Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mobilishky píše:
no holky,to jste teda dobrýa tak to bylo plánovaný,nebo se tak prostě zadařilo??
Já si na // čárky počkala 9 měsíců-ale nedoufala jsem, že by mi to vyšlo na narozky.I když jsem si říkala, že by to bylo hezké-ale po tolika negativních testech jsem měla pocit, že by to bylo moc štěstí najednou..Ale podařilo se-den před mýma 25. narozeninama jsem měla od gynekologa potvrzené těhu ![]()
Holky co se tetovani tyce tak jsem tedka nekde videla kerku udelanou pres jizvu po cisari. Nevedela jsem ze to jde, ale nadherna prace. Mobi urcite to pujde spravit, jen si pockej na to druhy ![]()
dík holky
ale ono to bříško bylo fakt velký,jen na těch fotkách to tak asi nevypadá
normoš to byl fakt meloun ![]()
girlie sage píše:![]()
![]()
![]()
Tohle byl meloun a to byl tak 6-7 mesic
![]()
![]()
werunqa píše:mobilishky píše:Já si na // čárky počkala 9 měsíců-ale nedoufala jsem, že by mi to vyšlo na narozky.I když jsem si říkala, že by to bylo hezké-ale po tolika negativních testech jsem měla pocit, že by to bylo moc štěstí najednou..Ale podařilo se-den před mýma 25. narozeninama jsem měla od gynekologa potvrzené těhu
no holky,to jste teda dobrýa tak to bylo plánovaný,nebo se tak prostě zadařilo??
tak to je krásný,že se to takhle povedlo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jj,girlie,my máme s velkýma pupkama zkušenosti
teda,to jsem netušila,že se dá přetetovat i jizva po císaři
nojo.mě ale honza oznámil,že druhý bude až tak když vojta pujde do školy… a to je ještě tak min 5 let ![]()
werunqa píše:girlie sage píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to je teda mega bříško
![]()
![]()
jsem si pak a nej pokladala talire
![]()
rohlice píše:dík holky
ale ono to bříško bylo fakt velký,jen na těch fotkách to tak asi nevypadá
normoš to byl fakt meloun
gratulka k čerstvému mimískovi
krásná holčička a krásný jméno
já mám vojtu,tak kdyby se povedla časem holčičky,tak by se mi k němu moc líbila Valerie,nebo Viktorie ![]()
mobilishky píše:girlie sage píše:jj,girlie,my máme s velkýma pupkama zkušenosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nojo.mě ale honza oznámil,že druhý bude až tak když vojta pujde do školy… a to je ještě tak min 5 let
clovece kdybych ja si pamatovala kde jsem to videla tak to sem dam
![]()
aha to jsem nevedela ach jo
![]()
mobilishky píše:werunqa píše:tak to je krásný,že se to takhle povedlomobilishky píše:Já si na // čárky počkala 9 měsíců-ale nedoufala jsem, že by mi to vyšlo na narozky.I když jsem si říkala, že by to bylo hezké-ale po tolika negativních testech jsem měla pocit, že by to bylo moc štěstí najednou..Ale podařilo se-den před mýma 25. narozeninama jsem měla od gynekologa potvrzené těhu
![]()
Tj, sice mimi bude Býček-což moc nadšená nejsem-jelikož to je i moje ségra a je dost náladová,tak doufám, že naše mimi nebude stejné..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teda to je ale pěkný bříško ![]()
girlie sage píše:škoda…no já to taky nevěděla…před pár dny jsme se domluvili..já jsem ráda,že mi vůbec na to druhý kývnul,takže se s tim nějak smířimmobilishky píše:clovece kdybych ja si pamatovala kde jsem to videla tak to sem damgirlie sage píše:jj,girlie,my máme s velkýma pupkama zkušenosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nojo.mě ale honza oznámil,že druhý bude až tak když vojta pujde do školy… a to je ještě tak min 5 let
![]()
aha to jsem nevedela ach jo![]()
No tak to je super
taký malinký břůšek,jak já ti závidím.