Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
8.2.12 18:13
lucie 19 píše:
TO by me ani nenapadlo jak u toho nekdo muze omdlit :_D ale tak stane se ze ja spis omdlim u porodu :-D

no oni omdlely asi z hladu vis..kdyz tam museli jit nalacno a pak vypit ten roztok..ja se taky bala, ze tam omdlim hlady-ale kupodivu jsem nemela na jidlo ani pomysleni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.2.12 18:18

ja hlady umirala ale pak me to trochu preslo spis mi z toho bylo pekne zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
8.2.12 18:40

Holky nechci rejpat…ale "vichází, víhoda, vipit… ?? :roll: omlouvám se jestli je Lucie 19 cizinka nebo dislektik(?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.2.12 18:45

je to moje vec jak píšu ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
8.2.12 19:04

neřešte mýký tvrdý IY stejně to přelouskáte i s chybama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.2.12 19:05

ja nevim proc se to tady resi je to kazdyho vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 19:07
bambulinek píše:

ja zase pisu bez diakritiky-mame misto PC notebook a taky jsou pismenka z hacky pod cisly 1-10 a me se to nechce hledat :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
8.2.12 19:14
werunqa píše:
bambulinek píše:
ja zase pisu bez diakritiky-mame misto PC notebook a taky jsou pismenka z hacky pod cisly 1-10 a me se to nechce hledat :mrgreen: :nevim:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: ještě řešit chyby no to jo … já teď řešim nárok na příspěveky a nic no :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 19:15

taky mam plno jinych starosti nez tohle resit..to prelouskam i tak.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
8.2.12 19:18

ja si taky myslím:-) tak se tu mejte ja letím domu sem u našich zase se tu brzo ukážu tak papa a dobrou:-) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 19:19
lucie 19 píše:
ja si taky myslím:-) tak se tu mejte ja letím domu sem u našich zase se tu brzo ukážu tak papa a dobrou:-) :hug: :hug:
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.2.12 21:42

Ahojky holky… ráda bych se k vám přidala.. sice už pomalu na konce ale přeci.. momentálně jsme 35+0… do teď nám to strašně rychle utíkalo ale jak je venku ta zima a člověk tam raději neleze tak to začalo utíkat pomalu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 21:44
alulila píše:
Ahojky holky… ráda bych se k vám přidala.. sice už pomalu na konce ale přeci.. momentálně jsme 35+0… do teď nám to strašně rychle utíkalo ale jak je venku ta zima a člověk tam raději neleze tak to začalo utíkat pomalu :roll:
:mavam: me tehu na zacatku neutikalo,ale co se prehoupl Novy rok, tak mi to celkem utika 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.2.12 21:47

Tak to ti závidím… já nemůžu pořádně nic dělat kvůli nízkýmu tlaku takže se chvílema šíleně nudím a pak mi to asi kvůli tomu neutíká… Mám malou holčičku a kdybych jí neměla tak nevím jak bych si zkracovala chvíle.. takhle si s ní aspoň můžu hrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
8.2.12 21:50
alulila píše:
Tak to ti závidím… já nemůžu pořádně nic dělat kvůli nízkýmu tlaku takže se chvílema šíleně nudím a pak mi to asi kvůli tomu neutíká… Mám malou holčičku a kdybych jí neměla tak nevím jak bych si zkracovala chvíle.. takhle si s ní aspoň můžu hrát :lol:

No neni co zavidet..ja jsem od zacatku tehu doma-takze jsem se dost nudila, tlak mam taky nizky-ale problemy s nim nemam..Bohuzel musim od 25tt lezet-zacala jsem se otvirat :| jinak lezim a jsme pripojena na notebooku apres bazarky shanim veci pro mimco-aspon zabijim cas a budu mit vse co potrebuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí