Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1830
23.11.11 21:03

ten náš taky je taky taky když se prostě chce vztekat tak nenadělám nic prostě ho musim nechat vztekat bo jinak to nejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.11 19:21
bambulinek píše:
gratuluji Tajdovi k zoubku jinak nám pohlaví měnili ale cítila jsem že to bude chlapeček i když jsem si přála holčičku a jinak Weru milaček muj mrňavej je taky 13.4 :mrgreen:

jééé tak já taky gratuluju k zoubku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danilka26
25.11.11 20:47
levmah28 píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.
ty jo-no teda :palec: :palec:
No,jsem zufalá :-(

Máš krásné bříško a podle mně opravdu velké není … a na lidi se vykašli … ;)

• Citovat
  • Upravit
26.11.11 17:58
Danilka26 píše:
levmah28 píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.
Máš krásné bříško a podle mně opravdu velké není … a na lidi se vykašli … ;)

jasně… každý bříško roste jinak… nedělej si z toho hlavu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
26.11.11 18:23
veronikaprazakova píše:
Danilka26 píše:
levmah28 píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:

To není ani bříško,to je břuch :-D

• Citovat
  • Upravit
26.11.11 20:04
levmah28 píše:
veronikaprazakova píše:
Danilka26 píše:
levmah28 píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:
To není ani bříško,to je břuch :-D

ale prd já mam taky veliký břícho a to jsem 26+2tt tak se taky tomu divima doktorka mi řekla že každej to má jinak… tak to neřeš a buď ráda, že je mimi v poho… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
26.11.11 21:37
finduska píše:
neni, beran konci 21.4. pak uz je byk

Jak kdy a jak kde, já jsem 20.4 a jsem beran,ale někdy už jsem beran v nějakym časopise nebo tak, nevěnuju se tomu, takže jak je to fakt pravdivy netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
26.11.11 21:40
werunqa píše:
levmah28 píše:
werunqa píše:
Ahoj holky, tak taky přihazuji foto mého bříška-15+5tt
Ježíš ty si kost a koža,koukej rychle něco nabrat :-D
když jsme měla 57kg, tak jsme byla kost a kůže :lol: , já za to nemůžu, že mi bříško nechce růst.. :nevim:

Veru, sestřenka co včera porodila, tak přibrala jen 4 kg!! :) za cely těhu,takže si z toho nic nedělej, je taky taková drobná a myslím že teď co je malá na světě, bude vypadat jako by to dítě adoptovala!! :) pač ta měla 3 kg!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
27.11.11 15:03
Zabulenka píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:
werunqa píše:
když jsme měla 57kg, tak jsme byla kost a kůže :lol: , já za to nemůžu, že mi bříško nechce růst.. :nevim:
Veru, sestřenka co včera porodila, tak přibrala jen 4 kg!! :) za cely těhu,takže si z toho nic nedělej, je taky taková drobná a myslím že teď co je malá na světě, bude vypadat jako by to dítě adoptovala!! :) pač ta měla 3 kg!! :D

Tak výškově malá nejsem-mám 172cm,nebude mi vadit, když moc nepřiberu-jen mám strach o mimi, jestli je OK..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
27.11.11 16:46
werunqa píše:
Zabulenka píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:
werunqa píše:
Veru, sestřenka co včera porodila, tak přibrala jen 4 kg!! :) za cely těhu,takže si z toho nic nedělej, je taky taková drobná a myslím že teď co je malá na světě, bude vypadat jako by to dítě adoptovala!! :) pač ta měla 3 kg!! :D
Tak výškově malá nejsem-mám 172cm,nebude mi vadit, když moc nepřiberu-jen mám strach o mimi, jestli je OK..

Neboj, miminko je určitě v pořádku!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.11 20:25
Zabulenka píše:
werunqa píše:
Zabulenka píše:
werunqa píše:
levmah28 píše:
werunqa píše:
Tak výškově malá nejsem-mám 172cm,nebude mi vadit, když moc nepřiberu-jen mám strach o mimi, jestli je OK..
Neboj, miminko je určitě v pořádku!! :)

jasně někdo nabere jen mimíska a plodovou vodu a někdo nabere 20kg a má to :mrgreen: no jako já :,( :,( ale mimísek je určo v pořádku… neboj… to jsou prostě geny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.12.11 17:48

Ahoj maminky.Já mám tři děti.První byl chlapeček,pak jsem si přála holčičku a také se narodil chlapeček a třetí jsem si byla tak trochu jistá že to bude holčička a byl to zaaas chlapeček Vašík .Byla jsem trochu smutná,ale ted jsme rádi že ho máme a už bych ho nevyměnila,je to náš miláček :srdce: ..ať je to holčička nebo chlapeček, to je jedno,,hlavně ať je mimi zdravé.A z malého bříška si nic nedělej.Mě také říkali že mám malé bříško,ikdyž mě se zdálo veliké.U chlapečků je většinou malinké bříšenko do špičky.Moje sestřenice má dvě holčičky a před 4 roky porodila chlapečka a je trošku silnější a měla tak mrňavé břišenko že nepoznala že je těhu a zjistila to až když porodila chlapečka málem v sanitce.Pošlu vám na ukázku moje bříško před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.12.11 18:00

3 týdny před porodem

moje bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.11 10:21
Peťanka píše:
moje bříško

jééé to si mněla krásný bříško :mrgreen: no ty jsi hubeňoučká tak ti hodně bříško viniklo jenže co já mám ty kila na víc, tak vypadám jak sud… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.12.11 19:16

36+3 :D

Termín máme začátkem roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...