Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja sem si to radsi dala vychlazeny ze kdyz sem to ochutnala tak sem si rikala vipit to teply bych se asi poblila:_D ale kdyz ti to chutna
me to prislo silene sladky
![]()
Taky se chystam na testy na těhu cukrovku v Anglii a tady se musím vypít Lucozade - energetický nápoj ![]()
to más dobry ja sem slysel ze rodit v anglii je jiny jak tady ze tam porodis a jeste ten den des domu i s miminkem :_)a tady tu ses 100 let nez te prestanou trápit:-)
lucie 19 píše:
ja sem si to radsi dala vychlazeny ze kdyz sem to ochutnala tak sem si rikala vipit to teply bych se asi poblila:_D ale kdyz ti to chutname to prislo silene sladky
![]()
t
Tak ten caj nebyl teply
,tam slo jen o to, ze byl hořky-hodne vyluhovany a pak to sladky nebylo tak hrozny
.Ja si ho tam prinesla v PET lahvy-a jak venku mrzlo, tak byl krasne vychlazeny
chutnalo to dobre-jako by mi tam rozpustili granulovany caj s prichuti citronu
…kdyby to bylo v hole vode, tak bych asi ![]()
TO JO taky bych to brala s necim smichany samotny to byl hnus u posledniho loku sem myslela ze to vihodim ven ale ustála sem to:-)
lucie 19 píše:
TO JO taky bych to brala s necim smichany samotny to byl hnus u posledniho loku sem myslela ze to vihodim ven ale ustála sem to:-)
ja jsem rada, ze u nas to davaji do toho caje..a uprimne-jsem si myslela, ze to tak delaji vsude
,ale pak jsem zjistila, ze ne ![]()
to by sem brala i tady a myslim ze i spousta jinych holek doma je to lepsi vetsi pohodli nez ve spitale
lucie 19 píše:
to by sem brala i tady a myslim ze i spousta jinych holek doma je to lepsi vetsi pohodli nez ve spitale
vsak u nas neco podobneho delaji duly ne?pokud se nemylym.. ![]()
nene tady to davaji do kalisku vetsiho a do 10 minut to musis vipit no hnus
nene tady v ČR porodis a lezis i s miminkem 4 dny v nemocnici ale v anglii te pusti domu ten den co porodic to je ta vihoda
lucie 19 píše:
nene tady to davaji do kalisku vetsiho a do 10 minut to musis vipit no hnus
me ten caj taky prelila do plastovy kelimku a do 5 minut jsem to musela vypit..ale ja jsem mela takoovu zizen, ze jsem to vypila na ex..
lucie 19 píše:
to se mas ja se modlila at uz to mam za sebou:-D
ja se taky bala jaky to bude -holky me strasily jaka je to hruza, jak nektery u toho omdlevaji atd..ale jak to dali do toho caje, tak to bylo uplne v poho..jen sedet tam 2 hodiny bylo hrozny-maji tam tvrde plastove zidle a me bolely zada z toho ![]()
TO by me ani nenapadlo jak u toho nekdo muze omdlit :_D ale tak stane se ze ja spis omdlim u porodu ![]()