Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
955
8.1.12 15:41

nj :) to mi roste teprve od 19tt nejak tak do te doby jsem nemela skoro nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 15:42

no však joo :)) kdyžtak ho vrátíš nazpěět:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 15:42

jůůů pěknéé bříííško :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
8.1.12 15:45

Dekujů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
8.1.12 15:48
Luculiinka píše:
Ahoj holky :mavam: muzu k vam? :) jinak prikladam foto briska 23tt.

Pěkny bříško, taky jsem teďka 23 tt!! :) toto letí!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.1.12 15:48
Háánč píše:
jůůů taky ti ukážu jakej mám koupenej já a plus je k tomu to co jsem ti psala ta autosedačka do barvy a jeste ten sporták :))

mužu se zeptat co je to za kočárek? název? je pěknej..tak bych si ho prolustrovala..diky

• Citovat
  • Upravit
883
8.1.12 15:49
lucie 19 píše:
tojo se taky bojim ale tak a merim 165 ani ne tak snad bude dobrej kdyby nahodou tak jim ho vratim zpátky vit :-)

taky měřím tak kolem 170 cm ale manžel je o dost vyšší tak furt mrčel!! :D A teď co jsme objednaly tak je vysokej dost, že jsem říkala že mě za ním nepůjde ani vidět!! a to ke všemu má ještě 17 kg!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
8.1.12 16:00

Dekujů :) jj rychle to utika :) Tak jak jse tu bavite o kocarku tak vam vlozim foto toho naseho mam ho od kamaradky :) je cernosedy…je v skvelem stavu a ja jsem spokojena :) a je lehky takze to je pro me vyhoda protoze jsem takova drobna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 16:03

já jsem ted ve 24plus4 a taky přidávám dnešní fotečku bříška :-)) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.1.12 16:05

je to kočárek atlantic když si adáš na googlu kočárek atlantic tak ti jich tam vyjede strasne moc .. :-) tak se mrkni :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.1.12 16:07
Háánč píše:
je to kočárek atlantic když si adáš na googlu kočárek atlantic tak ti jich tam vyjede strasne moc .. :-) tak se mrkni :))

diky jdu na to :palec:

• Citovat
  • Upravit
369
8.1.12 16:08

jasněěě :-)) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.1.12 16:09
Háánč píše:
je to kočárek atlantic když si adáš na googlu kočárek atlantic tak ti jich tam vyjede strasne moc .. :-) tak se mrkni :))

a jak si s ním zatím spokojená? jo prosimte houpe?

• Citovat
  • Upravit
369
8.1.12 16:42

já bych jinej nechtělaa :)) jsem s ním spokojenáá až až :)) jj když s ním budeš houpat tak houpe, ale zas ne jak kolíbka :)) prostě tak drncá no :) Já jsem si ho vybrala skrz toho, protože je za přijatelnou cenu…:-) je tam korbička když je maličká malinka, pak je tam u toho korba a z toho se dá udělat sporták a já jsem si jeste k tomu přiobjednala autosedačku ta 1550,–kč a ta se dá nasadit na ty hole kočárku takže autosedačku s malinkou nemusím tahat v rukách, ale dam si ji do te autosedačky a na ty hole kočárku a můžu s tím v pohodě jezdit a to se mi právě na tom hodně líbilo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.1.12 16:44
Háánč píše:
já bych jinej nechtělaa :)) jsem s ním spokojenáá až až :)) jj když s ním budeš houpat tak houpe, ale zas ne jak kolíbka :)) prostě tak drncá no :) Já jsem si ho vybrala skrz toho, protože je za přijatelnou cenu…:-) je tam korbička když je maličká malinka, pak je tam u toho korba a z toho se dá udělat sporták a já jsem si jeste k tomu přiobjednala autosedačku ta 1550,–kč a ta se dá nasadit na ty hole kočárku takže autosedačku s malinkou nemusím tahat v rukách, ale dam si ji do te autosedačky a na ty hole kočárku a můžu s tím v pohodě jezdit a to se mi právě na tom hodně líbilo :))

je pěknéj to je fakt..ale má celkem málo barevných kombinací..no ale určite si ho prohlédnu na veletrhu v Brně..dávám si ho do seznamu.. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky