Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
girlie sage píše:
No byl to na konci mazec, jsem se opravdu pomalu ani nehla![]()
![]()
a kolik pak si přibrala?
veronikaprazakova píše:girlie sage píše:a kolik pak si přibrala?
![]()
mně přijde bříško že bylo pěkný.....
veronikaprazakova píše:veronikaprazakova píše:mně přijde bříško že bylo pěkný.....girlie sage píše:a kolik pak si přibrala?
![]()
dekuju
, mela jsem nahore 15 kilo a fakt vsechno v tom pupku
mobilishky píše:rohlice píše:gratulka k čerstvému mimískovidík holky
ale ono to bříško bylo fakt velký,jen na těch fotkách to tak asi nevypadá
normoš to byl fakt meloun
krásná holčička a krásný jméno
já mám vojtu,tak kdyby se povedla časem holčičky,tak by se mi k němu moc líbila Valerie,nebo Viktorie
mobilishky píše:girlie sage píše:škoda…no já to taky nevěděla…před pár dny jsme se domluvili..já jsem ráda,že mi vůbec na to druhý kývnul,takže se s tim nějak smířimmobilishky píše:clovece kdybych ja si pamatovala kde jsem to videla tak to sem damgirlie sage píše:jj,girlie,my máme s velkýma pupkama zkušenosti![]()
![]()
![]()
Tohle byl meloun a to byl tak 6-7 mesic
![]()
![]()
![]()
![]()
teda,to jsem netušila,že se dá přetetovat i jizva po císaři
nojo.mě ale honza oznámil,že druhý bude až tak když vojta pujde do školy… a to je ještě tak min 5 let
![]()
aha to jsem nevedela ach jo![]()
aspoň budu mít na vojtu čas až pujde do školy
snad ho zpracujes teda jedno vypiplat a poslat do skoly a zase nanovo. kratsi odstup se mi zda lepsi
to mě taky,no nic s tim nenadělám..třeba ho potom budeme přemlouvat s vojtou,až se začne ptát na sourozence..aspoň na něj budeme dva
![]()
mobilishky píše:
to mě taky,no nic s tim nenadělám..třeba ho potom budeme přemlouvat s vojtou,až se začne ptát na sourozence..aspoň na něj budeme dva![]()
spravny postup zeno, poslat na nej Vojtiska
![]()
girlie sage píše:mobilishky píše:spravny postup zeno, poslat na nej Vojtiska
to mě taky,no nic s tim nenadělám..třeba ho potom budeme přemlouvat s vojtou,až se začne ptát na sourozence..aspoň na něj budeme dva![]()
![]()
![]()
veronikaprazakova píše:
girlie sage píše:mobilishky píše:
![]()
spravny postup zeno, poslat na nej Vojtiska![]()
![]()
girlie sage píše:mobilishky píše:spravny postup zeno, poslat na nej Vojtiska
![]()
![]()
přesně,na něj určitě dá
![]()
mobilishky píše:girlie sage píše:přesně,na něj určitě dámobilishky píše:spravny postup zeno, poslat na nej Vojtiska
![]()
![]()
![]()
![]()
a uz mu je lip bobeckovi??
girlie sage píše:mobilishky píše:a uz mu je lip bobeckovi??girlie sage píše:přesně,na něj určitě dámobilishky píše:spravny postup zeno, poslat na nej Vojtiska
![]()
![]()
![]()
![]()
no vypadáto,že se to zlepšuje…dnes jsem skočila na net s tim,že zase bude spát tak max hodinku a pak budu muset k němu a vzít si ho do postele…pak ho musim skoro celou noc chovat,jak nemůže dýchat…ani jsem nešla na skype..no a mile me překvapil a krásně spinká…teda ťuk ťuk ![]()