Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1830
20.11.11 20:33
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.11 20:37
girlie sage píše:
No byl to na konci mazec, jsem se opravdu pomalu ani nehla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a kolik pak si přibrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.11 20:38
veronikaprazakova píše:
girlie sage píše:
No byl to na konci mazec, jsem se opravdu pomalu ani nehla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a kolik pak si přibrala?

mně přijde bříško že bylo pěkný.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.11.11 20:46
veronikaprazakova píše:
veronikaprazakova píše:
girlie sage píše:
a kolik pak si přibrala?
mně přijde bříško že bylo pěkný.....

dekuju :lol: , mela jsem nahore 15 kilo a fakt vsechno v tom pupku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
20.11.11 20:47
mobilishky píše:
rohlice píše: :hug: dík holky :hug: ale ono to bříško bylo fakt velký,jen na těch fotkách to tak asi nevypadá :mrgreen: normoš to byl fakt meloun :mrgreen:
gratulka k čerstvému mimískovi :hug: krásná holčička a krásný jméno :potlesk: já mám vojtu,tak kdyby se povedla časem holčičky,tak by se mi k němu moc líbila Valerie,nebo Viktorie :mrgreen:
:hug: děkujeme :huban: jj Viktorku jsme měli taky v užším výběru,ale zvítězila to Valinka :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.11.11 20:47
mobilishky píše:
girlie sage píše:
mobilishky píše:
girlie sage píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tohle byl meloun a to byl tak 6-7 mesic :think: :mrgreen: :mrgreen:
jj,girlie,my máme s velkýma pupkama zkušenosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teda,to jsem netušila,že se dá přetetovat i jizva po císaři :think: nojo.mě ale honza oznámil,že druhý bude až tak když vojta pujde do školy… a to je ještě tak min 5 let :think:
clovece kdybych ja si pamatovala kde jsem to videla tak to sem dam :think: :think:
aha to jsem nevedela ach jo :roll: :roll:
škoda…no já to taky nevěděla…před pár dny jsme se domluvili..já jsem ráda,že mi vůbec na to druhý kývnul,takže se s tim nějak smířim :-D aspoň budu mít na vojtu čas až pujde do školy :mrgreen:

snad ho zpracujes teda jedno vypiplat a poslat do skoly a zase nanovo. kratsi odstup se mi zda lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.11.11 20:48
bambulinek píše: :mavam:

ahoj bambulinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 20:49

girlie

to mě taky,no nic s tim nenadělám..třeba ho potom budeme přemlouvat s vojtou,až se začne ptát na sourozence..aspoň na něj budeme dva :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 20:49

ahojky bambul :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.11.11 20:54
mobilishky píše:
to mě taky,no nic s tim nenadělám..třeba ho potom budeme přemlouvat s vojtou,až se začne ptát na sourozence..aspoň na něj budeme dva :-P :-P

spravny postup zeno, poslat na nej Vojtiska :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.11 20:55
:mrgreen:
girlie sage píše:
mobilishky píše:
to mě taky,no nic s tim nenadělám..třeba ho potom budeme přemlouvat s vojtou,až se začne ptát na sourozence..aspoň na něj budeme dva :-P :-P
spravny postup zeno, poslat na nej Vojtiska :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.11 20:56
veronikaprazakova píše: :mrgreen:
girlie sage píše:
mobilishky píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 20:58
girlie sage píše:
mobilishky píše:

přesně,na něj určitě dá :dance: :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.11.11 21:04
mobilishky píše:
girlie sage píše:
mobilishky píše:

a uz mu je lip bobeckovi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 21:07
girlie sage píše:
mobilishky píše:
girlie sage píše:
mobilishky píše:
a uz mu je lip bobeckovi??

no vypadáto,že se to zlepšuje…dnes jsem skočila na net s tim,že zase bude spát tak max hodinku a pak budu muset k němu a vzít si ho do postele…pak ho musim skoro celou noc chovat,jak nemůže dýchat…ani jsem nešla na skype..no a mile me překvapil a krásně spinká…teda ťuk ťuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí