Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6819
6.12.11 22:24
Ivča1982 píše:
36+3 :DTermín máme začátkem roku

to je uplně ukázkový břišánko :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.11 19:50
Ivča1982 píše:

tak to máte takovej pozdě :mrgreen: jší dárek k Vánocům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
8.12.11 22:43
Ivča1982 píše:
Ivča1982 píše:

no to je opravdu krasny brisanenecko :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.11 21:14
girlie sage píše:
Ivča1982 píše:
Ivča1982 píše:
no to je opravdu krasny brisanenecko :potlesk: :potlesk:

jojo moooc pěkný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.12.11 21:32

mě tak mrzí že nemám fotku bříška :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.11 21:34
bambulinek píše:
mě tak mrzí že nemám fotku bříška :(

já ji mám ale nějak se nemůžu pořád dopracovat k tomu abych ji sem dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.11 21:35

a jak to, že nemáš fotku bříška? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.12.11 21:39

celý život mám nadváhu a nemám pevnou vůli hubnout vždycky zhřešim a tak jsem si myslela že prostě špekatý břicho nebudu fotit a teď toho lituju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.12.11 12:26

no teda bambule, ty vazne nemas ani jednu :-(
na spicky se vykasli a musis si to vynahradit s dalsim mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
10.12.11 17:46

ne ivi ani jednu a drsně mě to sere :,( :,( :,( :,( :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.11 17:49
bambulinek píše:
ne ivi ani jednu a drsně mě to sere :,( :,( :,( :,( :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

no já mám taky kila na víc a to dost když jsem otěhotněla tak jsem mněla 80kg… no a teď..... no hrůza ale snad je pak vyběhám a dostanu se na 75kg co jsem mněla ještě začátkem roku… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.12.11 18:03

ja uz se tesim az budu moct taky pridat svoji fotku s briskem a i si je rada prohlizim je to krasne… ja jsem teprve na zacatku takze mam brisko jen malinko nafoukle asi od zacpy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.11 18:35
Alci píše:
ja uz se tesim az budu moct taky pridat svoji fotku s briskem a i si je rada prohlizim je to krasne… ja jsem teprve na zacatku takze mam brisko jen malinko nafoukle asi od zacpy :mrgreen:

tak to ti gratuluji já jsem už 29tt skoro :mrgreen: termín mám 2-3.3.2012 už se fakt nemůžu dočkat čim to je blíž, tak tim to je se mnou hořší… :mrgreen: to říká přítel… :mrgreen: že jsem strašně nedočkavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.12.11 18:48
veronikaprazakova píše:
Alci píše:
ja uz se tesim az budu moct taky pridat svoji fotku s briskem a i si je rada prohlizim je to krasne… ja jsem teprve na zacatku takze mam brisko jen malinko nafoukle asi od zacpy :mrgreen:
tak to ti gratuluji já jsem už 29tt skoro :mrgreen: termín mám 2-3.3.2012 už se fakt nemůžu dočkat čim to je blíž, tak tim to je se mnou hořší… :mrgreen: to říká přítel… :mrgreen: že jsem strašně nedočkavá :mrgreen:

ty uz to mas za chvilku uz se brzy dockas ja se strasne tesim az to brisko naroste a hlavne na pohyby u prvniho to byly strasny kopance ale krasny :) me termin vychazi kolem 12.7. 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.11 19:15
Alci píše:
veronikaprazakova píše:
Alci píše:
tak to ti gratuluji já jsem už 29tt skoro :mrgreen: termín mám 2-3.3.2012 už se fakt nemůžu dočkat čim to je blíž, tak tim to je se mnou hořší… :mrgreen: to říká přítel… :mrgreen: že jsem strašně nedočkavá :mrgreen:
no tak to budeš mít ještě teploučko já jsem chtěla bejt těhotná přes léto hlavně kvuli oblíkání… ale léto má taky sví pro a proti jako zima… jojo za chvilku už se těšim už jsem zkoušela jak se mi vše bude vejít do tašky do porodnice a mám to akorád vypočítaný… a tak krásně jsem to srovnala že to nebude ani nzmačkamý že jsem se rozhodla to už nevindávat z tý tašky :mrgreen: tak už to nechám připravený… :mrgreen:
ty uz to mas za chvilku uz se brzy dockas ja se strasne tesim az to brisko naroste a hlavne na pohyby u prvniho to byly strasny kopance ale krasny :) me termin vychazi kolem 12.7. píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí