Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.11.11 15:48
werunqa píše:
veronikaprazakova píše:
ty brďáku to je bříško mooooc pěkný :palec: no holky tak já jsem 12.4. takže jsem beran jako vyšitej :mrgreen:
to jsi o den dřív jako můj :D , někdy je to s tou jeho tvrdohlavostí hrozný :roll:

no my to máme nějak v rodině :mrgreen: já jsem 12.4. ségra je 16.4. mamka má 16.4. svátek a táta má svátek 24.4. :mrgreen: a moje kamarádka je narozená taky 13.4. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
23.11.11 15:51
veronikaprazakova píše:
werunqa píše:
veronikaprazakova píše:
ty brďáku to je bříško mooooc pěkný :palec: no holky tak já jsem 12.4. takže jsem beran jako vyšitej :mrgreen:
to jsi o den dřív jako můj :D , někdy je to s tou jeho tvrdohlavostí hrozný :roll:
no my to máme nějak v rodině :mrgreen: já jsem 12.4. ségra je 16.4. mamka má 16.4. svátek a táta má svátek 24.4. :mrgreen: a moje kamarádka je narozená taky 13.4. :mrgreen:

To u nás v rodině jsou obsazený všechny měsíce, kromě dubna, října a listopadu-skrz narozeniny-ale stačí mi ten můj Beran-jeden je až dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
23.11.11 15:55

u nas v rodine je azse spousta lidi v rijnu- i svatky:-)

• Citovat
  • Upravit
23.11.11 15:57
finduska píše:

jojo holky každej to má jinak :mrgreen: mně včera doktorka řekla že se minule spletla že nečekáme holčičku ale že čekáme kluka, tak jsem po pravdě byla taková trochu vykulená, ale mám radost z mimíska i tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
23.11.11 16:00
finduska píše:

U nás je nadupanej leden-ale totálně!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
23.11.11 16:01
veronikaprazakova píše:
finduska píše:
jojo holky každej to má jinak :mrgreen: mně včera doktorka řekla že se minule spletla že nečekáme holčičku ale že čekáme kluka, tak jsem po pravdě byla taková trochu vykulená, ale mám radost z mimíska i tak :mrgreen:

Proto mi můj gynekolog řekl, že to raději nebude zkoušet a počkáme do 20tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.11 16:04

no tak já už jsem podle PM 25+6tt a podle UT 25+4tt takže já jsem to už chtěla vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
23.11.11 16:07

Takymi rekly holcicku-ja chtela chlapecka-teda holcicka by byla taky skvela,Ale chlapecka jsem sipralao krapet vic, tzakze kdyz mi rekli holcicku-chvili jsem se z toho vzpamatovavala :P Ale nakonec rekli chlapecka :mrgreen: a mam ho:-)milasek muj zlatej :srdce:

• Citovat
  • Upravit
23.11.11 16:14
finduska píše:
Takymi rekly holcicku-ja chtela chlapecka-teda holcicka by byla taky skvela,Ale chlapecka jsem sipralao krapet vic, tzakze kdyz mi rekli holcicku-chvili jsem se z toho vzpamatovavala :P Ale nakonec rekli chlapecka :mrgreen: a mam ho:-)milasek muj zlatej :srdce:

jo já už se těšim… :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
23.11.11 17:04

strie jsou svině :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mám zkušenost :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
23.11.11 17:22
finduska píše:
Takymi rekly holcicku-ja chtela chlapecka-teda holcicka by byla taky skvela,Ale chlapecka jsem sipralao krapet vic, tzakze kdyz mi rekli holcicku-chvili jsem se z toho vzpamatovavala :P Ale nakonec rekli chlapecka :mrgreen: a mam ho:-)milasek muj zlatej :srdce:

Já si zase přeju holku-ale čekám, že mi oznámí kluka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
23.11.11 18:55

Holky ja si jeste pamatuju pysny vyraz pritele kdyz nam rekli ze to je kluk na 150% a pak nam to potvrdili z genetiky. se malem potentoval stestim a dneska jsme nasla ZUB :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
23.11.11 20:43

gratuluji Tajdovi k zoubku jinak nám pohlaví měnili ale cítila jsem že to bude chlapeček i když jsem si přála holčičku a jinak Weru milaček muj mrňavej je taky 13.4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
23.11.11 20:45
bambulinek píše:
gratuluji Tajdovi k zoubku jinak nám pohlaví měnili ale cítila jsem že to bude chlapeček i když jsem si přála holčičku a jinak Weru milaček muj mrňavej je taky 13.4 :mrgreen:

To je hezký :lol: -jen kdyby to nebylo tak tvrdohlavý :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
23.11.11 21:03

ten náš taky je taky taky když se prostě chce vztekat tak nenadělám nic prostě ho musim nechat vztekat bo jinak to nejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí