Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mobilishky píše:
klidně dej i bříško,jak vypadá teď a pak až povyroste
tak já se nechám od manžela vyfotit a pak to sem šoupnu
mám jen takový samý samofotky a ty jsou rozmazaný
tak až bude ten státní svátek tak ho zaúkoluju
vesper píše:mobilishky píše:tak já se nechám od manžela vyfotit a pak to sem šoupnu
klidně dej i bříško,jak vypadá teď a pak až povyrostemám jen takový samý samofotky a ty jsou rozmazaný
tak až bude ten státní svátek tak ho zaúkoluju
oki ![]()
takhle na azcatku to muze byt.neboj se- mimco je ejste male a muze byt jen otocene rucickama a nozickama dovnitr ![]()
čerstvá maminka píše:
Přes bříško mám 65cm, měřila jsem to spíše níže u podbřišku, tam je to teď podstatně větší, a na hoře mám už něco přes 3kg?? a jsem v 15týdnu
Tak to jsem v pase neměla ani před těhu
A to jsem docela hubená…
nebud smutna,prcke opravdu muze byt otoceny a si porad jeste v nizkem tydn u
nekdo to mel dokonce i kolem 30.tydne-nevim kdo uz ale,ajel na pohotovsta rekli mu,ze mimco je vporadku akorat ma rucky i nozky dovnitr ![]()
Grejs-neboj s e - oni si s nami jenom tak zahravaji
ja bylakolikrat taky vydesena
Lesí píše:
Ahoj všem těhulkám
Pochlubíte se mi svým bříškem?Zajímá mě,jak jsou velká:-)jsem ve 13 plus 2 a přidávám i já fotku toho svého pupíku…Přijde mi právě velkéa nevím,zda je to normální a nebo jsem se už takto vypapala
![]()
![]()
Mám za první trimestr 2,5 kila navíc…no..kamarádku mám v patnáctém týdnu,nemá ani kilo navíc a bříško asi taky menší..Nejsem žádná křehule..moje váha je 72,měřím 181..vím,že je to individuální a proto-bříška,prosím,sem
![]()
Ahojky, ráda bych přidala fotečku, ale nemám zatím žádné bříško-jsem v 15tt a mám 172/63.To co jsem nabrala (1-2kg)v 1. trimestru jsem zase shodila kvůli nechutenství, takže zatím stojím na stejné váze, a bříško neroste.. ![]()
mobilishky píše:
tak já sem teda přidám taky jednu vzpomínku
tohle je asi dva dny před porodem… 10 dní po druhym termínu
mobilishky píše:
tohle je asi dva dny před porodem… 10 dní po druhym termínu
Ty jo-tak to je mega bříško-super!!
![]()
Grejs píše:
Cauky holky,
tak ja uz 4 dny necitila ani pohyb, tak se zacinam bat
finduska má pravdu…mimčo je ještě malinký a ty pohyby jsou slabounký…uvidíš na kontrole,ale já si taky myslim,že je vše ok a mimís tě jen zkouší ![]()
werunqa píše:mobilishky píše:
tohle je asi dva dny před porodem… 10 dní po druhym termínumobilishky píše:Ty jo-tak to je mega bříško-super!!
tohle je asi dva dny před porodem… 10 dní po druhym termínu![]()
jj,bylo obrovský
taky je znát,že jsem měla tak celký bříško,ta kůže se ne a ne vrátit zpátky ![]()
Neboj mimi je jeste male, me si mala takhle zahravala dlouho, mela dny aktivni, ze kopala porad apak treba 3 dny klidek a nic a to jsme byla uz kolem 25tt a mozna i dele
MillaL píše:
Neboj mimi je jeste male, me si mala takhle zahravala dlouho, mela dny aktivni, ze kopala porad apak treba 3 dny klidek a nic a to jsme byla uz kolem 25tt a mozna i dele
je mimi opravdu ještě malinké já jsem pohyby začala cítit až nedávno a to jsem teď 24+5tt… určitě je mimísek v pořádku…
nebojse-tohle je muj pupik ve 24tt
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…{s%3A4%3A%22sort%22%3Bs%3A27%3A%22ID|core_image.position|DESC%22%3Bs%3A7%3A%22options%22%3Ba%3A4%3A{s%3A9%3A%22noDefault%22%3Bb%3A1%3Bs%3A6%3A%22delete%22%3Bi%3A0%3Bs%3A6%3A%22typeId%22%3Bi%3A5%3Bs%3A8%3A%22objectId%22%3Bs%3A4%3A%224299%22%3B}s%3A13%3A%22cacheLifeTime%22%3BN%3B}&target=www.emimino.cz%2Ffotoalba%2Fmatyasek-4299%2Fstrankovani%2F2%2F