Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
finduska píše:
ja mela mit kvetnatko a mam dubnatko:-)
no holky prostě my neovlivníme kdy se mimískům bude chtít jít na svět ![]()
werunqa píše:girlie sage píše:Já mám termín PM 10.5.,ale chtěla bych toho 12-je to pěknější datum a navíc má moje ségra v ten den narozkyveronikaprazakova píše:Ja jsem mela termin 12. kvetnawerunqa píše:tak to jo my máme mít březňátkogirlie sage píše:Mám termín na začátku května-tak kdyby se mu chtělo dřív na svět-tak to třeba bude ještě dubňátko..werunqa píše:Háánč píše:V dubnu mám můj narozky
jůůů já mám taky termín v půlce dubna![]()
,ale na dárek si bude muset počkat ještě do května
taky jsem mela mit kvetnatko a vyklubalo se dubnatko
Uzivejte si tehulkovani![]()
ale pokud se bude chtít vyklubat dřív, tak budeme mít únorátko
![]()
![]()
![]()
a jesteze se takhle vyklubal, protoze by v terminu mel 5 kilo
![]()
![]()
ja taky chtela 12tyho protoze jsem 12.6. ale zase jsem brouckovi nadelila den volna po narozeninovych oslavach
jednou mi za to podekuje
![]()
levmah28 píše:
Tak jsem zvědavá jak to mě výjde tp 29.2
no to snad neeee, jak se pak slavi narozky?? den pred nebo po
![]()
girlie sage píše:levmah28 píše:no to snad neeee, jak se pak slavi narozky?? den pred nebo po
Tak jsem zvědavá jak to mě výjde tp 29.2![]()
![]()
jednou za 4 roky ![]()
levmah28 píše:girlie sage píše:jednou za 4 rokylevmah28 píše:no to snad neeee, jak se pak slavi narozky?? den pred nebo po
![]()
tak vam ze srdce preju aby tp nevysel ![]()
girlie sage píše:levmah28 píše:tak vam ze srdce preju aby tp nevyselgirlie sage píše:jednou za 4 rokylevmah28 píše:no to snad neeee, jak se pak slavi narozky?? den pred nebo po
![]()
Aspoň bych ušetřila
hlavně ať se narodí zdravý to je nejdůležitější ![]()
levmah28 píše:girlie sage píše:Aspoň bych ušetřilalevmah28 píše:tak vam ze srdce preju aby tp nevyselgirlie sage píše:jednou za 4 rokylevmah28 píše:no to snad neeee, jak se pak slavi narozky?? den pred nebo po
![]()
hlavně ať se narodí zdravý to je nejdůležitější
Svata pravda, hlavne to zdravicko, nas hrozne potrapila i hloupa zloutenka ![]()
A jak se citis?? vsechno v pohode?
girlie sage píše:levmah28 píše:Svata pravda, hlavne to zdravicko, nas hrozne potrapila i hloupa zloutenkagirlie sage píše:Aspoň bych ušetřilalevmah28 píše:tak vam ze srdce preju aby tp nevyselgirlie sage píše:jednou za 4 rokylevmah28 píše:no to snad neeee, jak se pak slavi narozky?? den pred nebo po
![]()
A jak se citis?? vsechno v pohode?
No s tych nemocí mám strach.Jinak se cítím super,až na ten břuch,no.Roste a roste a já se s toho můžu zbláznit
je pravda,že mi překáží
a bude hůř.
levmah28 píše:girlie sage píše:No s tych nemocí mám strach.Jinak se cítím super,až na ten břuch,no.Roste a roste a já se s toho můžu zbláznitlevmah28 píše:Svata pravda, hlavne to zdravicko, nas hrozne potrapila i hloupa zloutenkagirlie sage píše:Aspoň bych ušetřilalevmah28 píše:tak vam ze srdce preju aby tp nevyselgirlie sage píše:jednou za 4 rokylevmah28 píše:no to snad neeee, jak se pak slavi narozky?? den pred nebo po
![]()
A jak se citis?? vsechno v pohode?![]()
![]()
je pravda,že mi překáží
a bude hůř.
Neboj to bude dobry a clovek se nejak zakousne a vsechno zvladne. Videt odber krve u malyho tvorecka je teda
Najit jim zilu neni snadna vec, ja se klanim pred lidma co to dokazou…
Nevidim metrik kolikaty jsi tyden?? Pockej si na posledni mesic, ja jsem uz od 38tt kdy me zavreli do spitalu zduchala do bachoru at uz leze ven a narodil se 38+4
ja jsem si ani nevazala tkanicky
girlie sage píše:levmah28 píše:Neboj to bude dobry a clovek se nejak zakousne a vsechno zvladne. Videt odber krve u malyho tvorecka je tedagirlie sage píše:No s tych nemocí mám strach.Jinak se cítím super,až na ten břuch,no.Roste a roste a já se s toho můžu zbláznitlevmah28 píše:Svata pravda, hlavne to zdravicko, nas hrozne potrapila i hloupa zloutenkagirlie sage píše:Aspoň bych ušetřilalevmah28 píše:tak vam ze srdce preju aby tp nevyselgirlie sage píše:jednou za 4 rokylevmah28 píše:no to snad neeee, jak se pak slavi narozky?? den pred nebo po
![]()
![]()
je pravda,že mi překáží
a bude hůř.
Nevidim metrik kolikaty jsi tyden?? Pockej si na posledni mesic, ja jsem uz od 38tt kdy me zavreli do spitalu zduchala do bachoru at uz leze ven a narodil se 38+4![]()
![]()
Metřík mám,šak nemohl zmizet
25tt ale mám velký břuch.Taky budu ráda,až drobek vyleze.Ale zavřená ve špitále teda nechci být
mě stačilo jak jsem synovce v 6 měsících viděla na kapačkách,hrůza,měl zánět močáku a 42 teploty.
girlie sage píše:levmah28 píše:Neboj to bude dobry a clovek se nejak zakousne a vsechno zvladne. Videt odber krve u malyho tvorecka je tedagirlie sage píše:No s tych nemocí mám strach.Jinak se cítím super,až na ten břuch,no.Roste a roste a já se s toho můžu zbláznitlevmah28 píše:Svata pravda, hlavne to zdravicko, nas hrozne potrapila i hloupa zloutenkagirlie sage píše:Aspoň bych ušetřilalevmah28 píše:tak vam ze srdce preju aby tp nevyselgirlie sage píše:jednou za 4 rokylevmah28 píše:no to snad neeee, jak se pak slavi narozky?? den pred nebo po
![]()
![]()
je pravda,že mi překáží
a bude hůř.
Nevidim metrik kolikaty jsi tyden?? Pockej si na posledni mesic, ja jsem uz od 38tt kdy me zavreli do spitalu zduchala do bachoru at uz leze ven a narodil se 38+4![]()
![]()
Uz jsi za pulkou
Chudak synovecek, to musel byt teda hrozny pohled ![]()
Ja jsem mela taky strasny bachor a tehu na me bylo videt od zacatku
jsem holkam tady zavidela ty maly pupky
ja mela mit kvetnatko a mam dubnatko:-)