Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Grejs píše:
Tak snad ano…mam obavy
to neměj… nemysli na to a bude to v poho…
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.
levmah28 píše:
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.
ty jo-no teda
![]()
werunqa píše:levmah28 píše:ty jo-no teda
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.![]()
No,jsem zufalá ![]()
levmah28 píše:werunqa píše:No,jsem zufalálevmah28 píše:ty jo-no teda
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.![]()
Já jsem 15+3tt a nemám vůbec žádný ![]()
werunqa píše:levmah28 píše:Já jsem 15+3tt a nemám vůbec žádnýwerunqa píše:No,jsem zufalálevmah28 píše:ty jo-no teda
Buď ráda,s břuchem je to děs.Už si ani boty nezavážu.
levmah28 píše:werunqa píše:Buď ráda,s břuchem je to děs.Už si ani boty nezavážu.levmah28 píše:Já jsem 15+3tt a nemám vůbec žádnýwerunqa píše:No,jsem zufalálevmah28 píše:ty jo-no teda
No já si připadám spíš divně-jestli těhu probíhá dobře??ale zatím mě všichni uklidňují, že od toho 5. měsíce už začnu přibírat.. ![]()
levmah28 píše:
No bříško máš pěkný… Takový já nemám ani teď (36tt), ale na mě zas začalo bejt něco vidět až tak ve 30.tt… Zas třeba teď už neporoste tak markantně
A rozhodně ti sluší ![]()
Dessie píše:levmah28 píše:No bříško máš pěkný… Takový já nemám ani teď (36tt), ale na mě zas začalo bejt něco vidět až tak ve 30.tt… Zas třeba teď už neporoste tak markantně
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.A rozhodně ti sluší
Já doufám,že už moc neporoste,ale mimino váží normálně,tak je mi to divné.Mě to roste ze dne na den.Zítra jdu do poradny,tak uvidím co mi řekne.
levmah28 píše:Dessie píše:Já doufám,že už moc neporoste,ale mimino váží normálně,tak je mi to divné.Mě to roste ze dne na den.Zítra jdu do poradny,tak uvidím co mi řekne.levmah28 píše:No bříško máš pěkný… Takový já nemám ani teď (36tt), ale na mě zas začalo bejt něco vidět až tak ve 30.tt… Zas třeba teď už neporoste tak markantně
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.A rozhodně ti sluší
A to mám 7kg nahoře.
levmah28 bříško máš teda docela velký…já měla přibližně stejně velký v 25tt
ale zas nemáš nahoře moc,já strašně nabírala…uvidíš,prej hodně záleží na břišních svalech…ale je pravda,že zavázání bot je nadlidskej výkon ![]()
Já jsem si pořídila boty bez tkaniček
Ale ponožky jsou tvrdej oříšek…
levmah28 píše:
buď v klidu,já měla teda ve 25+6 takovýhle,ale měla jsem už 12 kilo navrch,ve finále jsem skončila s 25kg,každá to má s bříškem jiný,já zase plašila,že žádný nemám
![]()
může se ti to zaseknout a třeba už tolik neporoste
hele a na lidi se vys.r,hlavně že se má mimčo dobře
![]()
rohlice píše:levmah28 píše:buď v klidu,já měla teda ve 25+6 takovýhle,ale měla jsem už 12 kilo navrch,ve finále jsem skončila s 25kg,každá to má s bříškem jiný,já zase plašila,že žádný nemám
může se ti to zaseknout a třeba už tolik neporostehele a na lidi se vys.r,hlavně že se má mimčo dobře
![]()
To já taky plaším, že žádný nemám-ale jak to přijde, tak se myslím budu divit ![]()