Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
10.12.11 20:54

Kazde obdobi ma to svoje. Ja mela termin 12.5. 2011 a maly se narodil na carodejnice. Ke konci jsem nosila jen pritelovi bundy, jejda to byla zima a ten muj mega buben se pomalu do niceho nevesel :lol: jen si to uzivejte je to krasny i kdyz ke konci docela opruz :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
10.12.11 22:37

ja to mela nejlepsi :P :P ja si psoledni mesic a pul vystacila s kosili a jeste rodila o5 ytdnu driv :P :P jakypak obleceni :P :P

• Citovat
  • Upravit
6256
10.12.11 22:44

ano to je fakt ze na tebe malem lepili cedulku erarni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.11 19:42
girlie sage píše:
ano to je fakt ze na tebe malem lepili cedulku erarni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P
:mrgreen: :mrgreen:
je to tak každý roční období má svoje pro a proti..... :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
18.12.11 20:01

ahoj všem :mavam: kdysi jsem slíbila že sem taky vložím bříško:-) tak vkládám fotku mého mini bříška z dneška 22+4 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
18.12.11 23:00
vesper píše:
ahoj všem :mavam: kdysi jsem slíbila že sem taky vložím bříško:-) tak vkládám fotku mého mini bříška z dneška 22+4 :D

vesper to je krasne malinkate brisanecko :srdce: :srdce: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
18.12.11 23:03
girlie sage píše:
vesper píše:
ahoj všem :mavam: kdysi jsem slíbila že sem taky vložím bříško:-) tak vkládám fotku mého mini bříška z dneška 22+4 :D
vesper to je krasne malinkate brisanecko :srdce: :srdce: :palec: :palec: :palec: :palec:

děkuji :hug: já jsem z něj trochu nesvá že je tak malý… Koukám,že máš letošní dubňátko :) já čekám taky dubňátko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
18.12.11 23:08
vesper píše:
girlie sage píše:
vesper píše:
vesper to je krasne malinkate brisanecko :srdce: :srdce: :palec: :palec: :palec: :palec:
děkuji :hug: já jsem z něj trochu nesvá že je tak malý… Koukám,že máš letošní dubňátko :) já čekám taky dubňátko :srdce:

Nebud smutna, bud rada, alespon se budes moct na konci hybat a bude nadeje ze si sama zavazes boty ;) ;) Ja mela mit kvetnatko, ale diky bohu se na nas prisel podivat driv :kytka: Utece to rychle, my uz mame dva zuby :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
18.12.11 23:17

máš pravdu, je to praktičtější :-)

koukám, že to byl kus chlapa když se narodil :)  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
18.12.11 23:27

to teda :mrgreen: :mrgreen: zadnej krecek ;) ;) ;) ale zase kdyby byl mensi tak bych ho asi odrodila prirozene, neslo to. Po hodine tlaceni nas vezli na sal…no ale i to se dalo prezit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
18.12.11 23:41

hlavní bylo,že jste byly v pořádku :palec:
u nás to zatím vypadá,že jsme menší,ale uvidíme,ono se to ještě může změnit a třeba to dožene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
18.12.11 23:58

presne tak :palec:
a koukam ze cekate chlapecka :lol: jedna rada nenechavat pindika na volno ;) u nas by jsi byla 100% osprchovana :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
19.12.11 08:53

Vesper, krásné bříško. Neboj, ono doroste, ja mela na zacatku take jen mimibrisko a pak se to prehouplo a brisko rostlo snad ze dne na den. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.12.11 10:25
MillaL píše:
Vesper, krásné bříško. Neboj, ono doroste, ja mela na zacatku take jen mimibrisko a pak se to prehouplo a brisko rostlo snad ze dne na den. :-D

já dlouho neměla vůbec nic, až po tom 20 tt se trošku vylouplo :jazyk: tak uvidíme jaký budu mít až půjdu rodit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
19.12.11 10:26
girlie sage píše:
presne tak :palec:
a koukam ze cekate chlapecka :lol: jedna rada nenechavat pindika na volno ;) u nas by jsi byla 100% osprchovana :mrgreen: :mrgreen:

jojo, chlapečka :D děkuji za radu..budu na to myslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky