Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lucie 19 píše:
tak uz je asi mám taky chtela bych abych uz rodila uz me vsechno boli hlavne mi je porát zle na zvraceni už se toho pocitu chci zbavit
tak to ja uz se taky necitim nejlip-hlavne se mi spatne dycha
vcera jsem si musela jit lehnout, jsem se nemohla poradne nadechnout-ale pry je to normalni-mala tlaci na vsechny organy-i plice..takze budu mit porad pocit, ze mam malo vzduchu..
Jinak ja zase musim lezet, abych neporodila predcasne, takze se spis modlim, aby tam jeste zustala ![]()
ja si neumim predstavit ze bych rodila tet ve 30tt jako pro me by to byla parada le kdyz ma malej jeste malou vahu tak potrebuje nabrat nechci aby byl v inkubátoru:_(
Dobrý den, Lucie do výchovy si jistě nenechte vy ani nikdo jiný zde mluvit. Pokud vás maminka vychovávala podle vašich představ tak jste měla štěstí a nebojte se, vše zvládnete - je to náš ženský instinkt
Jen tu češtinu raději přenechte na škole, nebo jiném výchovném zařízení
četla jsem celou diskuzi a nejsem jediná kdo si vašich otřesných hrubic všiml (naštěstí) ![]()
lucie 19 píše:
ja si neumim predstavit ze bych rodila tet ve 30tt jako pro me by to byla parada le kdyz ma malej jeste malou vahu tak potrebuje nabrat nechci aby byl v inkubátoru:_(
no ja lezim uz od 25tt..a mimca se zachranuji od 24tt..ale jak rikam, jen at tam pekne je v brisku ![]()
to že píšu s chybama neni moje vina a vim že píšu s hrubkama a nikdo tady mi to nemusi připominat
ahoj holky tet sem byla na ultrazvuku a malej vází 1876g:-) a podle doktora sem ve 32+6tt a termin prej mám 26.4.:-) tak už se mi to krátí ale udelalo se mi tam pěkně šoufl na tom ultrazvuku a malej se zdá být v pořádku tak se těším:-)
ty brdoo ty máš termín jako jáá
já mám 25.4. a dnes jsem ve 33tt
to máme stejný!! ![]()
ja sem zejtra no ve 33tt podle doktora meli sme tam v tom zmatek ze je moje doktorka neschopna prej mi to pise a pocita blbe tak nevim
ale věřim ultrazvuku víš jak …no tak se zvědavá která z nás to bude mít rychlejší
![]()
ježíííš, to by jako neměla dělat…zmatky!!..No wšak jo ultrazvuk je spolehlivej!!..No to já teda taky
tak hlavně, že to ted víš už přesně
No tak si pak musíme napsat kdo porodil první
![]()
nemela no ja sem ji taky nechapala jak to tam píše ale tak aspon že mi to řek správně doktor podle toho ultrazvuku
určitě si napíšem už se těším i když na jednu stranu se i bojim ale vic se bojim toho porodu
![]()
Já už se taky strašně moc těšííím
ale porodu se nebojím, jak těch bolestí
protože já jsem na bolest hodně háklivá, a co se týče břicha, tak radši ani nemluvím
takže spíš nevím co mám očekávat
ale tak přežijeme to
a za to to stojí přece!!
musíme to vydržet!!nejsme chlapi přece
![]()
tak sem to myslela jako ze se bojim porodu ale tech bolestí ja sem taky co se tyče bolestí hrozná ale kdyz to vydrželo takových holek tak mi taky
stojí to za to:-)
lucie 19 píše:
tak sem to myslela jako ze se bojim porodu ale tech bolestí ja sem taky co se tyče bolestí hrozná ale kdyz to vydrželo takových holek tak mi taky![]()
stojí to za to:-)
přesněěě
jak řikááš!! Ale už aby to bylo za námi co??
Už ji chci mít u sebe
ale stejně se mi zdá, že to utíká ![]()
Ahojky
,pridavam fotku z dneska-31+1tt ![]()
Příspěvek upraven 27.03.12 v 22:18