Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
bylo to čuprrr
už se těším až půjdu kolem toho 30tt zas
malinká si první protírala očička, pak začala zívat
a pak se zachumlala do dělohy a chrupkala
takže mam 4 krásné fotečky, jak zíva, jak má ručičku na obličejíčku, a jak chrupá
krásnýý můůžu doporučit, no musí být malá dobře položená, aby ti mohli udělat to 3D
jinak kdyby hajala na bříšku tak ti možná udělají zádička ale tp je na nic
lepší je ten obličejíček
určitě se těš
je to super
pak sem hod fotečky
ju? jj mám je tam a kdyby jsi je nenašla tam mi sem napiš, a já ti je sem hned dám
![]()
ty brdoo
jaktože pořád nic necítíš? to je divné
já budu v 7 měsíci v neděli a úplně se mi vlní bříško, jak mě malá kope
a poznám kdy spinká, a kdy je vzhůru
kopanečky dává teda ale pořádný
tak se radši ozvy doktorovi, nechci tě strašit, ale mě se na každé prohlídce doktor ptá a pohyby cítíte? a je vše v pořádku? ta mu to oznam, a on ti udělá třeba prohldku
a uvidíš hned pro jistotu, víš jak
jistota je jistota
![]()
moje doktorka mela jen do 11:30 tak sem volala do spitalu na tehotenskou poradnu co stim a ona at dneska prijdu ze mu zmeri jak dycha tak uvidime
![]()
určitě to dobře dopadne!!!Věřím tomu!! uvidííš
budu držet palečky, pak jsme hned napiš ![]()
No zajímalo by mě, ja bude malá vypadat až se narodí, prej ty fotečky s UZ a ztoho 3D jsou si hodně podobní potom jak se maličký/maličká narodí
tak uvidíme, jak bude naše podobná
ale prej bude mít velký kukadílka říkal, pan doktor :-
a kolik stojí to 3D ???????ja sem taky zvědava jak bude vipadat malej a komu bude podobny:-)
noo práávěě
za 5 foteček jsem platila 300,–kč a kdyby jsem chtěla 10min. nahrávku na CD tak 600,–kč…:_)
a na to te posle doktorka neba si tam zajedes sama a to vysetreni taky neco stoji nebo to hradi metalka??
no pokud chceš ty 3D fotečky, tak si tam musíš zavolat na to tě doktor nepošle!!..to je jen pro tebe, takže pokud to chceš tak si tam zavolej a objednej se
no zaplatíš si jen těch 300,–kč za ty fotky to je vše. ![]()
a ja slyšela že ty 3D dělaj už i ve slaném nevis kde to vsude delaj?
ja sem tam ted volala a dělaji se i ve slanem takze ja az budu mit korunky tak si tam taky zajdu
![]()