Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1255
10.1.12 15:06

weru, a kde? Mně pořád připadáš jen jako víc napapaná. :mrgreen: :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.1.12 15:09

náhodou už jsme dost porostly za posledních pár týdnů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
10.1.12 15:16

:mrgreen: Takový pidi bříško. :P Ale jak už jsem ti jednou psala, hlavní je, že se má v tom tvém „mini domečku“ miminko krásně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.1.12 15:29

No malá už má skoro půl kila-taky nechápu, kde tam je-že se tam vleze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
10.1.12 15:42

To ten náš malej má místa… pche. :mrgreen: A už o sobě dává pěkně vědět. Hlavně po obědě, večer a kolem druhé v noci, to tam má asi diskošku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.1.12 15:44

No mě malá včera kopala celej den až do půl 12 v noci..ale dneska už je klidnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
10.1.12 15:51

Matýsek se ozval před chvílí. Zatím to nejsou bolestivé kopance, ale břicho se mi občas už pěkně vlní. :mrgreen: A jsem šťastná, že se ozývá, hned je to veselejší. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
10.1.12 15:53

Mě malá kopala kolem 12 a od té doby taky občas kopne-ale takový rodeo jako včera to není.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
10.1.12 15:55

Zabulenka

ja sem s psychykou uplne na dne pritel nemuze sehnat praci az v breznu bude mit u kamese dobrej flek nemame na najem musime na ubytovnu na 2 mesice a muj i priteluv bracha se na nas vykaslaly a mi jim pomohli tet sem se pohadala jak s brachou tak ze segrou brecim ze to nemuzu zastavit:_(((((((((((((((((((((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
883
10.1.12 20:19
lucie 19 píše:
ja sem s psychykou uplne na dne pritel nemuze sehnat praci az v breznu bude mit u kamese dobrej flek nemame na najem musime na ubytovnu na 2 mesice a muj i priteluv bracha se na nas vykaslaly a mi jim pomohli tet sem se pohadala jak s brachou tak ze segrou brecim ze to nemuzu zastavit:_(((((((((((((((((((((((((

Ahoj, prosímtě hlavu vzhůru!! bud ráda že je mimi v pohodě!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
12.1.12 18:02

taky přikládám své bříško 25plus1 tt. :-) už jsme o trošku zase povyrostly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
16.1.12 12:09

Zabulenka

to sem rada ale jak mam byt v klidu když mam byt do patka odstehovana a socialka mi rekne ze maj rozbytej sistem ze nevi kdy poslou penize a z ceho si mam teda zaplatit ubytovnu uz sem z toho na prášky :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
16.1.12 18:10

6 měsíc

• Citovat
  • Upravit
883
16.1.12 20:34
Háánč píše:
taky přikládám své bříško 25plus1 tt. :-) už jsme o trošku zase povyrostly :-)
:) hezky bříško!! :) koukám že jsi kousek odemně, já jsem od OL! :) Ale spíš jsem se tě chtěla zeptat zda půjdeš na odběr pupečníkové krve, četla jsem že tam to dělají!? já chci rodit v PV ale ta, to nedělajou!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
17.1.12 11:38

jůů děkujii :-) No nee nepůjdu, nic takového jsem neslyšela takže určo nepůjdu :-) To už by mi doktor hlásil předem :-) No já jsem se rozhodovala, jestli jít taky do Pv, ale každej kdo tam byl tam nadával!!..Já jsem si vybrala Ol ..sice tam není zařízení na 1 :-/ jakože starší pokoje, ale zase vím, že aji kdybych měla rodit dřív, nebo byli naké kompikace tak tam se mi na 100% nic nestane!! Mají tam super personál kamarádka tam rodila ve 26týdnu, a o mimčo se jí krásně postarali, zatím co v Pv NE! :-) ale je to u každýho jinak :-) A kde si o tom slyšela, že se bere ta pupečníkova krev?? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí