Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
levmah28 píše:werunqa píše:Já mám na ruce už 6 let,ale až budou peníze navíc tak půjdu si to předělat.Háánč píše:No teď už se stejně tetovat nebudu
ne ne nebojím kamarádka taky porodila holčičku a má to pořád stejnýý:)) a navíc jsem se ptala aji tatéra a on říkal že by se nic stát nemělo.Že tam bylo plno holek a nic, a taky podle toho jak kdo má elastickou kůži![]()
takže se nemusíš báát
, jedno na ruce mi stačí..
Já ho mám od loňských narozenin-dostala jsem ho jako dárek k 24. narozeninám..a letos k 25. jsem dostala //
![]()
Háánč píše:
joo určitěě to půjdeteďka už jsou ti tatéři moc šikovní
to půjde
![]()
tak to jsi mě uklidnila
jsem se bála kvůli těm striím ![]()
ne ne fakt jsou moc šikovní!!!
a oni ti to skvěle spraví
uvidííš!! ![]()
finduska píše:jooooooooo
No vůbec by mě nevadilo,kdyby mi břuch narostl těsně před porodem
ale jsem za to malinké moc ráda
ale dnešní holení na tam dole bylo nadlidský výkon ![]()
werunqa píše:levmah28 píše:Já ho mám od loňských narozenin-dostala jsem ho jako dárek k 24. narozeninám..a letos k 25. jsem dostala //werunqa píše:Já mám na ruce už 6 let,ale až budou peníze navíc tak půjdu si to předělat.Háánč píše:No teď už se stejně tetovat nebudu
ne ne nebojím kamarádka taky porodila holčičku a má to pořád stejnýý:)) a navíc jsem se ptala aji tatéra a on říkal že by se nic stát nemělo.Že tam bylo plno holek a nic, a taky podle toho jak kdo má elastickou kůži![]()
takže se nemusíš báát
![]()
To já zase na moje letošní narozky dostala mimoděložní,a teď o narozkách se mi drobek narodí,a manželovy narozky jsme ho počali ![]()
levmah28 píše:werunqa píše:To já zase na moje letošní narozky dostala mimoděložní,a teď o narozkách se mi drobek narodí,a manželovy narozky jsme ho počalilevmah28 píše:Já ho mám od loňských narozenin-dostala jsem ho jako dárek k 24. narozeninám..a letos k 25. jsem dostala //werunqa píše:Já mám na ruce už 6 let,ale až budou peníze navíc tak půjdu si to předělat.Háánč píše:No teď už se stejně tetovat nebudu
takže se nemusíš báát
![]()
Mě se narodí měsíc po narozkách mojeho.. ![]()
jak jsem psala ve finále jsem skončila na 25kg,celulošku jsem měla i na kotníkách
v pondělí jsem rodila,v pátek nás pustili domů a mám 12kg dole
a celuloška už není tolik,jo a strii ani jednu a za celejch 9 měsíců jsem se namazala tak 3×
takže klíííd ![]()
tady mám bubínek 2 a půl týdne před porodem
no holky,to jste teda dobrý
a tak to bylo plánovaný,nebo se tak prostě zadařilo??
levmah28 píše:finduska píše:No vůbec by mě nevadilo,kdyby mi břuch narostl těsně před porodemjooooooooo
ale jsem za to malinké moc ráda
ale dnešní holení na tam dole bylo nadlidský výkon
To mě holí můj-a už jsem mu říkala, že i před termínem porodu mě bude holit denně-ať mi to nedělají v nemocnici ![]()
rohlice píše:
jak jsem psala ve finále jsem skončila na 25kg,celulošku jsem měla i na kotníkáchv pondělí jsem rodila,v pátek nás pustili domů a mám 12kg dole
a celuloška už není tolik,jo a strii ani jednu a za celejch 9 měsíců jsem se namazala tak 3×
takže klíííd
![]()
Moje ségra měla o trochu větší když porodila-akorát jí těch +18kg naskočilo za poslední 2 měsíce a myslím se moc nemazala..
![]()
rohlice píše:
jak jsem psala ve finále jsem skončila na 25kg,celulošku jsem měla i na kotníkáchv pondělí jsem rodila,v pátek nás pustili domů a mám 12kg dole
takže klíííd
![]()
tak to jsi musela být pěknej hubeňour,ty kg nejsou vůbec nikde vidět
bříško krásný
já měla takový asi 2 měsíce řed porodem ![]()
rohlice píše:
takže klíííd
![]()
A kde mas tech 25 kilo navic??? Krasny brisko jsi mela a gratulace k dcerusce ![]()
To bylo na mě?