Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no uvidííme:)) ale prej se to taky dědí jak kdo má jakou kůži třeba my v rodině nemáme vůbec problemy se strii nebo s popraskání kůži
takže si myslím že to bude v pohodě
![]()
já se teda mazala uplně od začátku a nepomohlo mi to…ale je ravda,že mamka se mnou nabrala 24kg a strašně popraskala,já to měla podobný no…ale co mrňous za to stojí a neměnila by jsem ![]()
tak to má být
to je pěkný
no přesně mamča mi taky říkala že se to dědí, a že bych mít popraskaný bříško neměla že to neměl nikdo z naší strany ani s taťkové
tak uvidííme
snad budu mít i já štěstí ![]()
mobilishky píše:levmah28 píše:tak celulitida se mi vytvořila taky krásná,plus asi okolo 30tt se začali tvořit strie…nejdřív na vnitřku stehen,pak na bocích a zakončilo to břichomobilishky píše:Šak já jsem 25tt
levmah28 bříško máš teda docela velký…já měla přibližně stejně velký v 25ttale zas nemáš nahoře moc,já strašně nabírala…uvidíš,prej hodně záleží na břišních svalech…ale je pravda,že zavázání bot je nadlidskej výkon
ale hodně jsem přibrala na zadku a stehnách a rukách.Mám hroznou celulitidu,ale zatím žádné strie.
znám ale plno holek s mega bříškem a nemají ani jednu strii.myslim si,že je to i dědičný
jak kdo má pružnou kůži,hlavně jsem nabrala 22 kg
Já mám taky děsnou cellulitidu a to jsem ještě nepřibrala-ségře se udělaly strie až 2 měsíce před porodem, když rázem přibrala-tak jsem zvědavá na mě.. ![]()
Háánč píše:
ne ne nebojím kamarádka taky porodila holčičku a má to pořád stejnýý:)) a navíc jsem se ptala aji tatéra a on říkal že by se nic stát nemělo.Že tam bylo plno holek a nic, a taky podle toho jak kdo má elastickou kůži![]()
takže se nemusíš báát
No teď už se stejně tetovat nebudu
, jedno na ruce mi stačí.. ![]()
Háánč píše:
ne ne nebojím kamarádka taky porodila holčičku a má to pořád stejnýý:)) a navíc jsem se ptala aji tatéra a on říkal že by se nic stát nemělo.Že tam bylo plno holek a nic, a taky podle toho jak kdo má elastickou kůži![]()
takže se nemusíš báát
No teď už se stejně tetovat nebudu
, jedno na ruce mi stačí.. ![]()
mobilishky píše:
já se teda mazala uplně od začátku a nepomohlo mi to…ale je ravda,že mamka se mnou nabrala 24kg a strašně popraskala,já to měla podobný no…ale co mrňous za to stojí a neměnila by jsem
Já se taky mažu od začátku, tak jsem zvědavá-moje mamka porodila 7 dětí, takže je jasný, že tam by to bez strií asi nešlo-ale jestli to bude dědičný??to nevím.. ![]()
tak to vám holky držim palce
sice to nebolí,ale vypadá to dost ošklivě…sice mi už blednou,ale stejně jsou hodně vidět,no ještě mám do léta čas,aby trochu zmizeli ![]()
werunqa píše:Háánč píše:No teď už se stejně tetovat nebudu
takže se nemusíš báát
, jedno na ruce mi stačí..
Já mám na ruce už 6 let,ale až budou peníze navíc tak půjdu si to předělat.
werunqa píše:mobilishky píše:Já se taky mažu od začátku, tak jsem zvědavá-moje mamka porodila 7 dětí, takže je jasný, že tam by to bez strií asi nešlo-ale jestli to bude dědičný??to nevím..
já se teda mazala uplně od začátku a nepomohlo mi to…ale je ravda,že mamka se mnou nabrala 24kg a strašně popraskala,já to měla podobný no…ale co mrňous za to stojí a neměnila by jsem
tý jo,7??? a já manžela nemůžu ukecat na druhý
to je jasný,že se striím nemohla ubránit…moje mamka porodila 3…ale je pravda,že nejvíc zabrat s tělem jsem jí dala já ![]()
já taky chci na těch zádech,potřebovala by jsem to přetetovat a nějak vylepšit,jen doufám,že to pujde
je to brisko j e teda fakt vetsái ale krasny,takovy jsem mela u porodu:-)byla jsemfurtvztekla ze na me neni nic videt
![]()
strie mam jednu jedinou na brisku-na prsou tri
z odsavani
joo určitěě to půjde
teďka už jsou ti tatéři moc šikovní
to půjde
![]()
Tak já doufám,že nad 20kg teda nepůjdu
jen ta celulitita mě fakt sere
ještě se ničím ani nemažu,ale asi začnu.Třeba moje mamka nemá celulitidu ani strie,a segra to samé.