Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takový pidi bříško.
Ale jak už jsem ti jednou psala, hlavní je, že se má v tom tvém „mini domečku“ miminko krásně. ![]()
No malá už má skoro půl kila-taky nechápu, kde tam je-že se tam vleze ![]()
To ten náš malej má místa… pche.
A už o sobě dává pěkně vědět. Hlavně po obědě, večer a kolem druhé v noci, to tam má asi diskošku. ![]()
No mě malá včera kopala celej den až do půl 12 v noci..ale dneska už je klidnější ![]()
Matýsek se ozval před chvílí. Zatím to nejsou bolestivé kopance, ale břicho se mi občas už pěkně vlní.
A jsem šťastná, že se ozývá, hned je to veselejší. ![]()
Mě malá kopala kolem 12 a od té doby taky občas kopne-ale takový rodeo jako včera to není.. ![]()
ja sem s psychykou uplne na dne pritel nemuze sehnat praci az v breznu bude mit u kamese dobrej flek nemame na najem musime na ubytovnu na 2 mesice a muj i priteluv bracha se na nas vykaslaly a mi jim pomohli tet sem se pohadala jak s brachou tak ze segrou brecim ze to nemuzu zastavit:_(((((((((((((((((((((((((
lucie 19 píše:
ja sem s psychykou uplne na dne pritel nemuze sehnat praci az v breznu bude mit u kamese dobrej flek nemame na najem musime na ubytovnu na 2 mesice a muj i priteluv bracha se na nas vykaslaly a mi jim pomohli tet sem se pohadala jak s brachou tak ze segrou brecim ze to nemuzu zastavit:_(((((((((((((((((((((((((
Ahoj, prosímtě hlavu vzhůru!! bud ráda že je mimi v pohodě!!
![]()
taky přikládám své bříško 25plus1 tt.
už jsme o trošku zase povyrostly ![]()
to sem rada ale jak mam byt v klidu když mam byt do patka odstehovana a socialka mi rekne ze maj rozbytej sistem ze nevi kdy poslou penize a z ceho si mam teda zaplatit ubytovnu uz sem z toho na prášky
![]()
Háánč píše:
taky přikládám své bříško 25plus1 tt.už jsme o trošku zase povyrostly
jůů děkujii
No nee nepůjdu, nic takového jsem neslyšela takže určo nepůjdu
To už by mi doktor hlásil předem
No já jsem se rozhodovala, jestli jít taky do Pv, ale každej kdo tam byl tam nadával!!..Já jsem si vybrala Ol ..sice tam není zařízení na 1 :-/ jakože starší pokoje, ale zase vím, že aji kdybych měla rodit dřív, nebo byli naké kompikace tak tam se mi na 100% nic nestane!! Mají tam super personál kamarádka tam rodila ve 26týdnu, a o mimčo se jí krásně postarali, zatím co v Pv NE!
ale je to u každýho jinak
A kde si o tom slyšela, že se bere ta pupečníkova krev?? ![]()