Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
883
26.2.12 15:13
werunqa píše: :P jasny, ze je to jedno.. :P

Ahoj weru, jak se ti daří?? Taky myslím že si nevybereš, pač já jsem nic takovyho neslyšela!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.2.12 15:15
Zabulenka píše:
Ahoj weru, jak se ti daří?? Taky myslím že si nevybereš, pač já jsem nic takovyho neslyšela!! :D
:mavam: porad stejny :nevim: ..tydny ubihaji..mala se porad tlaci ven :roll: zrovna jsem tu dneksa cetla jeden porodni denicek a tam psala taky mamina, ze mala nechtela jit ven-ze si asi „natacela lokny“..tak jsme si hned vzpomnela, ze se o holcickach rika, ze se cancaji, aby byly krasne-az prijdou na svet ;) ..ale to je jedno..nema cenu o tom diskutovat.. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
plasiii
27.2.12 19:07
Vanda9 píše:
Oprskle jsem okoukla Vaše bříška a zavzpomínala. :lol: Přikládám svoje - 4,5 hodiny před porodem. Tak strašně to letí, že si říkám, že to snad už ani není pravda.

ja mám každé odpoledne taky takové bříško a to jsem teprve 7tt :lol:

• Citovat
  • Upravit
plasiii
27.2.12 19:08
smajlicek90 píše:
tak po delší době opět přikládám své bříško…dneska jsem 24+6tt a mám deset kilo nahoře :-D

skočilo mi to na fotku pod. jsem na tom stejně jak smajlicek90 :lol:

• Citovat
  • Upravit
883
28.2.12 17:24
werunqa píše:
Zabulenka píše:
Ahoj weru, jak se ti daří?? Taky myslím že si nevybereš, pač já jsem nic takovyho neslyšela!! :D
:mavam: porad stejny :nevim: ..tydny ubihaji..mala se porad tlaci ven :roll: zrovna jsem tu dneksa cetla jeden porodni denicek a tam psala taky mamina, ze mala nechtela jit ven-ze si asi „natacela lokny“..tak jsme si hned vzpomnela, ze se o holcickach rika, ze se cancaji, aby byly krasne-az prijdou na svet ;) ..ale to je jedno..nema cenu o tom diskutovat.. :hug:

tak aspoň víš že asi nebudeš přenášet!! :)
taky v něčem dobry!! :) Ikdyž ten strach okolo.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.2.12 17:27

no, uz mi tady psalo par maminek, ze to taky mely a nakonec jeste prenasely-takze jiste neni nic :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
28.2.12 17:29
werunqa píše:
no, uz mi tady psalo par maminek, ze to taky mely a nakonec jeste prenasely-takze jiste neni nic :roll: :nevim:

AHA, no tak důležity je aby jste to obě zvládli na jedničku!! :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.2.12 17:31
Zabulenka píše:
werunqa píše:
no, uz mi tady psalo par maminek, ze to taky mely a nakonec jeste prenasely-takze jiste neni nic :roll: :nevim:
AHA, no tak důležity je aby jste to obě zvládli na jedničku!! :) :palec:

ja uz bych rodila i tedka-uz se ani poradne nevyspim, jak me brisko zavazi..ale musim tam malou nechat jeste par tydnu dozrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
28.2.12 19:02
werunqa píše:
Zabulenka píše:
werunqa píše:
ja uz bych rodila i tedka-uz se ani poradne nevyspim, jak me brisko zavazi..ale musim tam malou nechat jeste par tydnu dozrat ;)

Ale prosímtě, dyť skoro žádny bříško nemáš!? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.2.12 19:46
Zabulenka píše:
werunqa píše:
Zabulenka píše:
werunqa píše:
ja uz bych rodila i tedka-uz se ani poradne nevyspim, jak me brisko zavazi..ale musim tam malou nechat jeste par tydnu dozrat ;)

jak vis?? :lol: tahle fotka je stara-ale to je jedno..me zavazi i to co mam :,( neumim si predtsvit, ze bude vetsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
28.2.12 19:56
werunqa píše:
Zabulenka píše:
werunqa píše:
Zabulenka píše:
werunqa píše:
jak vis?? :lol: tahle fotka je stara-ale to je jedno..me zavazi i to co mam :,( neumim si predtsvit, ze bude vetsi :roll:

No taky mi začíná bříško dělat problém při obouvání ponožek!!? :D když u sebe mám manžela tak ho hned využiju,ale snažím se to zdolávat sama!! :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 14:49

holky ja mám poslední dobou takovou náladu že se mi chce brečet pak že se bojim porodu nebo ze se nezvladnu o maliho dostatečně postarat takovy depky to sou a nemuzu se toho zbavit míváte to taky nebo sem zase jediná:-( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.2.12 15:10
lucie 19 píše:
holky ja mám poslední dobou takovou náladu že se mi chce brečet pak že se bojim porodu nebo ze se nezvladnu o maliho dostatečně postarat takovy depky to sou a nemuzu se toho zbavit míváte to taky nebo sem zase jediná:-( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

ja se zatim porodu nebojim..fyz. bolest snasim celkem dobre.. :) driv jsem se bala spis toho, jestli se dokazu malou postarat,ale cim vic se to blizi, tim jsem klidnejsi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 15:11

ja sem byla klidna do tet tet mam takovej blbej amok:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.2.12 15:19
lucie 19 píše: