Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nj
to mi roste teprve od 19tt nejak tak do te doby jsem nemela skoro nic ![]()
Luculiinka píše:
Ahoj holkymuzu k vam?
jinak prikladam foto briska 23tt.
Pěkny bříško, taky jsem teďka 23 tt!!
toto letí!! ![]()
Háánč píše:
jůůů taky ti ukážu jakej mám koupenej já a plus je k tomu to co jsem ti psala ta autosedačka do barvy a jeste ten sporták
mužu se zeptat co je to za kočárek? název? je pěknej..tak bych si ho prolustrovala..diky
lucie 19 píše:
tojo se taky bojim ale tak a merim 165 ani ne tak snad bude dobrej kdyby nahodou tak jim ho vratim zpátky vit
taky měřím tak kolem 170 cm ale manžel je o dost vyšší tak furt mrčel!!
A teď co jsme objednaly tak je vysokej dost, že jsem říkala že mě za ním nepůjde ani vidět!! a to ke všemu má ještě 17 kg!! ![]()
Dekujů
jj rychle to utika
Tak jak jse tu bavite o kocarku tak vam vlozim foto toho naseho mam ho od kamaradky
je cernosedy…je v skvelem stavu a ja jsem spokojena
a je lehky takze to je pro me vyhoda protoze jsem takova drobna ![]()
je to kočárek atlantic když si adáš na googlu kočárek atlantic tak ti jich tam vyjede strasne moc ..
tak se mrkni ![]()
Háánč píše:
je to kočárek atlantic když si adáš na googlu kočárek atlantic tak ti jich tam vyjede strasne moc ..tak se mrkni
diky jdu na to ![]()
Háánč píše:
je to kočárek atlantic když si adáš na googlu kočárek atlantic tak ti jich tam vyjede strasne moc ..tak se mrkni
a jak si s ním zatím spokojená? jo prosimte houpe?
já bych jinej nechtělaa
jsem s ním spokojenáá až až
jj když s ním budeš houpat tak houpe, ale zas ne jak kolíbka
prostě tak drncá no
Já jsem si ho vybrala skrz toho, protože je za přijatelnou cenu…:-) je tam korbička když je maličká malinka, pak je tam u toho korba a z toho se dá udělat sporták a já jsem si jeste k tomu přiobjednala autosedačku ta 1550,–kč a ta se dá nasadit na ty hole kočárku takže autosedačku s malinkou nemusím tahat v rukách, ale dam si ji do te autosedačky a na ty hole kočárku a můžu s tím v pohodě jezdit a to se mi právě na tom hodně líbilo ![]()
Háánč píše:
já bych jinej nechtělaajsem s ním spokojenáá až až
jj když s ním budeš houpat tak houpe, ale zas ne jak kolíbka
prostě tak drncá no
Já jsem si ho vybrala skrz toho, protože je za přijatelnou cenu…:-) je tam korbička když je maličká malinka, pak je tam u toho korba a z toho se dá udělat sporták a já jsem si jeste k tomu přiobjednala autosedačku ta 1550,–kč a ta se dá nasadit na ty hole kočárku takže autosedačku s malinkou nemusím tahat v rukách, ale dam si ji do te autosedačky a na ty hole kočárku a můžu s tím v pohodě jezdit a to se mi právě na tom hodně líbilo
je pěknéj to je fakt..ale má celkem málo barevných kombinací..no ale určite si ho prohlédnu na veletrhu v Brně..dávám si ho do seznamu.. ![]()