, taky jsem nepouzila nic z tohoto - nazývat slepicemi, husičkami a lhářkami, ale zas na druhou stranu bez tech prispevku by ty nase nedavaly smysl.

Je mi lito ze tohle je konec „briskum“ (pro me teda 100%) ale jsem moc rada za drbny. A jak ironicke ze Tajda zacal dneska ronit slzy
Krasny den........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky