Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
21.12.11 16:39
vesper píše:
jojo,taky mám široké boky, slovanský typ :mrgreen:

No já jsem hruška jak ulitá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
31.12.11 12:11

Do Nového roku
pohodu na každém kroku,
ať Vaše přání se splní,
oko slzu neuroní
a když, tak jen slzu štěstí,
mějte se celý rok hezky… :kytka:
PF 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
31.12.11 13:13

20tt a bříško pěkně roste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
1.1.12 17:22

Taky přikládám fotečku jsem ve 23plus4tt a bříško je ve 22 týdnu :-)) nevím jestli je veliké, a nebo akorát :-) než jsem otěhotněla jsem vážila 48Kg, a teď mám 56 :-D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.1.12 13:33

ahojky holky taky přikládam fotečku bříška tady na fotce jsem asi kolem 20tt a tet sem 22+3 tt malej važí 500g a měří kolem 22cm a já přibrala od začátku do tet 9kg a modlim se aby se to zastavilo:-D jinak budu rodit jako nafouklej balon:-D i když se toho porodu šíleně bojím:_((((((((((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.1.12 14:49

jůů pěkný :-) já jsem teď ve 24plus4 a přibrala jsem 8kg :D..:-(…no jinak porodu se tolik nebojím, jak těch kontrakcí ..:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.1.12 15:51

Háánč

děkuju :-)ty jo to mi povídej já která nechci jít ani k zubaři :-Djak nesnášim bolest :-D se z toho po..... až to příjde :-D ale uklidnuje me ze muj přítel se boji o neco vic jak já:-DDD a kdy máš termín a už víš co to bude??:-))nebo si to nechaš jako překvápko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.1.12 15:57

No tak to jsme na tom asi stejně :DDD, jenom mě něco píchne v bříšku a už se bojím co to je, a bojím se těch bolestí :DD :-)) já taky nesnáším bolest :(((termín mám 24dubna :)) a čekáme holčičku Agáátku:)) a ty už to víš? copak čekáš? a termínek máš jaký?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.1.12 16:05

ja když kolikrát vidim ty porody v televizi tak si říkám aby sem to mela taky takhle richle :D :D Ale když vidim ty porody na jutubku tak si říkám že to nezvládnu a minule sem se doma malem rozbrečela a tak me přítel vzal a řek že to zvladnem a já sem po nem vzteky vyjela že on to rodit nebude :D :D mi čekáme chlapečka Radímka taky sem toužila po holčičce ale tak hlavně aby to bylo zdraví já mám mít termín nějak jako ty :-)a odkud si:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.1.12 16:16

no to jo, taky jsem se dívala na ty porodyx..nekdy je to hrůza, a nekdy se to da!!..aachjo už aby jsme to měli za sebou :D :))..o přesně tak, haůlvně at jsme zdravý a maličkatí taky :)) no jsem z přerova..ale budu rodit v olmiku :)) a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.1.12 16:20

no já sem z kladna a budu rodit na kladne a kolik ti je? ja už se nemužu dočkat až s malim budeme doma ale tet máme nejaky peněžny i dydlící problémi tak snad to viřesíme nez se to narodi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.1.12 16:24

tak to joo)) no v březnu mi bude teprv 20 :))..já se na malinkou taky strasne mooc těšíím :-)) už se taky nemůžu dočkat :)) joo to se určitě vyřešíí :)) a bude vše OK :) uvidííš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.1.12 16:32

To me bude v říjnu 20let a budu to moct trosku zapit protoze uz nebudu kojit:-D to mám vipočítany :D už aby ten březen byl mladej bude uz moc chodit kazdy den do prace a budeme na tom finančně líp a jen tak tak koupime kocarek tak to snad stihnem do porodu co vy uz ho mate nebo jeste ne nam uz chyby jen takovy ty malickosti co chci kupovat pred porodem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.1.12 16:37

tak to potom joo :)) no my si bydlíme v bytečku 3plus2 máme ho krásně zařízenej protože nám ho nechali mí rodiče,ze vším všudy a oni šli bydlet do baráčku:))takže si platíme nájem a elektřinu sami, já jsem skončila teprv se školou takže mam aspon udelanou školu a můj chodí do práce, je šikovnej takže platí celej byt :)) a já kupuju jídlo:)máme to tak rozvržený, no jinak pro malinkou vecičky už nemame kam dávat,je toho plnej byt :DD od Omesíců do 3 let:D hrozny jenom jsou všude krabice s hadříkama:))a postýlky mame 3:))takovej koš to bude hned jak se narodí pak takovou přenosnou postýlku,a pak jeste jednu a ta už je vetší a k tomu je aji skřín :)) ano kočárek už máme taky a ja jsem chtela 3v1:))tažkže t je kočárek pak ten golfák, a autosedačka a t všechn se da dat na ty hole od kočárku :)) takže je to čuuprr :DD :)) nám nic nechybí :)) my se máme fajn, tal hlavně at vam to vše dobře dopadnee :)) myslím finančně:)) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.1.12 16:47

to mi máme pro maliho taky dost oblecku taky už toho vic nechci akorat mi chyby kocarek ten koupime tesne pred porodema postylku nam da znama a jeste musim koupit takovy blbosti ale to se viresi az mladej bude delat v tom breznu vsechno zavisi na pocasi tak doufam ze uz nebude snezit mi tyky bydlime sami ale je to drahy tak musime najit neco levnejsiho az pritel bude delat tak nam taky uz snad nebude nic chybet:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí