Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
8.2.12 17:37

werunqa

ja sem si to radsi dala vychlazeny ze kdyz sem to ochutnala tak sem si rikala vipit to teply bych se asi poblila:_D ale kdyz ti to chutna :-) me to prislo silene sladky :-D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
8.2.12 17:37

Taky se chystam na testy na těhu cukrovku v Anglii a tady se musím vypít Lucozade - energetický nápoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.2.12 17:44

to más dobry ja sem slysel ze rodit v anglii je jiny jak tady ze tam porodis a jeste ten den des domu i s miminkem :_)a tady tu ses 100 let nez te prestanou trápit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 17:44
lucie 19 píše:
ja sem si to radsi dala vychlazeny ze kdyz sem to ochutnala tak sem si rikala vipit to teply bych se asi poblila:_D ale kdyz ti to chutna :-) me to prislo silene sladky :-D ;)

t

Tak ten caj nebyl teply ;) ,tam slo jen o to, ze byl hořky-hodne vyluhovany a pak to sladky nebylo tak hrozny :palec: .Ja si ho tam prinesla v PET lahvy-a jak venku mrzlo, tak byl krasne vychlazeny ;) chutnalo to dobre-jako by mi tam rozpustili granulovany caj s prichuti citronu ;) …kdyby to bylo v hole vode, tak bych asi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.2.12 17:49

TO JO taky bych to brala s necim smichany samotny to byl hnus u posledniho loku sem myslela ze to vihodim ven ale ustála sem to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 17:56
lucie 19 píše:
TO JO taky bych to brala s necim smichany samotny to byl hnus u posledniho loku sem myslela ze to vihodim ven ale ustála sem to:-)

ja jsem rada, ze u nas to davaji do toho caje..a uprimne-jsem si myslela, ze to tak delaji vsude 8o ,ale pak jsem zjistila, ze ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
8.2.12 18:01
JJ, po porodu hned pouští domů, když nejsou komplikace a domů za Tebou pak přijde Tvoje midwife (porodní bába), která ti vysvětlí vše ohledně péče o mimi, tak bych řekla, že v tomto je to lepší, že v nemocnici v ČR na Tebe individuálně nemají tolik času…lucie 19 píše:
to más dobry ja sem slysel ze rodit v anglii je jiny jak tady ze tam porodis a jeste ten den des domu i s miminkem :_)a tady tu ses 100 let nez te prestanou trápit:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.2.12 18:04

to by sem brala i tady a myslim ze i spousta jinych holek doma je to lepsi vetsi pohodli nez ve spitale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 18:05
lucie 19 píše:
to by sem brala i tady a myslim ze i spousta jinych holek doma je to lepsi vetsi pohodli nez ve spitale

vsak u nas neco podobneho delaji duly ne?pokud se nemylym.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.2.12 18:05

nene tady to davaji do kalisku vetsiho a do 10 minut to musis vipit no hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.2.12 18:06

nene tady v ČR porodis a lezis i s miminkem 4 dny v nemocnici ale v anglii te pusti domu ten den co porodic to je ta vihoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 18:06
lucie 19 píše:
nene tady to davaji do kalisku vetsiho a do 10 minut to musis vipit no hnus

me ten caj taky prelila do plastovy kelimku a do 5 minut jsem to musela vypit..ale ja jsem mela takoovu zizen, ze jsem to vypila na ex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.2.12 18:08

to se mas ja se modlila at uz to mam za sebou:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 18:10
lucie 19 píše:
to se mas ja se modlila at uz to mam za sebou:-D

ja se taky bala jaky to bude -holky me strasily jaka je to hruza, jak nektery u toho omdlevaji atd..ale jak to dali do toho caje, tak to bylo uplne v poho..jen sedet tam 2 hodiny bylo hrozny-maji tam tvrde plastove zidle a me bolely zada z toho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.2.12 18:11

TO by me ani nenapadlo jak u toho nekdo muze omdlit :_D ale tak stane se ze ja spis omdlim u porodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí