Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
20.11.11 19:29
finduska píše: :mavam: je to brisko j e teda fakt vetsái ale krasny,takovy jsem mela u porodu:-)byla jsemfurtvztekla ze na me neni nic videt :-P :-P
strie mam jednu jedinou na brisku-na prsou tri :poblion: :poblion: z odsavani

To bylo na mě? :-D

• Citovat
  • Upravit
8265
20.11.11 19:32
levmah28 píše:
werunqa píše:
Háánč píše:
ne ne nebojím kamarádka taky porodila holčičku a má to pořád stejnýý:)) a navíc jsem se ptala aji tatéra a on říkal že by se nic stát nemělo.Že tam bylo plno holek a nic, a taky podle toho jak kdo má elastickou kůži :-) :palec: takže se nemusíš báát :))
No teď už se stejně tetovat nebudu :lol: , jedno na ruce mi stačí.. :palec:
Já mám na ruce už 6 let,ale až budou peníze navíc tak půjdu si to předělat.

Já ho mám od loňských narozenin-dostala jsem ho jako dárek k 24. narozeninám..a letos k 25. jsem dostala // :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
20.11.11 19:32

:jazyk: jooooooooo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6819
20.11.11 19:35
Háánč píše:
joo určitěě to půjde :-) teďka už jsou ti tatéři moc šikovní :-) to půjde :palec: :-)

tak to jsi mě uklidnila :-D jsem se bála kvůli těm striím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.11.11 19:37

ne ne fakt jsou moc šikovní!!! :palec: :palec: a oni ti to skvěle spraví :-) uvidííš!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 19:41

tak to je super :dance: vypadá to fakt děsně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
20.11.11 20:00
finduska píše: :jazyk: jooooooooo :mrgreen:

No vůbec by mě nevadilo,kdyby mi břuch narostl těsně před porodem :-D ale jsem za to malinké moc ráda :-D ale dnešní holení na tam dole bylo nadlidský výkon :-D

• Citovat
  • Upravit
5misa6
20.11.11 20:03
werunqa píše:
levmah28 píše:
werunqa píše:
Háánč píše:
ne ne nebojím kamarádka taky porodila holčičku a má to pořád stejnýý:)) a navíc jsem se ptala aji tatéra a on říkal že by se nic stát nemělo.Že tam bylo plno holek a nic, a taky podle toho jak kdo má elastickou kůži :-) :palec: takže se nemusíš báát :))
Já ho mám od loňských narozenin-dostala jsem ho jako dárek k 24. narozeninám..a letos k 25. jsem dostala // :potlesk: :potlesk:

To já zase na moje letošní narozky dostala mimoděložní,a teď o narozkách se mi drobek narodí,a manželovy narozky jsme ho počali :-D

• Citovat
  • Upravit
8265
20.11.11 20:04
levmah28 píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:
werunqa píše:
Háánč píše:
Já ho mám od loňských narozenin-dostala jsem ho jako dárek k 24. narozeninám..a letos k 25. jsem dostala // :potlesk: :potlesk:
To já zase na moje letošní narozky dostala mimoděložní,a teď o narozkách se mi drobek narodí,a manželovy narozky jsme ho počali :-D

Mě se narodí měsíc po narozkách mojeho.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436

jak jsem psala ve finále jsem skončila na 25kg,celulošku jsem měla i na kotníkách :lol: v pondělí jsem rodila,v pátek nás pustili domů a mám 12kg dole :palec: a celuloška už není tolik,jo a strii ani jednu a za celejch 9 měsíců jsem se namazala tak 3× :oops: takže klíííd :hug:
:hug: tady mám bubínek 2 a půl týdne před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819

no holky,to jste teda dobrý :palec: a tak to bylo plánovaný,nebo se tak prostě zadařilo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 20:05
levmah28 píše:
finduska píše: :jazyk: jooooooooo :mrgreen:
No vůbec by mě nevadilo,kdyby mi břuch narostl těsně před porodem :-D ale jsem za to malinké moc ráda :-D ale dnešní holení na tam dole bylo nadlidský výkon :-D

To mě holí můj-a už jsem mu říkala, že i před termínem porodu mě bude holit denně-ať mi to nedělají v nemocnici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 20:06
rohlice píše:
jak jsem psala ve finále jsem skončila na 25kg,celulošku jsem měla i na kotníkách :lol: v pondělí jsem rodila,v pátek nás pustili domů a mám 12kg dole :palec: a celuloška už není tolik,jo a strii ani jednu a za celejch 9 měsíců jsem se namazala tak 3× :oops: takže klíííd :hug: :hug: tady mám bubínek 2 a půl týdne před porodem

Moje ségra měla o trochu větší když porodila-akorát jí těch +18kg naskočilo za poslední 2 měsíce a myslím se moc nemazala.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 20:07
rohlice píše:
jak jsem psala ve finále jsem skončila na 25kg,celulošku jsem měla i na kotníkách :lol: v pondělí jsem rodila,v pátek nás pustili domů a mám 12kg dole :palec: a celuloška už není tolik,jo a strii ani jednu a za celejch 9 měsíců jsem se namazala tak 3× :oops: takže klíííd :hug: :hug: tady mám bubínek 2 a půl týdne před porodem

tak to jsi musela být pěknej hubeňour,ty kg nejsou vůbec nikde vidět :palec: bříško krásný :potlesk: já měla takový asi 2 měsíce řed porodem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.11.11 20:09
rohlice píše:

A kde mas tech 25 kilo navic??? Krasny brisko jsi mela a gratulace k dcerusce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí