Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
7.1.12 17:06

ještě přemejšlíme nad dvouma jmenama no Nikolas a ten Radim ale ještě nevíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
7.1.12 17:08
lucie 19 píše:
to mi máme pro maliho taky dost oblecku taky už toho vic nechci akorat mi chyby kocarek ten koupime tesne pred porodema postylku nam da znama a jeste musim koupit takovy blbosti ale to se viresi az mladej bude delat v tom breznu vsechno zavisi na pocasi tak doufam ze uz nebude snezit mi tyky bydlime sami ale je to drahy tak musime najit neco levnejsiho az pritel bude delat tak nam taky uz snad nebude nic chybet:-))

Ahoj, nechci tě strašit,ale my jsme se byli na kočárek juknout a čekací doba na něj je 3-4 měsíce, radši si ho vyhlídni a zeptej se jak to je s dodací lhůtou!! :) Ať pak mimčo nenosíš v rukách! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.1.12 17:11

Zabulenka

ahoj ja si ho budud kupovat z aukra a segra rikala že je to tak tejden nez ti ho dovezou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
7.1.12 17:13
lucie 19 píše:
ahoj ja si ho budud kupovat z aukra a segra rikala že je to tak tejden nez ti ho dovezou:-)

Aha, tak to pak jo!! já ho mám objednanej v kamennym obchodě a už sis ho vybrala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.1.12 17:14

jj už smem si ho vibrala pak az si ho budu kupovat tak tam zavolám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
7.1.12 17:24
lucie 19 píše:
jj už smem si ho vibrala pak az si ho budu kupovat tak tam zavolám

je krásnej a už si ho aji viděla?? já jsem totiž měla vybranej od Patronu a v obchodě mě dost sklamal tím jak byl nízkej!! tak jsem nakonec skončila u Teutonii:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.1.12 17:27

nn jestě sem ho nevidela ani nevim jestly se to da kdyz se to objednava pres internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.1.12 17:31

nebo v tyhle barvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.1.12 17:32

všité reflexní pruhy pro lepší viditelnost kočárku za šera. Střešní ventilace v boudičce

Rozměry: rozložený 108×60×95 cm

rozměry hluboké korby: 80×34×19cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.1.12 18:07

jůůů taky ti ukážu jakej mám koupenej já a plus je k tomu to co jsem ti psala ta autosedačka do barvy a jeste ten sporták :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
7.1.12 21:15
lucie 19 píše:
nn jestě sem ho nevidela ani nevim jestly se to da kdyz se to objednava pres internet

Tak já jsem si tu naši teutonku našla ne netu a pak jsem hledala obchod v okolí kde by ju měli aspon v jiné barvě!! :) pač jsem předtím chtěla Patron a ten na obrázku vypadal užasně a ve skutečnosti byl hrozně nízkej a manžel by se k tomu musel šíleně krčit!! takže jsme hledali dál! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.1.12 15:15

Háánč

ten je taky hezký :_) hlavně aby ti vihovoval :-) me se zda ten mul dobrej ze sem chtela velky kola aby se mi ve snehu dobre jelo:-)a i viskove se mi zda dobrej no kdyz mi ho privezou a nebude mi vihovovat tak ho vraátim vit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.1.12 15:16

Zabulenka

tojo se taky bojim ale tak a merim 165 ani ne tak snad bude dobrej kdyby nahodou tak jim ho vratim zpátky vit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
8.1.12 15:35

Ahoj holky :mavam: muzu k vam? :) jinak prikladam foto briska 23tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.1.12 15:39

ahoj ty uz ho maš hezky videt a ja nic furt mi prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie