Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lucie 19 píše:
tak holky konečně sem se objednala do nemocnice na to 3déčko a akorát meli v patek jedno volny místo tak tam v pátek s přítelem jedem už se nemůžu dočkat až uvidim svoje miminko nad mi rekne ze je to nakonec holka i nasi by byli radi ale hlavne at je zdravý a nevite zda se i tady dá zjistit váha a výška ??mimíška?
je tak to sem pak vhod fotečku at se můžem pokochat!! ![]()
jjj přesně taak pak ji sem hned hoď
já jsem taky sem dávala fotečkyy
a byli srandovní ![]()
tak holky dávam fotečky ze 3D
moc se mu nechtelo měl tam před obličejem furt pacinu:-)
holky a já přidávám fotečku 30+6 tt. jak krásně rosteme
co říkáte? ![]()
Ahojte holky, fotečky jsou krásny!!!
rostete hezoučky ( Háánč) A 3D je užasny!! závidím vám ho, to naše stálo za prd!!
![]()
Háánč rostete hezky ![]()
ja na 3D nebyla a ni mi to nevadi..ale fotky jsou hezky ![]()
jůůů děkuji
už to chci mít za sebou, nezohnu se ani obut si ponožky a záda mě bolí celý den ![]()
Háánč píše:
jůůů děkujiuž to chci mít za sebou, nezohnu se ani obut si ponožky a záda mě bolí celý den
taky uz bych nejradeji rodila-boli me vsechno a hekam nez se obuju ![]()
holky mi povídejte já sem taky celá hotová záda mě boli v noci nespím i bricho uz me boli jak je velkej:-(tet sem byla 4 dny v nemocnici ze sem jeden den celej prozvracela a uz sem nastesti doma ale furt to neni ono:_((((((((
lucie 19 píše:
holky mi povídejte já sem taky celá hotová záda mě boli v noci nespím i bricho uz me boli jak je velkej:-(tet sem byla 4 dny v nemocnici ze sem jeden den celej prozvracela a uz sem nastesti doma ale furt to neni ono:_((((((((
a z ceho jsi zvracela??ja teda uspesne bojuju s dalsim oteviranim..takze zatim lezim jen doma..v nemocnici bych fakt byt nechtela..
no kazdej doktor rikal neco jinyho tak si viber vid ale nalej je v porádku a to je pro me to hlavní taky sem rada ze uz tam nejsem
![]()
lucie 19 píše:
no kazdej doktor rikal neco jinyho tak si viber vid ale nalej je v porádku a to je pro me to hlavní taky sem rada ze uz tam nejsem![]()
to je fakt-kazdej ti rekne neco jineho ![]()