Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6819
20.11.11 18:42

boty bez tkaniček musej být fajn :palec: já si našla pár míst po bytě,díky kterým jsem si napomohla ponožky nandat :mrgreen: často i boty,třeba vaa je docela dobrá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
20.11.11 18:47
mobilishky píše:
boty bez tkaniček musej být fajn :palec: já si našla pár míst po bytě,díky kterým jsem si napomohla ponožky nandat :mrgreen: často i boty,třeba vaa je docela dobrá :lol:

Já mám třeba po ruce schody :-D ale když se vyzouvámu dr tak je to broblém :-D fakt mi ten břuch vadí,ale hlavně že se tam má dobře.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
20.11.11 18:49
rohlice píše:
levmah28 píše:
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.
buď v klidu,já měla teda ve 25+6 takovýhle,ale měla jsem už 12 kilo navrch,ve finále jsem skončila s 25kg,každá to má s bříškem jiný,já zase plašila,že žádný nemám :lol: :zed:
může se ti to zaseknout a třeba už tolik neporoste :think: hele a na lidi se vys.r,hlavně že se má mimčo dobře :hug: :pankac:

Jé to pidi břušek :-D

• Citovat
  • Upravit
369
20.11.11 18:49

Ahooj :)) přidávám fotečkuu:)) jsem v 17plus4tt :-)) nevím jestli je bříško malé nebo akorát :D..jak kdo asi:)) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 18:51

jj,u doktorů je to blbý :lol: přesně,nejdůležitější je,jak se tam má mimís,když se má dobře,tak neni co řešit :palec: já si na pupík časem zvykla,teď mi zase přijde divný,že jsem bez něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 18:52
Háánč píše:
Ahooj :)) přidávám fotečkuu:)) jsem v 17plus4tt :-)) nevím jestli je bříško malé nebo akorát :D..jak kdo asi:)) :think:

ahojky,krásný bříško,myslim,že je tak akorád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 18:53
rohlice píše:
levmah28 píše:
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.
buď v klidu,já měla teda ve 25+6 takovýhle,ale měla jsem už 12 kilo navrch,ve finále jsem skončila s 25kg,každá to má s bříškem jiný,já zase plašila,že žádný nemám :lol: :zed:
může se ti to zaseknout a třeba už tolik neporoste :think: hele a na lidi se vys.r,hlavně že se má mimčo dobře :hug: :pankac:

to je vážně pidi bříško…krásný ale :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
20.11.11 18:54
mobilishky píše:
levmah28 bříško máš teda docela velký…já měla přibližně stejně velký v 25tt :mrgreen: ale zas nemáš nahoře moc,já strašně nabírala…uvidíš,prej hodně záleží na břišních svalech…ale je pravda,že zavázání bot je nadlidskej výkon :lol:
Šak já jsem 25tt :-D ale hodně jsem přibrala na zadku a stehnách a rukách.Mám hroznou celulitidu,ale zatím žádné strie.
  • Citovat
  • Upravit
369
20.11.11 18:57

jéé děkujiii :)) :palec: tak to je dobře :-) tak to má být :) akorát mě často bolí záda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
20.11.11 18:57
mobilishky píše:
jj,u doktorů je to blbý :lol: přesně,nejdůležitější je,jak se tam má mimís,když se má dobře,tak neni co řešit :palec: já si na pupík časem zvykla,teď mi zase přijde divný,že jsem bez něj :mrgreen:

A já blbec jsem si koupila takové vysoké boty na šněrování.Hold můj problém,že neumím být praktická :-D tak mimis je zdravý a velikostně v normě.

• Citovat
  • Upravit
8265
20.11.11 18:59
Háánč píše:
Ahooj :)) přidávám fotečkuu:)) jsem v 17plus4tt :-)) nevím jestli je bříško malé nebo akorát :D..jak kdo asi:)) :think:

Nebojíš se, že se ti natáhne to tetování??Já ho taky chtěla na břicho-ale říkala jsem si, že raději až po miminku-pokud pak budu mít pěkný břicho, takže mám tetovní na ruce.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 19:03
levmah28 píše:
mobilishky píše:
levmah28 bříško máš teda docela velký…já měla přibližně stejně velký v 25tt :mrgreen: ale zas nemáš nahoře moc,já strašně nabírala…uvidíš,prej hodně záleží na břišních svalech…ale je pravda,že zavázání bot je nadlidskej výkon :lol:
Šak já jsem 25tt :-D ale hodně jsem přibrala na zadku a stehnách a rukách.Mám hroznou celulitidu,ale zatím žádné strie.

tak celulitida se mi vytvořila taky krásná,plus asi okolo 30tt se začali tvořit strie…nejdřív na vnitřku stehen,pak na bocích a zakončilo to břicho :-( znám ale plno holek s mega bříškem a nemají ani jednu strii.myslim si,že je to i dědičný :nevim: jak kdo má pružnou kůži,hlavně jsem nabrala 22 kg :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 19:04
levmah28 píše:
mobilishky píše:
jj,u doktorů je to blbý :lol: přesně,nejdůležitější je,jak se tam má mimís,když se má dobře,tak neni co řešit :palec: já si na pupík časem zvykla,teď mi zase přijde divný,že jsem bez něj :mrgreen:
A já blbec jsem si koupila takové vysoké boty na šněrování.Hold můj problém,že neumím být praktická :-D tak mimis je zdravý a velikostně v normě.

no jo,těhu v zimě,já to znám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.11.11 19:05
werunqa píše:
Háánč píše:
Nebojíš se, že se ti natáhne to tetování??Já ho taky chtěla na břicho-ale říkala jsem si, že raději až po miminku-pokud pak budu mít pěkný břicho, takže mám tetovní na ruce.. :nevim:

já si udělala tetování na zádech v domění,že bude v poho..hmmm a je popraskaný a vypadá naprosto strašně…ale třeba bude mít háánč štěstí a zůstane stejný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.11.11 19:05

ne ne nebojím kamarádka taky porodila holčičku a má to pořád stejnýý:)) a navíc jsem se ptala aji tatéra a on říkal že by se nic stát nemělo.Že tam bylo plno holek a nic, a taky podle toho jak kdo má elastickou kůži :-) :palec: takže se nemusíš báát :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí