Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vubec nevim co s tim nejradsi bych sedela venku a jen tak pozorovala ostatni lidi a furt musim myslet na to jakej bude muj porod a jestly budu dobra mama a jestly to zvladnu je to hrozny
![]()
lucie 19 píše:
vubec nevim co s tim nejradsi bych sedela venku a jen tak pozorovala ostatni lidi a furt musim myslet na to jakej bude muj porod a jestly budu dobra mama a jestly to zvladnu je to hrozny![]()
ja fakt na porod nemyslim vubec..ani na to jaka budu matka..
spis mam strach co bude rikat me okoli-porad me vsichni hlidaji a uz tedka mi vycitaji, ze budu mit rozmazlene decko apod
..takze se bojim spis toho, ze me budou odsuzovat za vychovu atd ![]()
z toho si nic nedeLAM protoze to bude moje dite a ja ho budu vychovavat podle sviho jak vychovavala mama me a jestly se to nekomu nebude libit tak at se s náma nebavi víš jak
lucie 19 píše:
z toho si nic nedeLAM protoze to bude moje dite a ja ho budu vychovavat podle sviho jak vychovavala mama me a jestly se to nekomu nebude libit tak at se s náma nebavi víš jak
no kdybych mela moje dite vychovavat podle svoji matky-tak ho fyz. a psych. tyram, nedam mu najest atd..takze to NEE ![]()
A ty lidi jsou prave clenove moji rodiny, vis..takze s tema se budu muset bavit ![]()
ale do vichovy ti kecat nemuže ani jedet bude to tvoje dite ne jejich a kdy mas vlastne termin??:-) ![]()
lucie 19 píše:
ale do vichovy ti kecat nemuže ani jedet bude to tvoje dite ne jejich a kdy mas vlastne termin??:-)
no oni nekecaji-oni pomlouvaji a mysli si, ze se to nedozvim ![]()
TP mam 10.5..
u mě je to to sami taky me pomlouvaj a mysli si ze se to nedovim neboj u me to neni zadna slava ja mam mit termin nekdy v dubnu uz aby to bylo
lucie 19 píše:
u mě je to to sami taky me pomlouvaj a mysli si ze se to nedovim neboj u me to neni zadna slava ja mam mit termin nekdy v dubnu uz aby to bylo
no uz se to pekne krati-ja sama si to ani neuvedomuji..ale kazdej mi rika..uz to mas za par..i gynekolog rikal..tech par tydnu
az pak mi doslo, ze uz je to fakt jen chvilka ![]()
lucie 19 píše:
mě to ještě příjde jako věčnost a to sem 30tt:-D![]()
a kdy mas presne TP?? ja jsem taky 3Ott ![]()
no v 8 tejdnu mi doktor rekl ze mam termin 15.5 ale podle mich vipoctu podle toho jak se to pocita mi to vichazi na 17.dubna hele chtela sem se zeptat mivam posledni dobou takovy tlaky v podbrisku az me z toho zacne bolet celi bricho a je to takoví něco mezi pícháním a křečmi ta bolest břicha a ten tlak v podbřišku je i takovej bolestivej myslíš že to sou poslíčci je mi i každej den zle od žaludka
ale ten doktor to odflák když mi říkal ten termín ale ve středu du na posledni kontrolni ultrazvuk tak se ho zeptám
lucie 19 píše:
no v 8 tejdnu mi doktor rekl ze mam termin 15.5 ale podle mich vipoctu podle toho jak se to pocita mi to vichazi na 17.dubna hele chtela sem se zeptat mivam posledni dobou takovy tlaky v podbrisku az me z toho zacne bolet celi bricho a je to takoví něco mezi pícháním a křečmi ta bolest břicha a ten tlak v podbřišku je i takovej bolestivej myslíš že to sou poslíčci je mi i každej den zle od žaludka
no ja kdyz jsem si sama pocitala TP, tak mi to vyslo na 15.5.a dr. mi to vypocital na 10.5.-tak mi to vychazi dle PM i UZ.. ![]()
tak to nevim-ja se nekdy v noci zbudim a boli me zada jako pri menstruaci, nebo i bricho a casto mi tvrdne-a to mi tady holky psaly, ze jsou to poslicci ![]()
tak uz je asi mám taky chtela bych abych uz rodila uz me vsechno boli hlavne mi je porát zle na zvraceni už se toho pocitu chci zbavit ![]()