Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ten náš taky je taky taky když se prostě chce vztekat tak nenadělám nic prostě ho musim nechat vztekat bo jinak to nejde
![]()
bambulinek píše:
gratuluji Tajdovi k zoubku jinak nám pohlaví měnili ale cítila jsem že to bude chlapeček i když jsem si přála holčičku a jinak Weru milaček muj mrňavej je taky 13.4
jééé tak já taky gratuluju k zoubku ![]()
levmah28 píše:werunqa píše:No,jsem zufalálevmah28 píše:ty jo-no teda
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.![]()
Máš krásné bříško a podle mně opravdu velké není … a na lidi se vykašli … ![]()
Danilka26 píše:levmah28 píše:Máš krásné bříško a podle mně opravdu velké není … a na lidi se vykašli …werunqa píše:No,jsem zufalálevmah28 píše:ty jo-no teda
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.![]()
jasně… každý bříško roste jinak… nedělej si z toho hlavu.....
veronikaprazakova píše:Danilka26 píše:jasně… každý bříško roste jinak… nedělej si z toho hlavu.....levmah28 píše:Máš krásné bříško a podle mně opravdu velké není … a na lidi se vykašli …werunqa píše:No,jsem zufalálevmah28 píše:ty jo-no teda
To není ani bříško,to je břuch ![]()
levmah28 píše:veronikaprazakova píše:To není ani bříško,to je břuchDanilka26 píše:jasně… každý bříško roste jinak… nedělej si z toho hlavu.....levmah28 píše:Máš krásné bříško a podle mně opravdu velké není … a na lidi se vykašli …werunqa píše:No,jsem zufalálevmah28 píše:ty jo-no teda
ale prd já mam taky veliký břícho a to jsem 26+2tt tak se taky tomu divima doktorka mi řekla že každej to má jinak… tak to neřeš a buď ráda, že je mimi v poho… ![]()
finduska píše:
neni, beran konci 21.4. pak uz je byk
Jak kdy a jak kde, já jsem 20.4 a jsem beran,ale někdy už jsem beran v nějakym časopise nebo tak, nevěnuju se tomu, takže jak je to fakt pravdivy netuším..
werunqa píše:levmah28 píše:když jsme měla 57kg, tak jsme byla kost a kůžewerunqa píše:Ježíš ty si kost a koža,koukej rychle něco nabrat
Ahoj holky, tak taky přihazuji foto mého bříška-15+5tt, já za to nemůžu, že mi bříško nechce růst..
Veru, sestřenka co včera porodila, tak přibrala jen 4 kg!!
za cely těhu,takže si z toho nic nedělej, je taky taková drobná a myslím že teď co je malá na světě, bude vypadat jako by to dítě adoptovala!!
pač ta měla 3 kg!! ![]()
Zabulenka píše:werunqa píše:Veru, sestřenka co včera porodila, tak přibrala jen 4 kg!!levmah28 píše:když jsme měla 57kg, tak jsme byla kost a kůžewerunqa píše:Ježíš ty si kost a koža,koukej rychle něco nabrat
Ahoj holky, tak taky přihazuji foto mého bříška-15+5tt, já za to nemůžu, že mi bříško nechce růst..
za cely těhu,takže si z toho nic nedělej, je taky taková drobná a myslím že teď co je malá na světě, bude vypadat jako by to dítě adoptovala!!
pač ta měla 3 kg!!
Tak výškově malá nejsem-mám 172cm,nebude mi vadit, když moc nepřiberu-jen mám strach o mimi, jestli je OK..
werunqa píše:Zabulenka píše:Tak výškově malá nejsem-mám 172cm,nebude mi vadit, když moc nepřiberu-jen mám strach o mimi, jestli je OK..werunqa píše:Veru, sestřenka co včera porodila, tak přibrala jen 4 kg!!levmah28 píše:když jsme měla 57kg, tak jsme byla kost a kůžewerunqa píše:Ježíš ty si kost a koža,koukej rychle něco nabrat
pač ta měla 3 kg!!
Neboj, miminko je určitě v pořádku!! ![]()
Zabulenka píše:werunqa píše:Neboj, miminko je určitě v pořádku!!Zabulenka píše:Tak výškově malá nejsem-mám 172cm,nebude mi vadit, když moc nepřiberu-jen mám strach o mimi, jestli je OK..werunqa píše:Veru, sestřenka co včera porodila, tak přibrala jen 4 kg!!levmah28 píše:když jsme měla 57kg, tak jsme byla kost a kůžewerunqa píše:Ježíš ty si kost a koža,koukej rychle něco nabrat
pač ta měla 3 kg!!
jasně někdo nabere jen mimíska a plodovou vodu a někdo nabere 20kg a má to
no jako já
ale mimísek je určo v pořádku… neboj… to jsou prostě geny ![]()
Ahoj maminky.Já mám tři děti.První byl chlapeček,pak jsem si přála holčičku a také se narodil chlapeček a třetí jsem si byla tak trochu jistá že to bude holčička a byl to zaaas chlapeček Vašík .Byla jsem trochu smutná,ale ted jsme rádi že ho máme a už bych ho nevyměnila,je to náš miláček
..ať je to holčička nebo chlapeček, to je jedno,,hlavně ať je mimi zdravé.A z malého bříška si nic nedělej.Mě také říkali že mám malé bříško,ikdyž mě se zdálo veliké.U chlapečků je většinou malinké bříšenko do špičky.Moje sestřenice má dvě holčičky a před 4 roky porodila chlapečka a je trošku silnější a měla tak mrňavé břišenko že nepoznala že je těhu a zjistila to až když porodila chlapečka málem v sanitce.Pošlu vám na ukázku moje bříško před porodem.
Peťanka píše:
moje bříško
jééé to si mněla krásný bříško
no ty jsi hubeňoučká tak ti hodně bříško viniklo jenže co já mám ty kila na víc, tak vypadám jak sud… ![]()