Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
20.11.11 20:09
rohlice píše:
jak jsem psala ve finále jsem skončila na 25kg,celulošku jsem měla i na kotníkách :lol: v pondělí jsem rodila,v pátek nás pustili domů a mám 12kg dole :palec: a celuloška už není tolik,jo a strii ani jednu a za celejch 9 měsíců jsem se namazala tak 3× :oops: takže klíííd :hug: :hug: tady mám bubínek 2 a půl týdne před porodem

No tak to je super :-D taký malinký břůšek,jak já ti závidím.

• Citovat
  • Upravit
8265
20.11.11 20:09
mobilishky píše:
no holky,to jste teda dobrý :palec: a tak to bylo plánovaný,nebo se tak prostě zadařilo??

Já si na // čárky počkala 9 měsíců-ale nedoufala jsem, že by mi to vyšlo na narozky.I když jsem si říkala, že by to bylo hezké-ale po tolika negativních testech jsem měla pocit, že by to bylo moc štěstí najednou..Ale podařilo se-den před mýma 25. narozeninama jsem měla od gynekologa potvrzené těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.11.11 20:11

Holky co se tetovani tyce tak jsem tedka nekde videla kerku udelanou pres jizvu po cisari. Nevedela jsem ze to jde, ale nadherna prace. Mobi urcite to pujde spravit, jen si pockej na to druhy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
20.11.11 20:12

:hug: dík holky :hug: ale ono to bříško bylo fakt velký,jen na těch fotkách to tak asi nevypadá :mrgreen: normoš to byl fakt meloun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.11.11 20:17

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tohle byl meloun a to byl tak 6-7 mesic :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 20:18
girlie sage píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tohle byl meloun a to byl tak 6-7 mesic :think: :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: tak to je teda mega bříško :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 20:20
werunqa píše:
mobilishky píše:
no holky,to jste teda dobrý :palec: a tak to bylo plánovaný,nebo se tak prostě zadařilo??
Já si na // čárky počkala 9 měsíců-ale nedoufala jsem, že by mi to vyšlo na narozky.I když jsem si říkala, že by to bylo hezké-ale po tolika negativních testech jsem měla pocit, že by to bylo moc štěstí najednou..Ale podařilo se-den před mýma 25. narozeninama jsem měla od gynekologa potvrzené těhu :palec:

tak to je krásný,že se to takhle povedlo :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 20:21
girlie sage píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tohle byl meloun a to byl tak 6-7 mesic :think: :mrgreen: :mrgreen:

jj,girlie,my máme s velkýma pupkama zkušenosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teda,to jsem netušila,že se dá přetetovat i jizva po císaři :think: nojo.mě ale honza oznámil,že druhý bude až tak když vojta pujde do školy… a to je ještě tak min 5 let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.11.11 20:22
werunqa píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: tak to je teda mega bříško :potlesk: :potlesk: :potlesk:

:mrgreen: :mrgreen: jsem si pak a nej pokladala talire :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 20:24
rohlice píše: :hug: dík holky :hug: ale ono to bříško bylo fakt velký,jen na těch fotkách to tak asi nevypadá :mrgreen: normoš to byl fakt meloun :mrgreen:

gratulka k čerstvému mimískovi :hug: krásná holčička a krásný jméno :potlesk: já mám vojtu,tak kdyby se povedla časem holčičky,tak by se mi k němu moc líbila Valerie,nebo Viktorie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.11.11 20:24
mobilishky píše:
jj,girlie,my máme s velkýma pupkama zkušenosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teda,to jsem netušila,že se dá přetetovat i jizva po císaři :think: nojo.mě ale honza oznámil,že druhý bude až tak když vojta pujde do školy… a to je ještě tak min 5 let :think:

clovece kdybych ja si pamatovala kde jsem to videla tak to sem dam :think: :think:
aha to jsem nevedela ach jo :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 20:25
mobilishky píše:
werunqa píše:
mobilishky píše:
Já si na // čárky počkala 9 měsíců-ale nedoufala jsem, že by mi to vyšlo na narozky.I když jsem si říkala, že by to bylo hezké-ale po tolika negativních testech jsem měla pocit, že by to bylo moc štěstí najednou..Ale podařilo se-den před mýma 25. narozeninama jsem měla od gynekologa potvrzené těhu :palec:
tak to je krásný,že se to takhle povedlo :palec: :palec:

Tj, sice mimi bude Býček-což moc nadšená nejsem-jelikož to je i moje ségra a je dost náladová,tak doufám, že naše mimi nebude stejné.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.11 20:26

teda to je ale pěkný bříško :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 20:30
girlie sage píše:
mobilishky píše:
jj,girlie,my máme s velkýma pupkama zkušenosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teda,to jsem netušila,že se dá přetetovat i jizva po císaři :think: nojo.mě ale honza oznámil,že druhý bude až tak když vojta pujde do školy… a to je ještě tak min 5 let :think:
clovece kdybych ja si pamatovala kde jsem to videla tak to sem dam :think: :think:
aha to jsem nevedela ach jo :roll: :roll:
škoda…no já to taky nevěděla…před pár dny jsme se domluvili..já jsem ráda,že mi vůbec na to druhý kývnul,takže se s tim nějak smířim :-D aspoň budu mít na vojtu čas až pujde do školy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.11.11 20:33

No byl to na konci mazec, jsem se opravdu pomalu ani nehla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí