Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
29.2.12 15:20

vubec nevim co s tim nejradsi bych sedela venku a jen tak pozorovala ostatni lidi a furt musim myslet na to jakej bude muj porod a jestly budu dobra mama a jestly to zvladnu je to hrozny :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.2.12 15:25
lucie 19 píše:
vubec nevim co s tim nejradsi bych sedela venku a jen tak pozorovala ostatni lidi a furt musim myslet na to jakej bude muj porod a jestly budu dobra mama a jestly to zvladnu je to hrozny :,( :,(

ja fakt na porod nemyslim vubec..ani na to jaka budu matka.. :nevim: spis mam strach co bude rikat me okoli-porad me vsichni hlidaji a uz tedka mi vycitaji, ze budu mit rozmazlene decko apod :cert: ..takze se bojim spis toho, ze me budou odsuzovat za vychovu atd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 15:32

z toho si nic nedeLAM protoze to bude moje dite a ja ho budu vychovavat podle sviho jak vychovavala mama me a jestly se to nekomu nebude libit tak at se s náma nebavi víš jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.2.12 15:35
lucie 19 píše:
z toho si nic nedeLAM protoze to bude moje dite a ja ho budu vychovavat podle sviho jak vychovavala mama me a jestly se to nekomu nebude libit tak at se s náma nebavi víš jak

no kdybych mela moje dite vychovavat podle svoji matky-tak ho fyz. a psych. tyram, nedam mu najest atd..takze to NEE :poblion:
A ty lidi jsou prave clenove moji rodiny, vis..takze s tema se budu muset bavit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 15:36

ale do vichovy ti kecat nemuže ani jedet bude to tvoje dite ne jejich a kdy mas vlastne termin??:-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.2.12 15:39
lucie 19 píše:
ale do vichovy ti kecat nemuže ani jedet bude to tvoje dite ne jejich a kdy mas vlastne termin??:-) :)

no oni nekecaji-oni pomlouvaji a mysli si, ze se to nedozvim :roll:
TP mam 10.5..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 15:40

u mě je to to sami taky me pomlouvaj a mysli si ze se to nedovim neboj u me to neni zadna slava ja mam mit termin nekdy v dubnu uz aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.2.12 15:42
lucie 19 píše:
u mě je to to sami taky me pomlouvaj a mysli si ze se to nedovim neboj u me to neni zadna slava ja mam mit termin nekdy v dubnu uz aby to bylo

no uz se to pekne krati-ja sama si to ani neuvedomuji..ale kazdej mi rika..uz to mas za par..i gynekolog rikal..tech par tydnu 8o az pak mi doslo, ze uz je to fakt jen chvilka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 16:01

mě to ještě příjde jako věčnost a to sem 30tt:-D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.2.12 16:04
lucie 19 píše:
mě to ještě příjde jako věčnost a to sem 30tt:-D :lol: :lol:

a kdy mas presne TP?? ja jsem taky 3Ott :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 16:14

no v 8 tejdnu mi doktor rekl ze mam termin 15.5 ale podle mich vipoctu podle toho jak se to pocita mi to vichazi na 17.dubna hele chtela sem se zeptat mivam posledni dobou takovy tlaky v podbrisku az me z toho zacne bolet celi bricho a je to takoví něco mezi pícháním a křečmi ta bolest břicha a ten tlak v podbřišku je i takovej bolestivej myslíš že to sou poslíčci je mi i každej den zle od žaludka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 16:15

ale ten doktor to odflák když mi říkal ten termín ale ve středu du na posledni kontrolni ultrazvuk tak se ho zeptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.2.12 16:25
lucie 19 píše:
no v 8 tejdnu mi doktor rekl ze mam termin 15.5 ale podle mich vipoctu podle toho jak se to pocita mi to vichazi na 17.dubna hele chtela sem se zeptat mivam posledni dobou takovy tlaky v podbrisku az me z toho zacne bolet celi bricho a je to takoví něco mezi pícháním a křečmi ta bolest břicha a ten tlak v podbřišku je i takovej bolestivej myslíš že to sou poslíčci je mi i každej den zle od žaludka

no ja kdyz jsem si sama pocitala TP, tak mi to vyslo na 15.5.a dr. mi to vypocital na 10.5.-tak mi to vychazi dle PM i UZ.. :nevim:

tak to nevim-ja se nekdy v noci zbudim a boli me zada jako pri menstruaci, nebo i bricho a casto mi tvrdne-a to mi tady holky psaly, ze jsou to poslicci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 16:26

tak uz je asi mám taky chtela bych abych uz rodila uz me vsechno boli hlavne mi je porát zle na zvraceni už se toho pocitu chci zbavit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 16:27

doufam že porodim v tom dubnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie