Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ivča1982 píše:
36+3Termín máme začátkem roku
to je uplně ukázkový břišánko
![]()
Ivča1982 píše:
tak to máte takovej pozdě
jší dárek k Vánocům
Ivča1982 píše:
Ivča1982 píše:
no to je opravdu krasny brisanenecko
![]()
girlie sage píše:Ivča1982 píše:
Ivča1982 píše:no to je opravdu krasny brisanenecko
![]()
jojo moooc pěkný ![]()
bambulinek píše:
mě tak mrzí že nemám fotku bříška
já ji mám ale nějak se nemůžu pořád dopracovat k tomu abych ji sem dala ![]()
celý život mám nadváhu a nemám pevnou vůli hubnout vždycky zhřešim a tak jsem si myslela že prostě špekatý břicho nebudu fotit a teď toho lituju
no teda bambule, ty vazne nemas ani jednu ![]()
na spicky se vykasli a musis si to vynahradit s dalsim mimi
bambulinek píše:
ne ivi ani jednu a drsně mě to sere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no já mám taky kila na víc a to dost když jsem otěhotněla tak jsem mněla 80kg… no a teď..... no hrůza ale snad je pak vyběhám a dostanu se na 75kg co jsem mněla ještě začátkem roku… ![]()
ja uz se tesim az budu moct taky pridat svoji fotku s briskem a i si je rada prohlizim je to krasne… ja jsem teprve na zacatku takze mam brisko jen malinko nafoukle asi od zacpy ![]()
Alci píše:
ja uz se tesim az budu moct taky pridat svoji fotku s briskem a i si je rada prohlizim je to krasne… ja jsem teprve na zacatku takze mam brisko jen malinko nafoukle asi od zacpy
tak to ti gratuluji já jsem už 29tt skoro
termín mám 2-3.3.2012 už se fakt nemůžu dočkat čim to je blíž, tak tim to je se mnou hořší…
to říká přítel…
že jsem strašně nedočkavá ![]()
veronikaprazakova píše:Alci píše:tak to ti gratuluji já jsem už 29tt skoro
ja uz se tesim az budu moct taky pridat svoji fotku s briskem a i si je rada prohlizim je to krasne… ja jsem teprve na zacatku takze mam brisko jen malinko nafoukle asi od zacpytermín mám 2-3.3.2012 už se fakt nemůžu dočkat čim to je blíž, tak tim to je se mnou hořší…
to říká přítel…
že jsem strašně nedočkavá
ty uz to mas za chvilku uz se brzy dockas ja se strasne tesim az to brisko naroste a hlavne na pohyby u prvniho to byly strasny kopance ale krasny
me termin vychazi kolem 12.7. 2012
Alci píše:veronikaprazakova píše:no tak to budeš mít ještě teploučko já jsem chtěla bejt těhotná přes léto hlavně kvuli oblíkání… ale léto má taky sví pro a proti jako zima… jojo za chvilku už se těšim už jsem zkoušela jak se mi vše bude vejít do tašky do porodnice a mám to akorád vypočítaný… a tak krásně jsem to srovnala že to nebude ani nzmačkamý že jsem se rozhodla to už nevindávat z tý taškyAlci píše:tak to ti gratuluji já jsem už 29tt skoro
ja uz se tesim az budu moct taky pridat svoji fotku s briskem a i si je rada prohlizim je to krasne… ja jsem teprve na zacatku takze mam brisko jen malinko nafoukle asi od zacpytermín mám 2-3.3.2012 už se fakt nemůžu dočkat čim to je blíž, tak tim to je se mnou hořší…
to říká přítel…
že jsem strašně nedočkavá
tak už to nechám připravený…
ty uz to mas za chvilku uz se brzy dockas ja se strasne tesim az to brisko naroste a hlavne na pohyby u prvniho to byly strasny kopance ale krasnyme termin vychazi kolem 12.7. píše: Více