Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.11.11 17:59
Grejs píše:
Tak snad ano…mam obavy :-(

to neměj… nemysli na to a bude to v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
19.11.11 20:36

tak ?

• Citovat
  • Upravit
5misa6
20.11.11 16:04

Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.

• Citovat
  • Upravit
8265
20.11.11 16:48
levmah28 píše:
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.

ty jo-no teda :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
20.11.11 16:49
werunqa píše:
levmah28 píše:

No,jsem zufalá :-(

• Citovat
  • Upravit
8265
20.11.11 16:50
levmah28 píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:

Já jsem 15+3tt a nemám vůbec žádný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
20.11.11 16:53
werunqa píše:
levmah28 píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:

Buď ráda,s břuchem je to děs.Už si ani boty nezavážu.

• Citovat
  • Upravit
8265
20.11.11 16:55
levmah28 píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:
Buď ráda,s břuchem je to děs.Už si ani boty nezavážu.

No já si připadám spíš divně-jestli těhu probíhá dobře??ale zatím mě všichni uklidňují, že od toho 5. měsíce už začnu přibírat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.11.11 16:55
levmah28 píše:

No bříško máš pěkný… Takový já nemám ani teď (36tt), ale na mě zas začalo bejt něco vidět až tak ve 30.tt… Zas třeba teď už neporoste tak markantně :-) A rozhodně ti sluší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
20.11.11 16:59
Dessie píše:
levmah28 píše:
No bříško máš pěkný… Takový já nemám ani teď (36tt), ale na mě zas začalo bejt něco vidět až tak ve 30.tt… Zas třeba teď už neporoste tak markantně :-) A rozhodně ti sluší :-)

Já doufám,že už moc neporoste,ale mimino váží normálně,tak je mi to divné.Mě to roste ze dne na den.Zítra jdu do poradny,tak uvidím co mi řekne.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
20.11.11 17:00
levmah28 píše:
Dessie píše:
levmah28 píše:
No bříško máš pěkný… Takový já nemám ani teď (36tt), ale na mě zas začalo bejt něco vidět až tak ve 30.tt… Zas třeba teď už neporoste tak markantně :-) A rozhodně ti sluší :-)
Já doufám,že už moc neporoste,ale mimino váží normálně,tak je mi to divné.Mě to roste ze dne na den.Zítra jdu do poradny,tak uvidím co mi řekne.

A to mám 7kg nahoře.

• Citovat
  • Upravit
6819
20.11.11 18:35

levmah28 bříško máš teda docela velký…já měla přibližně stejně velký v 25tt :mrgreen: ale zas nemáš nahoře moc,já strašně nabírala…uvidíš,prej hodně záleží na břišních svalech…ale je pravda,že zavázání bot je nadlidskej výkon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.11.11 18:36

Já jsem si pořídila boty bez tkaniček :D Ale ponožky jsou tvrdej oříšek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
20.11.11 18:37
levmah28 píše:

buď v klidu,já měla teda ve 25+6 takovýhle,ale měla jsem už 12 kilo navrch,ve finále jsem skončila s 25kg,každá to má s bříškem jiný,já zase plašila,že žádný nemám :lol: :zed:
může se ti to zaseknout a třeba už tolik neporoste :think: hele a na lidi se vys.r,hlavně že se má mimčo dobře :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 18:39
rohlice píše:
levmah28 píše:
buď v klidu,já měla teda ve 25+6 takovýhle,ale měla jsem už 12 kilo navrch,ve finále jsem skončila s 25kg,každá to má s bříškem jiný,já zase plašila,že žádný nemám :lol: :zed:
může se ti to zaseknout a třeba už tolik neporoste :think: hele a na lidi se vys.r,hlavně že se má mimčo dobře :hug: :pankac:

To já taky plaším, že žádný nemám-ale jak to přijde, tak se myslím budu divit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí