Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
369
8.1.12 17:00

jjj určitě deej :-) no já jsem si koupila fialový a to jsem jěště nevěděla co to bude :-) ale aji tak jsem si říkala, že kdyby náhodou to byl chlapeček že ta fialová vůůbec nevadí …máme známou a ona má uuplne takovou fialovo růžovou a vozí v tom kluka a ta barviíčka je překrásná, takže jsem si říkala, že ta fialová by vůbec nevadila a nakonec je to holčička, takže tím líp ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
8.1.12 17:06

jůů tak já taky přidám bříško. Dneska jsem 27+1 metřík mám trošku pozadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 17:12

týý brďo takovýý krásný břííško, a je velikýý :-) Já chci taky takovýý :D :-) kráásný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
8.1.12 17:23

Ahojky pupici
posílám vám taky svuj zatim malí pupík ve 14 tt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
8.1.12 20:03
smurfka píše:
Háánč píše:
já bych jinej nechtělaa :)) jsem s ním spokojenáá až až :)) jj když s ním budeš houpat tak houpe, ale zas ne jak kolíbka :)) prostě tak drncá no :) Já jsem si ho vybrala skrz toho, protože je za přijatelnou cenu…:-) je tam korbička když je maličká malinka, pak je tam u toho korba a z toho se dá udělat sporták a já jsem si jeste k tomu přiobjednala autosedačku ta 1550,–kč a ta se dá nasadit na ty hole kočárku takže autosedačku s malinkou nemusím tahat v rukách, ale dam si ji do te autosedačky a na ty hole kočárku a můžu s tím v pohodě jezdit a to se mi právě na tom hodně líbilo :))
je pěknéj to je fakt..ale má celkem málo barevných kombinací..no ale určite si ho prohlédnu na veletrhu v Brně..dávám si ho do seznamu.. :palec:

Co je prosímtě v Brně za takovej veletrh??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
8.1.12 20:05
jarutka píše:
jůů tak já taky přidám bříško. Dneska jsem 27+1 metřík mám trošku pozadu

hezky bříško..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.1.12 20:13
Zabulenka píše:
smurfka píše:
Háánč píše:
já bych jinej nechtělaa :)) jsem s ním spokojenáá až až :)) jj když s ním budeš houpat tak houpe, ale zas ne jak kolíbka :)) prostě tak drncá no :) Já jsem si ho vybrala skrz toho, protože je za přijatelnou cenu…:-) je tam korbička když je maličká malinka, pak je tam u toho korba a z toho se dá udělat sporták a já jsem si jeste k tomu přiobjednala autosedačku ta 1550,–kč a ta se dá nasadit na ty hole kočárku takže autosedačku s malinkou nemusím tahat v rukách, ale dam si ji do te autosedačky a na ty hole kočárku a můžu s tím v pohodě jezdit a to se mi právě na tom hodně líbilo :))
je pěknéj to je fakt..ale má celkem málo barevných kombinací..no ale určite si ho prohlédnu na veletrhu v Brně..dávám si ho do seznamu.. :palec:

8-11.3 je v Brně veletrh kočárků, hraček, detských potřeb, proste všeho na děti.
http://www.bvv.cz/…il-veletrhu/
tak tam zajedu juknout na kočárky.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4065
8.1.12 20:17

Památeční..Můj pupík s Aničkou v 39+0 tt (rok 2007)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
8.1.12 20:19

A můj pupík s Leontýnkou v 38+1 tt (rok 2009)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
8.1.12 20:24
smurfka píše:
Zabulenka píše:
smurfka píše:
Háánč píše:
8-11.3 je v Brně veletrh kočárků, hraček, detských potřeb, proste všeho na děti.
http://www.bvv.cz/…il-veletrhu/
tak tam zajedu juknout na kočárky.. :palec:

No už jsem se dívala a navnadila jsem na to kamarádku která má termín každym dnem!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.1.12 20:26
Zabulenka píše:No už jsem se dívala a navnadila jsem na to kamarádku která má termín každym dnem!! :)

já to naštestí stihnu ještě před termínem..tak se tam inspiruju a možná nakoupim.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
8.1.12 20:26
MarinkaCu píše:
A můj pupík s Leontýnkou v 38+1 tt (rok 2009)

teda takový pidipupík krásny, bych taky chtěla.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
883
8.1.12 20:28
smurfka píše:
Zabulenka píše:No už jsem se dívala a navnadila jsem na to kamarádku která má termín každym dnem!! :)
já to naštestí stihnu ještě před termínem..tak se tam inspiruju a možná nakoupim.

No tak já to taky stihnu před termínem,ale tak snad se do té doby nic nevyskytne a nebude mi v tom nic bránit!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28764
8.1.12 20:29

Ahoj, tak já se taky pochubím svým pidipupíkem:-) focené 22+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.1.12 20:30
Zabulenka píše:
smurfka píše:
No tak já to taky stihnu před termínem,ale tak snad se do té doby nic nevyskytne a nebude mi v tom nic bránit!! :twisted:

to jo..snad bude u mě taky vše oka..
hlavně se děsím tech lidí..i když asi to tam prubnu přes týden, tak to bude jedna ruka na břicho a druhé odrážet dav okolo.. :,( ale zas jinde asi nenajdu pohromadě tolik kočárku najednom místě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky