Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
werunqa píše:jasny, ze je to jedno..
Ahoj weru, jak se ti daří?? Taky myslím že si nevybereš, pač já jsem nic takovyho neslyšela!! ![]()
Zabulenka píše:werunqa píše:Ahoj weru, jak se ti daří?? Taky myslím že si nevybereš, pač já jsem nic takovyho neslyšela!!jasny, ze je to jedno..
Vanda9 píše:
Oprskle jsem okoukla Vaše bříška a zavzpomínala.Přikládám svoje - 4,5 hodiny před porodem. Tak strašně to letí, že si říkám, že to snad už ani není pravda.
ja mám každé odpoledne taky takové bříško a to jsem teprve 7tt ![]()
smajlicek90 píše:
tak po delší době opět přikládám své bříško…dneska jsem 24+6tt a mám deset kilo nahoře
skočilo mi to na fotku pod. jsem na tom stejně jak smajlicek90 ![]()
werunqa píše:Zabulenka píše:werunqa píše:Ahoj weru, jak se ti daří?? Taky myslím že si nevybereš, pač já jsem nic takovyho neslyšela!!jasny, ze je to jedno..
porad stejny
..tydny ubihaji..mala se porad tlaci ven
zrovna jsem tu dneksa cetla jeden porodni denicek a tam psala taky mamina, ze mala nechtela jit ven-ze si asi „natacela lokny“..tak jsme si hned vzpomnela, ze se o holcickach rika, ze se cancaji, aby byly krasne-az prijdou na svet
..ale to je jedno..nema cenu o tom diskutovat..
tak aspoň víš že asi nebudeš přenášet!! ![]()
taky v něčem dobry!!
Ikdyž ten strach okolo.. ![]()
no, uz mi tady psalo par maminek, ze to taky mely a nakonec jeste prenasely-takze jiste neni nic
![]()
werunqa píše:
no, uz mi tady psalo par maminek, ze to taky mely a nakonec jeste prenasely-takze jiste neni nic![]()
AHA, no tak důležity je aby jste to obě zvládli na jedničku!!
![]()
Zabulenka píše:werunqa píše:AHA, no tak důležity je aby jste to obě zvládli na jedničku!!
no, uz mi tady psalo par maminek, ze to taky mely a nakonec jeste prenasely-takze jiste neni nic![]()
![]()
ja uz bych rodila i tedka-uz se ani poradne nevyspim, jak me brisko zavazi..ale musim tam malou nechat jeste par tydnu dozrat ![]()
werunqa píše:Zabulenka píše:ja uz bych rodila i tedka-uz se ani poradne nevyspim, jak me brisko zavazi..ale musim tam malou nechat jeste par tydnu dozratwerunqa píše:AHA, no tak důležity je aby jste to obě zvládli na jedničku!!
![]()
Ale prosímtě, dyť skoro žádny bříško nemáš!? ![]()
Zabulenka píše:werunqa píše:Ale prosímtě, dyť skoro žádny bříško nemáš!?Zabulenka píše:ja uz bych rodila i tedka-uz se ani poradne nevyspim, jak me brisko zavazi..ale musim tam malou nechat jeste par tydnu dozratwerunqa píše:AHA, no tak důležity je aby jste to obě zvládli na jedničku!!
![]()
jak vis??
tahle fotka je stara-ale to je jedno..me zavazi i to co mam
neumim si predtsvit, ze bude vetsi ![]()
werunqa píše:Zabulenka píše:jak vis??werunqa píše:Ale prosímtě, dyť skoro žádny bříško nemáš!?Zabulenka píše:ja uz bych rodila i tedka-uz se ani poradne nevyspim, jak me brisko zavazi..ale musim tam malou nechat jeste par tydnu dozratwerunqa píše:AHA, no tak důležity je aby jste to obě zvládli na jedničku!!
![]()
tahle fotka je stara-ale to je jedno..me zavazi i to co mam
neumim si predtsvit, ze bude vetsi
No taky mi začíná bříško dělat problém při obouvání ponožek!!?
když u sebe mám manžela tak ho hned využiju,ale snažím se to zdolávat sama!!
![]()
holky ja mám poslední dobou takovou náladu že se mi chce brečet pak že se bojim porodu nebo ze se nezvladnu o maliho dostatečně postarat takovy depky to sou a nemuzu se toho zbavit míváte to taky nebo sem zase jediná:-(
![]()
lucie 19 píše:
holky ja mám poslední dobou takovou náladu že se mi chce brečet pak že se bojim porodu nebo ze se nezvladnu o maliho dostatečně postarat takovy depky to sou a nemuzu se toho zbavit míváte to taky nebo sem zase jediná:-(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja se zatim porodu nebojim..fyz. bolest snasim celkem dobre..
driv jsem se bala spis toho, jestli se dokazu malou postarat,ale cim vic se to blizi, tim jsem klidnejsi.. ![]()
lucie 19 píše:
ja sem byla klidna do tet tet mam takovej blbej amok:-(
ja od zacatku tehu premyslela, jak to vsechno bude nebo nebude ![]()