Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
boty bez tkaniček musej být fajn
já si našla pár míst po bytě,díky kterým jsem si napomohla ponožky nandat
často i boty,třeba vaa je docela dobrá ![]()
mobilishky píše:
boty bez tkaniček musej být fajnjá si našla pár míst po bytě,díky kterým jsem si napomohla ponožky nandat
často i boty,třeba vaa je docela dobrá
Já mám třeba po ruce schody
ale když se vyzouvámu dr tak je to broblém
fakt mi ten břuch vadí,ale hlavně že se tam má dobře.
rohlice píše:levmah28 píše:buď v klidu,já měla teda ve 25+6 takovýhle,ale měla jsem už 12 kilo navrch,ve finále jsem skončila s 25kg,každá to má s bříškem jiný,já zase plašila,že žádný nemám
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.![]()
může se ti to zaseknout a třeba už tolik neporostehele a na lidi se vys.r,hlavně že se má mimčo dobře
![]()
Jé to pidi břušek ![]()
Ahooj
přidávám fotečkuu:)) jsem v 17plus4tt
nevím jestli je bříško malé nebo akorát
..jak kdo asi:)) ![]()
jj,u doktorů je to blbý
přesně,nejdůležitější je,jak se tam má mimís,když se má dobře,tak neni co řešit
já si na pupík časem zvykla,teď mi zase přijde divný,že jsem bez něj ![]()
Háánč píše:
Ahoojpřidávám fotečkuu:)) jsem v 17plus4tt
..jak kdo asi:))
ahojky,krásný bříško,myslim,že je tak akorád ![]()
rohlice píše:levmah28 píše:buď v klidu,já měla teda ve 25+6 takovýhle,ale měla jsem už 12 kilo navrch,ve finále jsem skončila s 25kg,každá to má s bříškem jiný,já zase plašila,že žádný nemám
Holky,prej mám mega břicho na 25tt.Vypadám jak titanic.Už mi lidi říkají,že čekám trojčata.![]()
může se ti to zaseknout a třeba už tolik neporostehele a na lidi se vys.r,hlavně že se má mimčo dobře
![]()
to je vážně pidi bříško…krásný ale ![]()
mobilishky píše:Šak já jsem 25tt
levmah28 bříško máš teda docela velký…já měla přibližně stejně velký v 25ttale zas nemáš nahoře moc,já strašně nabírala…uvidíš,prej hodně záleží na břišních svalech…ale je pravda,že zavázání bot je nadlidskej výkon
jéé děkujiii
tak to je dobře
tak to má být
akorát mě často bolí záda ![]()
mobilishky píše:
jj,u doktorů je to blbýpřesně,nejdůležitější je,jak se tam má mimís,když se má dobře,tak neni co řešit
já si na pupík časem zvykla,teď mi zase přijde divný,že jsem bez něj
A já blbec jsem si koupila takové vysoké boty na šněrování.Hold můj problém,že neumím být praktická
tak mimis je zdravý a velikostně v normě.
Háánč píše:
Nebojíš se, že se ti natáhne to tetování??Já ho taky chtěla na břicho-ale říkala jsem si, že raději až po miminku-pokud pak budu mít pěkný břicho, takže mám tetovní na ruce.. ![]()
levmah28 píše:mobilishky píše:Šak já jsem 25tt
levmah28 bříško máš teda docela velký…já měla přibližně stejně velký v 25ttale zas nemáš nahoře moc,já strašně nabírala…uvidíš,prej hodně záleží na břišních svalech…ale je pravda,že zavázání bot je nadlidskej výkon
ale hodně jsem přibrala na zadku a stehnách a rukách.Mám hroznou celulitidu,ale zatím žádné strie.
tak celulitida se mi vytvořila taky krásná,plus asi okolo 30tt se začali tvořit strie…nejdřív na vnitřku stehen,pak na bocích a zakončilo to břicho
znám ale plno holek s mega bříškem a nemají ani jednu strii.myslim si,že je to i dědičný
jak kdo má pružnou kůži,hlavně jsem nabrala 22 kg ![]()
levmah28 píše:mobilishky píše:A já blbec jsem si koupila takové vysoké boty na šněrování.Hold můj problém,že neumím být praktická
jj,u doktorů je to blbýpřesně,nejdůležitější je,jak se tam má mimís,když se má dobře,tak neni co řešit
já si na pupík časem zvykla,teď mi zase přijde divný,že jsem bez něj
tak mimis je zdravý a velikostně v normě.
no jo,těhu v zimě,já to znám ![]()
werunqa píše:Háánč píše:Nebojíš se, že se ti natáhne to tetování??Já ho taky chtěla na břicho-ale říkala jsem si, že raději až po miminku-pokud pak budu mít pěkný břicho, takže mám tetovní na ruce..
já si udělala tetování na zádech v domění,že bude v poho..hmmm a je popraskaný a vypadá naprosto strašně…ale třeba bude mít háánč štěstí a zůstane stejný ![]()
ne ne nebojím kamarádka taky porodila holčičku a má to pořád stejnýý:)) a navíc jsem se ptala aji tatéra a on říkal že by se nic stát nemělo.Že tam bylo plno holek a nic, a taky podle toho jak kdo má elastickou kůži
takže se nemusíš báát ![]()