Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Háánč píše:
taky přikládám včerejší fotečku![]()
, už se něco rýsuje
..ale každej mi řiká, jak mám malé bříško
malý jo? já jsem přesně o týden před tebou a mám rozhodně menší
Ale jinak moc pěkné ![]()
Ahoj holky, taky přidávám dotku, tohle jsme nějakéj 23t (asi) a teď jsem 26t+4 a myslím, že je to hodně podobné.. I Váha si myslím, je na stejno.. Jsem obr nebo normoš? ![]()
Příspěvek upraven 06.02.12 v 18:09
Ahoj holky přidávám se k Vám rozhodla jsem se že si taky budu každý měsíc fotit bříško at má malej do albumu památku ![]()
Ted jsem 14+3 , chci se zeptat co se stane s těma břišníma svalama co jdou podélně jakoby? to se s tím bříškem vytáhnou anebo ustoupí jakoby do strany a nechají bříško rust?
DaiquiriQ píše:
Ahoj holky, tak to vypadá, že jsem tu tak 9 měsíců nebyla…
no ahooooj zenska, jak se mas?? a Lukasek??
lyžařka píše:
Ahoj holky přidávám se k Vám rozhodla jsem se že si taky budu každý měsíc fotit bříško at má malej do albumu památku
Ted jsem 14+3 , chci se zeptat co se stane s těma břišníma svalama co jdou podélně jakoby? to se s tím bříškem vytáhnou anebo ustoupí jakoby do strany a nechají bříško rust?
Ahojky, jj jen se foť je to pak krasny se k tomu vracet a divat se jak rostes…
no rekla bych ze ty svaly se vytahuji s briskem
čerstvá maminka píše:
Ahoj holky, taky přidávám dotku, tohle jsme nějakéj 23t (asi) a teď jsem 26t+4 a myslím, že je to hodně podobné.. I Váha si myslím, je na stejno.. Jsem obr nebo normoš?Příspěvek upraven 06.02.12 v 18:09
podle me jsi normos a mas krasne brisko
ja uz jsem dneska 27+3 a už mám za sebou ty testy na tehotenskou cukrovku to byl dobrej humus to co se tam muselo vypít
![]()
ty jsi 27+3 a mas termin 19.4???ja jsem dnes 27+3 a termin mam 9.5 ![]()
Jestli je termin 19.4.-musi byt 29plus neco- 19.4. je muj Matyasek
bude mu rok.
lyzarko me se vsal rozestoupil
jeste dneska v nem mam diru,ale po poeodu,jsem si dotoho svalu mohla dat pest
![]()
lucie 19 píše:
ja uz jsem dneska 27+3 a už mám za sebou ty testy na tehotenskou cukrovku to byl dobrej humus to co se tam muselo vypít![]()
![]()
![]()
![]()
me to chutnalo
u nas to davaji do cerneho caje ![]()