Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
883
17.1.12 13:35
Háánč píše:
jůů děkujii :-) No nee nepůjdu, nic takového jsem neslyšela takže určo nepůjdu :-) To už by mi doktor hlásil předem :-) No já jsem se rozhodovala, jestli jít taky do Pv, ale každej kdo tam byl tam nadával!!..Já jsem si vybrala Ol ..sice tam není zařízení na 1 :-/ jakože starší pokoje, ale zase vím, že aji kdybych měla rodit dřív, nebo byli naké kompikace tak tam se mi na 100% nic nestane!! Mají tam super personál kamarádka tam rodila ve 26týdnu, a o mimčo se jí krásně postarali, zatím co v Pv NE! :-) ale je to u každýho jinak :-) A kde si o tom slyšela, že se bere ta pupečníkova krev?? :-O

Kamoška mi to říkala, že je tam nová porodnice a odebírají to tam- má tam rodit každou chvilkou!! Já budu určitě v PV, jelikož v OL jsme neměli dobry zkušenosti ( ale ne s porodnici) a hlavně když jsem měla nějakou virozu tak už jsem v PV ležela a tak se tam o mě starali krásně a kamarádky i zákaznice si to tam chválili, tak nevím :( asi je to spíš o náhodě na koho narazíš! :) a kdy máš termín?? já mám až v květnu !! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
17.1.12 14:10

ahaa :-) tak to fakt nevím o co jde, ale zítra jedu do ol na prohlídku jestli je vše v pořádku tak se ho zkusím na to zeptat..ale pochybuji, to už by mi řekl :-) no asi tak jak řikáš :-) je to o tom na koho natrefíš a tak :-) noo..termín mám 24.dubna :-) ale to uteče jako voda, když si řeknu že je zachvíli únor, pak březen a duben už mám termín :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
17.1.12 18:42
Háánč píše:
ahaa :-) tak to fakt nevím o co jde, ale zítra jedu do ol na prohlídku jestli je vše v pořádku tak se ho zkusím na to zeptat..ale pochybuji, to už by mi řekl :-) no asi tak jak řikáš :-) je to o tom na koho natrefíš a tak :-) noo..termín mám 24.dubna :-) ale to uteče jako voda, když si řeknu že je zachvíli únor, pak březen a duben už mám termín :-)

To teda uteče, já mám termín až v květnu,ale 20.4. jsem se narodila!! :) Určitě, sestřenice další rodila taky v Ol a nestěžovala si! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
17.1.12 21:08

No :-) tak uvidííme jaký to tam bude :-D :-) já tam jdu rodit z toho důvodu, že tam mám gynekologa a zároven je primář, takže mi maličkou odrodí víš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
18.1.12 09:05
Háánč píše:
No :-) tak uvidííme jaký to tam bude :-D :-) já tam jdu rodit z toho důvodu, že tam mám gynekologa a zároven je primář, takže mi maličkou odrodí víš? :-)

Jj, tak to bude super, že víš ke komu vlastně jdeš!! :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.1.12 10:04

jo joo :-) přesně taak :-) :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
18.1.12 10:48
Háánč píše:
jo joo :-) přesně taak :-) :kytka: :palec:

Byla si na 3D?? koukala jsem že máš nějakou diskusy ale nečetla jsem ji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
18.1.12 11:56

jj byla :-) mám tam dané aji fotečky :-) byla jsi taky? :-) no já jsem se právě ptala, kde to dělají a za kolik :-) byla jsem v Olomouci ve fakultce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
18.1.12 12:15
Háánč píše:
jj byla :-) mám tam dané aji fotečky :-) byla jsi taky? :-) no já jsem se právě ptala, kde to dělají a za kolik :-) byla jsem v Olomouci ve fakultce :-)

my jdem zítra,ale do Pv. a jaky to bylo!! na té diskusy máš fotky?? hned se juknu!! jsem zvědavá jak bude naša malá spolupracovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
18.1.12 12:42

ahoj holky v utery budu v 7 mesici a jeste moc necejtim kopání miminka mam s tim hned jit k doktorovy?
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
18.1.12 12:44
lucie 19 píše:
ahoj holky v utery budu v 7 mesici a jeste moc necejtim kopání miminka mam s tim hned jit k doktorovy? :?

jako vůbec necitíš nic??? Já jsem ve 24tt a mimouše citím teda každy den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
18.1.12 12:46

no jen z lehka takovi bublani ale to ze bych prilozila ruku na bricho a citila ho to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
18.1.12 12:47
lucie 19 píše:
no jen z lehka takovi bublani ale to ze bych prilozila ruku na bricho a citila ho to ne

Tak asi je blbě otočeny třeba jenom, asi horší by bylo kdybys necitila nic!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
18.1.12 12:48

a nemam ji projistotu zavolat aby me poslal na ten monitoring?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
18.1.12 12:50
lucie 19 píše:
a nemam ji projistotu zavolat aby me poslal na ten monitoring?

Tak nic za to nedáš, on ti řekne víc, já nejsem doktor a mimčo čekám první takže kolikrát sama nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí