Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jůů děkujemee
no vidíš to třeba bude mít přítel dáreček
a já mam narozeniny v březnu 20 tak možná že kdyby se vyklubalo dřív tak budu mít nejhezčí dáreček v životě!!!!!
![]()
jůů já mám termín 24.4.a to mi můj gynekolog řekl, že to sedí úúúplně na chlup:)) takže dubňátko beránek
…aji kdyby to byl březen tak taky beránek a pokud květen tak býček
..
Háánč píše:
jůů já mám termín 24.4.a to mi můj gynekolog řekl, že to sedí úúúplně na chlup:)) takže dubňátko beránek…aji kdyby to byl březen tak taky beránek a pokud květen tak býček
..
Toho Beránka ti nezávidím-mám jednoho doma a je pěkně tvrdohlavej
![]()
werunqa píše:
Ahoj holky, tak taky přihazuji foto mého bříška-15+5tt
Ježíš ty si kost a koža,koukej rychle něco nabrat ![]()
girlie sage píše:
Uz jsi za pulkou![]()
![]()
Chudak synovecek, to musel byt teda hrozny pohled
Ja jsem mela taky strasny bachor a tehu na me bylo videt od zacatkujsem holkam tady zavidela ty maly pupky
Oni malému 10dní nemohli na tu nemoc přijít,on úplně umíral.A to nikdy nebyl nemocný,a teď má rok a půl,a je zdravý.Tak doufám,že nás taková nemoc obejde.
levmah28 píše:werunqa píše:Ježíš ty si kost a koža,koukej rychle něco nabrat
když jsme měla 57kg, tak jsme byla kost a kůže
, já za to nemůžu, že mi bříško nechce růst.. ![]()
werunqa píše:levmah28 píše:když jsme měla 57kg, tak jsme byla kost a kůžewerunqa píše:Ježíš ty si kost a koža,koukej rychle něco nabrat
Ahoj holky, tak taky přihazuji foto mého bříška-15+5tt, já za to nemůžu, že mi bříško nechce růst..
To já mám teď 77kg,s tím mojím žraním to dotáhnu tak na 100kg
před těhu jsem měla 69,ale ještě měsíc předtím jsem 65kg,měla jsem problémy a za měsíc jsem přibrala 4kg,takže těhu začínám na 69kg ![]()
levmah28 píše:werunqa píše:To já mám teď 77kg,s tím mojím žraním to dotáhnu tak na 100kglevmah28 píše:když jsme měla 57kg, tak jsme byla kost a kůžewerunqa píše:Ježíš ty si kost a koža,koukej rychle něco nabrat
Ahoj holky, tak taky přihazuji foto mého bříška-15+5tt, já za to nemůžu, že mi bříško nechce růst..
před těhu jsem měla 69,ale ještě měsíc předtím jsem 65kg,měla jsem problémy a za měsíc jsem přibrala 4kg,takže těhu začínám na 69kg
Já něco přibrala před těhu a taky na dovolené-takže jsem začínala na cca 62Kg..57kg jsem měla naposledy tak před 2 rokama.Nj, co mám šž už mi váha dolů moc nejde… ![]()
werunqa píše:
jeee ty jsi hubenoucka, brisko naroste neboj
girlie sage píše:werunqa píše:jeee ty jsi hubenoucka, brisko naroste neboj
díky ![]()
werunqa píše:
no ty jsi hubeňonká…závidim
bříško naroste ![]()
Holky vy jste dobrý teda-jestli jsem teď vyžle-tak předtím jsem byla si anorektička ![]()