Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
werunqa píše:veronikaprazakova píše:to jsi o den dřív jako můj
ty brďáku to je bříško mooooc pěknýno holky tak já jsem 12.4. takže jsem beran jako vyšitej
, někdy je to s tou jeho tvrdohlavostí hrozný
no my to máme nějak v rodině
já jsem 12.4. ségra je 16.4. mamka má 16.4. svátek a táta má svátek 24.4.
a moje kamarádka je narozená taky 13.4. ![]()
veronikaprazakova píše:werunqa píše:no my to máme nějak v rodiněveronikaprazakova píše:to jsi o den dřív jako můj
ty brďáku to je bříško mooooc pěknýno holky tak já jsem 12.4. takže jsem beran jako vyšitej
, někdy je to s tou jeho tvrdohlavostí hrozný
já jsem 12.4. ségra je 16.4. mamka má 16.4. svátek a táta má svátek 24.4.
a moje kamarádka je narozená taky 13.4.
To u nás v rodině jsou obsazený všechny měsíce, kromě dubna, října a listopadu-skrz narozeniny-ale stačí mi ten můj Beran-jeden je až dost ![]()
finduska píše:
u nas v rodine je azse spousta lidi v rijnu- i svatky:-)
jojo holky každej to má jinak
mně včera doktorka řekla že se minule spletla že nečekáme holčičku ale že čekáme kluka, tak jsem po pravdě byla taková trochu vykulená, ale mám radost z mimíska i tak ![]()
finduska píše:
u nas v rodine je azse spousta lidi v rijnu- i svatky:-)
U nás je nadupanej leden-ale totálně!! ![]()
veronikaprazakova píše:finduska píše:jojo holky každej to má jinak
u nas v rodine je azse spousta lidi v rijnu- i svatky:-)mně včera doktorka řekla že se minule spletla že nečekáme holčičku ale že čekáme kluka, tak jsem po pravdě byla taková trochu vykulená, ale mám radost z mimíska i tak
Proto mi můj gynekolog řekl, že to raději nebude zkoušet a počkáme do 20tt..
no tak já už jsem podle PM 25+6tt a podle UT 25+4tt takže já jsem to už chtěla vědět ![]()
Takymi rekly holcicku-ja chtela chlapecka-teda holcicka by byla taky skvela,Ale chlapecka jsem sipralao krapet vic, tzakze kdyz mi rekli holcicku-chvili jsem se z toho vzpamatovavala
Ale nakonec rekli chlapecka
a mam ho:-)milasek muj zlatej ![]()
finduska píše:
Takymi rekly holcicku-ja chtela chlapecka-teda holcicka by byla taky skvela,Ale chlapecka jsem sipralao krapet vic, tzakze kdyz mi rekli holcicku-chvili jsem se z toho vzpamatovavalaAle nakonec rekli chlapecka
a mam ho:-)milasek muj zlatej
jo já už se těšim…
![]()
finduska píše:
Takymi rekly holcicku-ja chtela chlapecka-teda holcicka by byla taky skvela,Ale chlapecka jsem sipralao krapet vic, tzakze kdyz mi rekli holcicku-chvili jsem se z toho vzpamatovavalaAle nakonec rekli chlapecka
a mam ho:-)milasek muj zlatej
Já si zase přeju holku-ale čekám, že mi oznámí kluka ![]()
Holky ja si jeste pamatuju pysny vyraz pritele kdyz nam rekli ze to je kluk na 150% a pak nam to potvrdili z genetiky. se malem potentoval stestim a dneska jsme nasla ZUB
![]()
gratuluji Tajdovi k zoubku jinak nám pohlaví měnili ale cítila jsem že to bude chlapeček i když jsem si přála holčičku a jinak Weru milaček muj mrňavej je taky 13.4 ![]()
bambulinek píše:
gratuluji Tajdovi k zoubku jinak nám pohlaví měnili ale cítila jsem že to bude chlapeček i když jsem si přála holčičku a jinak Weru milaček muj mrňavej je taky 13.4
To je hezký
-jen kdyby to nebylo tak tvrdohlavý
![]()
ten náš taky je taky taky když se prostě chce vztekat tak nenadělám nic prostě ho musim nechat vztekat bo jinak to nejde
![]()