Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Margery píše:
Ahoj, tak já se taky pochubím svým pidipupíkem:-) focené 22+0
to je teda fakt pidipupík!! Dyť to není ani bříško !! ![]()
smurfka píše:Zabulenka píše:to jo..snad bude u mě taky vše oka..smurfka píše:No tak já to taky stihnu před termínem,ale tak snad se do té doby nic nevyskytne a nebude mi v tom nic bránit!!Zabulenka píše:No už jsem se dívala a navnadila jsem na to kamarádku která má termín každym dnem!!já to naštestí stihnu ještě před termínem..tak se tam inspiruju a možná nakoupim.
hlavně se děsím tech lidí..i když asi to tam prubnu přes týden, tak to bude jedna ruka na břicho a druhé odrážet dav okolo..ale zas jinde asi nenajdu pohromadě tolik kočárku najednom místě.
Koukala jsem že to začíná už ve čtvrtek,tak asi by mě to víc lákalo v ten čtvrtek nebo pátek!! Víkend bude masakrovej!! Určitě tam bude velkej vyběr, ikdyž my kočárek už máme, tak tam bude určitě i jiná drtivá většina zboží na mimoušky!!!
![]()
Zabulenka píše:
Koukala jsem že to začíná už ve čtvrtek,tak asi by mě to víc lákalo v ten čtvrtek nebo pátek!! Víkend bude masakrovej!! Určitě tam bude velkej vyběr, ikdyž my kočárek už máme, tak tam bude určitě i jiná drtivá většina zboží na mimoušky!!!![]()
no ale i přes ten týden to budu masakr..ale už se těším..Jo jo..nebudo tam jen kočárky, na tech web strankách máš, co tam všechno bude..budou tam i postýlky, hračky, dětská hygiena, prostě všechno na děti.
smurfka píše:Zabulenka píše:no ale i přes ten týden to budu masakr..ale už se těším..Jo jo..nebudo tam jen kočárky, na tech web strankách máš, co tam všechno bude..budou tam i postýlky, hračky, dětská hygiena, prostě všechno na děti.
Koukala jsem že to začíná už ve čtvrtek,tak asi by mě to víc lákalo v ten čtvrtek nebo pátek!! Víkend bude masakrovej!! Určitě tam bude velkej vyběr, ikdyž my kočárek už máme, tak tam bude určitě i jiná drtivá většina zboží na mimoušky!!!![]()
Jj, tak bude tam nával ale ve víkend to bude o 100× horší ( aspoň si to myslím, nikdy jsem tam nebyla na takovym veletrhu), Jezdím semtam na Kabo a tak to je docela v klidu, jen některy pavilony jsou hodně narvany a některy zase nee!
Uvidíme!!!
tak já se teda taky připojím a pochlubím
připadá mi moje bříško malé na 25 týden,ale když porovnám s ostatními fotkami,tak jsem asi takový průměr
ahojte holky, já přidám svuj pupík!! 23tt
Roste snad každou minutu, do 20tt jsem o tom ani nevěděla!!! ![]()
werunqa píše:
ahojky, zase přidávám moje bříško-21+6tt
To je jakoby ses vyfotila před !!!
hezky! ![]()
Zabulenka píše:werunqa píše:To je jakoby ses vyfotila před !!!
ahojky, zase přidávám moje bříško-21+6tthezky!
A to už mi dost porostlo od začátku těhu ![]()
werunqa píše:Zabulenka píše:A to už mi dost porostlo od začátku těhuwerunqa píše:To je jakoby ses vyfotila před !!!
Ty bys k tomu měla dávat fotku před a po!!
at vidíme ten rozdíl aji my! ![]()
Zabulenka píše:werunqa píše:Ty bys k tomu měla dávat fotku před a po!!Zabulenka píše:A to už mi dost porostlo od začátku těhuwerunqa píše:To je jakoby ses vyfotila před !!!
at vidíme ten rozdíl aji my!
Však já už jsem sem dávala fotky 2 ![]()
ta první už nevím, kolikátý je týden a ta druhá je 18+4tt
werunqa píše:
ta první už nevím, kolikátý je týden a ta druhá je 18+4tt