Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Háánč píše:
jůů děkujiiNo nee nepůjdu, nic takového jsem neslyšela takže určo nepůjdu
To už by mi doktor hlásil předem
No já jsem se rozhodovala, jestli jít taky do Pv, ale každej kdo tam byl tam nadával!!..Já jsem si vybrala Ol ..sice tam není zařízení na 1 :-/ jakože starší pokoje, ale zase vím, že aji kdybych měla rodit dřív, nebo byli naké kompikace tak tam se mi na 100% nic nestane!! Mají tam super personál kamarádka tam rodila ve 26týdnu, a o mimčo se jí krásně postarali, zatím co v Pv NE!
ale je to u každýho jinak
A kde si o tom slyšela, že se bere ta pupečníkova krev??
Kamoška mi to říkala, že je tam nová porodnice a odebírají to tam- má tam rodit každou chvilkou!! Já budu určitě v PV, jelikož v OL jsme neměli dobry zkušenosti ( ale ne s porodnici) a hlavně když jsem měla nějakou virozu tak už jsem v PV ležela a tak se tam o mě starali krásně a kamarádky i zákaznice si to tam chválili, tak nevím
asi je to spíš o náhodě na koho narazíš!
a kdy máš termín?? já mám až v květnu !! ![]()
ahaa
tak to fakt nevím o co jde, ale zítra jedu do ol na prohlídku jestli je vše v pořádku tak se ho zkusím na to zeptat..ale pochybuji, to už by mi řekl
no asi tak jak řikáš
je to o tom na koho natrefíš a tak
noo..termín mám 24.dubna
ale to uteče jako voda, když si řeknu že je zachvíli únor, pak březen a duben už mám termín ![]()
Háánč píše:
ahaatak to fakt nevím o co jde, ale zítra jedu do ol na prohlídku jestli je vše v pořádku tak se ho zkusím na to zeptat..ale pochybuji, to už by mi řekl
no asi tak jak řikáš
je to o tom na koho natrefíš a tak
noo..termín mám 24.dubna
ale to uteče jako voda, když si řeknu že je zachvíli únor, pak březen a duben už mám termín
To teda uteče, já mám termín až v květnu,ale 20.4. jsem se narodila!!
Určitě, sestřenice další rodila taky v Ol a nestěžovala si! ![]()
No
tak uvidííme jaký to tam bude
já tam jdu rodit z toho důvodu, že tam mám gynekologa a zároven je primář, takže mi maličkou odrodí víš? ![]()
Háánč píše:
Notak uvidííme jaký to tam bude
![]()
já tam jdu rodit z toho důvodu, že tam mám gynekologa a zároven je primář, takže mi maličkou odrodí víš?
Jj, tak to bude super, že víš ke komu vlastně jdeš!!
![]()
Háánč píše:
jo joopřesně taak
![]()
![]()
Byla si na 3D?? koukala jsem že máš nějakou diskusy ale nečetla jsem ji!!
jj byla
mám tam dané aji fotečky
byla jsi taky?
no já jsem se právě ptala, kde to dělají a za kolik
byla jsem v Olomouci ve fakultce ![]()
Háánč píše:
jj bylamám tam dané aji fotečky
byla jsi taky?
no já jsem se právě ptala, kde to dělají a za kolik
byla jsem v Olomouci ve fakultce
my jdem zítra,ale do Pv. a jaky to bylo!! na té diskusy máš fotky?? hned se juknu!! jsem zvědavá jak bude naša malá spolupracovat..
ahoj holky v utery budu v 7 mesici a jeste moc necejtim kopání miminka mam s tim hned jit k doktorovy?
![]()
lucie 19 píše:
ahoj holky v utery budu v 7 mesici a jeste moc necejtim kopání miminka mam s tim hned jit k doktorovy?
jako vůbec necitíš nic??? Já jsem ve 24tt a mimouše citím teda každy den!
no jen z lehka takovi bublani ale to ze bych prilozila ruku na bricho a citila ho to ne
lucie 19 píše:
no jen z lehka takovi bublani ale to ze bych prilozila ruku na bricho a citila ho to ne
Tak asi je blbě otočeny třeba jenom, asi horší by bylo kdybys necitila nic!!
a nemam ji projistotu zavolat aby me poslal na ten monitoring?
lucie 19 píše:
a nemam ji projistotu zavolat aby me poslal na ten monitoring?
Tak nic za to nedáš, on ti řekne víc, já nejsem doktor a mimčo čekám první takže kolikrát sama nevím.