Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jjj určitě deej
no já jsem si koupila fialový a to jsem jěště nevěděla co to bude
ale aji tak jsem si říkala, že kdyby náhodou to byl chlapeček že ta fialová vůůbec nevadí …máme známou a ona má uuplne takovou fialovo růžovou a vozí v tom kluka a ta barviíčka je překrásná, takže jsem si říkala, že ta fialová by vůbec nevadila a nakonec je to holčička, takže tím líp
![]()
jůů tak já taky přidám bříško. Dneska jsem 27+1 metřík mám trošku pozadu
týý brďo takovýý krásný břííško, a je velikýý
Já chci taky takovýý
kráásný!!!
Ahojky pupici
posílám vám taky svuj zatim malí pupík ve 14 tt ![]()
smurfka píše:Háánč píše:je pěknéj to je fakt..ale má celkem málo barevných kombinací..no ale určite si ho prohlédnu na veletrhu v Brně..dávám si ho do seznamu..
já bych jinej nechtělaajsem s ním spokojenáá až až
jj když s ním budeš houpat tak houpe, ale zas ne jak kolíbka
prostě tak drncá no
Já jsem si ho vybrala skrz toho, protože je za přijatelnou cenu…:-) je tam korbička když je maličká malinka, pak je tam u toho korba a z toho se dá udělat sporták a já jsem si jeste k tomu přiobjednala autosedačku ta 1550,–kč a ta se dá nasadit na ty hole kočárku takže autosedačku s malinkou nemusím tahat v rukách, ale dam si ji do te autosedačky a na ty hole kočárku a můžu s tím v pohodě jezdit a to se mi právě na tom hodně líbilo
Co je prosímtě v Brně za takovej veletrh??
jarutka píše:
jůů tak já taky přidám bříško. Dneska jsem 27+1 metřík mám trošku pozadu
hezky bříško..
Zabulenka píše:smurfka píše:Co je prosímtě v Brně za takovej veletrh??Háánč píše:je pěknéj to je fakt..ale má celkem málo barevných kombinací..no ale určite si ho prohlédnu na veletrhu v Brně..dávám si ho do seznamu..
prostě tak drncá no
Já jsem si ho vybrala skrz toho, protože je za přijatelnou cenu…:-) je tam korbička když je maličká malinka, pak je tam u toho korba a z toho se dá udělat sporták a já jsem si jeste k tomu přiobjednala autosedačku ta 1550,–kč a ta se dá nasadit na ty hole kočárku takže autosedačku s malinkou nemusím tahat v rukách, ale dam si ji do te autosedačky a na ty hole kočárku a můžu s tím v pohodě jezdit a to se mi právě na tom hodně líbilo
8-11.3 je v Brně veletrh kočárků, hraček, detských potřeb, proste všeho na děti.
http://www.bvv.cz/…il-veletrhu/
tak tam zajedu juknout na kočárky.. ![]()
smurfka píše:Zabulenka píše:8-11.3 je v Brně veletrh kočárků, hraček, detských potřeb, proste všeho na děti.smurfka píše:Co je prosímtě v Brně za takovej veletrh??Háánč píše:je pěknéj to je fakt..ale má celkem málo barevných kombinací..no ale určite si ho prohlédnu na veletrhu v Brně..dávám si ho do seznamu..
prostě tak drncá no
http://www.bvv.cz/…il-veletrhu/
tak tam zajedu juknout na kočárky..
No už jsem se dívala a navnadila jsem na to kamarádku která má termín každym dnem!! ![]()
Zabulenka píše:No už jsem se dívala a navnadila jsem na to kamarádku která má termín každym dnem!!
já to naštestí stihnu ještě před termínem..tak se tam inspiruju a možná nakoupim.
MarinkaCu píše:
A můj pupík s Leontýnkou v 38+1 tt (rok 2009)
teda takový pidipupík krásny, bych taky chtěla.. ![]()
smurfka píše:Zabulenka píše:No už jsem se dívala a navnadila jsem na to kamarádku která má termín každym dnem!!já to naštestí stihnu ještě před termínem..tak se tam inspiruju a možná nakoupim.
No tak já to taky stihnu před termínem,ale tak snad se do té doby nic nevyskytne a nebude mi v tom nic bránit!! ![]()
Ahoj, tak já se taky pochubím svým pidipupíkem:-) focené 22+0
Zabulenka píše:smurfka píše:No tak já to taky stihnu před termínem,ale tak snad se do té doby nic nevyskytne a nebude mi v tom nic bránit!!Zabulenka píše:No už jsem se dívala a navnadila jsem na to kamarádku která má termín každym dnem!!já to naštestí stihnu ještě před termínem..tak se tam inspiruju a možná nakoupim.
to jo..snad bude u mě taky vše oka..
hlavně se děsím tech lidí..i když asi to tam prubnu přes týden, tak to bude jedna ruka na břicho a druhé odrážet dav okolo..
ale zas jinde asi nenajdu pohromadě tolik kočárku najednom místě.