Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
8.2.12 21:54

No já si tedy neumím představit že bych pořád musela ležet to musí být hrozný… Já jsem byla od 6 měsíce na nemocenské a teď už jsem od 1. na mateřské. Holku jsem rodila přesně na termín tak doufám že malej příjde i dřív :P vůbec by mi to nevadilo… ba naopak.. všechno už máme doma připravený tak mu v tom nic nebrání aby přišel třeba už na konci února :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 21:55
alulila píše:
No já si tedy neumím představit že bych pořád musela ležet to musí být hrozný… Já jsem byla od 6 měsíce na nemocenské a teď už jsem od 1. na mateřské. Holku jsem rodila přesně na termín tak doufám že malej příjde i dřív :P vůbec by mi to nevadilo… ba naopak.. všechno už máme doma připravený tak mu v tom nic nebrání aby přišel třeba už na konci února :lol:

nj, je to nuda-ale co nadelam.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.2.12 19:47

27+4tt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
13.2.12 22:25

já taky přidávám fotečkuuu :-) dnes jsem 29+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
14.2.12 08:54

holky máte krásný bříška :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
14.2.12 08:56
bambulinek píše:
holky máte krásný bříška :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

jj, moc hezky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
14.2.12 12:09

Včera jsem byla na kontrole holky :-) a dnes jsme 29+6 a malinká váží 1.450g a měří 38cm :-) krásný! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
14.2.12 13:40

ahoj helet a ty si byla na ultrazvuku nebo u svoji doktorky ze vis kolik vazi a meri taky bych to chtela vědět:-( :( a jeste k tomu ani nevim jiste jestly je to kluk protoze kazdej rika ze to muze byt pupeční šńura tak pujdu na to 3déčko at si sem jista:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
14.2.12 13:41

moc hezký:-)je vidět že dobře roste:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2412
14.2.12 14:26

Krásná bříška máte holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
14.2.12 15:03

ahoj byla jsem na ultrazvuku normálně u svýho doktora, a jak mi dělal prohlídku a díval se na maličkou tak jsem se ho zeptala že by mě zajímalo kolik malinká váží a měří, a on říkal že se tam poměří naky míry a on to podle toho vypočítá. Tak jak jsem se šla oblíct zasedl k Pc propočítal to a řekl mi kolik váží a měří, a na víc mi potvrdil holčičku, Takže jsem si na 100% jistá :-) na Velkým ultrazvuku v nemocnici mi ji potvrdili a tentokrát i můj doktor :-) takže super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
14.2.12 15:06

ja bych byla nakonec rada kdyby mi rekly ze to bude holka zatim to vipada na kluka ale to mi rikaly ve spechu ze si myslim ze se na to nesoustredil tak se zeptam na tom 3déčku a uvidime z holcicky bych mela radost větší:-) ale at je to hlavne zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.2.12 15:10

:mavam: Me muj gynekolog v urcitych tydnech tehu meri obvod briska a hlavicky male a podle toho ma nejaky tabulky kolik asi vazi a meri-tak mi to pak rekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
14.2.12 15:38

to je jasný, taky jsem chtěla více holčičku :-) Ale jak řikáš, hlavně že bude zdravý!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.2.12 13:37

tak holky konečně sem se objednala do nemocnice na to 3déčko a akorát meli v patek jedno volny místo tak tam v pátek s přítelem jedem už se nemůžu dočkat až uvidim svoje miminko nad mi rekne ze je to nakonec holka i nasi by byli radi ale hlavne at je zdravý a nevite zda se i tady dá zjistit váha a výška ??mimíška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí