Vystavte bříška :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
29.2.12 16:35
lucie 19 píše:
tak uz je asi mám taky chtela bych abych uz rodila uz me vsechno boli hlavne mi je porát zle na zvraceni už se toho pocitu chci zbavit :,(

tak to ja uz se taky necitim nejlip-hlavne se mi spatne dycha :roll: vcera jsem si musela jit lehnout, jsem se nemohla poradne nadechnout-ale pry je to normalni-mala tlaci na vsechny organy-i plice..takze budu mit porad pocit, ze mam malo vzduchu..
Jinak ja zase musim lezet, abych neporodila predcasne, takze se spis modlim, aby tam jeste zustala :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 16:37

ja si neumim predstavit ze bych rodila tet ve 30tt jako pro me by to byla parada le kdyz ma malej jeste malou vahu tak potrebuje nabrat nechci aby byl v inkubátoru:_(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaKlimešová
29.2.12 16:42

Dobrý den, Lucie do výchovy si jistě nenechte vy ani nikdo jiný zde mluvit. Pokud vás maminka vychovávala podle vašich představ tak jste měla štěstí a nebojte se, vše zvládnete - je to náš ženský instinkt ;) Jen tu češtinu raději přenechte na škole, nebo jiném výchovném zařízení ;) četla jsem celou diskuzi a nejsem jediná kdo si vašich otřesných hrubic všiml (naštěstí) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8265
29.2.12 16:51
lucie 19 píše:
ja si neumim predstavit ze bych rodila tet ve 30tt jako pro me by to byla parada le kdyz ma malej jeste malou vahu tak potrebuje nabrat nechci aby byl v inkubátoru:_(

no ja lezim uz od 25tt..a mimca se zachranuji od 24tt..ale jak rikam, jen at tam pekne je v brisku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
29.2.12 17:37

to že píšu s chybama neni moje vina a vim že píšu s hrubkama a nikdo tady mi to nemusi připominat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.3.12 11:11

ahoj holky tet sem byla na ultrazvuku a malej vází 1876g:-) a podle doktora sem ve 32+6tt a termin prej mám 26.4.:-) tak už se mi to krátí ale udelalo se mi tam pěkně šoufl na tom ultrazvuku a malej se zdá být v pořádku tak se těším:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.3.12 11:41

ty brdoo ty máš termín jako jáá :)) já mám 25.4. a dnes jsem ve 33tt :-) to máme stejný!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.3.12 11:48

Háánč

ja sem zejtra no ve 33tt podle doktora meli sme tam v tom zmatek ze je moje doktorka neschopna prej mi to pise a pocita blbe tak nevim :nevim: ale věřim ultrazvuku víš jak …no tak se zvědavá která z nás to bude mít rychlejší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.3.12 15:50

ježíííš, to by jako neměla dělat…zmatky!!..No wšak jo ultrazvuk je spolehlivej!!..No to já teda taky :-D tak hlavně, že to ted víš už přesně :palec: No tak si pak musíme napsat kdo porodil první :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
9.3.12 12:24

nemela no ja sem ji taky nechapala jak to tam píše ale tak aspon že mi to řek správně doktor podle toho ultrazvuku :) určitě si napíšem už se těším i když na jednu stranu se i bojim ale vic se bojim toho porodu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
9.3.12 14:01

Já už se taky strašně moc těšííím :-) :hug: ale porodu se nebojím, jak těch bolestí :-( protože já jsem na bolest hodně háklivá, a co se týče břicha, tak radši ani nemluvím :-( takže spíš nevím co mám očekávat :-( ale tak přežijeme to :-) a za to to stojí přece!! :-) musíme to vydržet!!nejsme chlapi přece :-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
9.3.12 14:16

tak sem to myslela jako ze se bojim porodu ale tech bolestí ja sem taky co se tyče bolestí hrozná ale kdyz to vydrželo takových holek tak mi taky :D :D stojí to za to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
9.3.12 14:52
ano stojí to za to :palec: :palec: :palec:
lucie 19 píše:
tak sem to myslela jako ze se bojim porodu ale tech bolestí ja sem taky co se tyče bolestí hrozná ale kdyz to vydrželo takových holek tak mi taky :D :D stojí to za to:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
9.3.12 15:45

přesněěě :-) jak řikááš!! Ale už aby to bylo za námi co?? :-) Už ji chci mít u sebe :-) ale stejně se mi zdá, že to utíká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.3.12 21:34

:-)

Ahojky :mavam: ,pridavam fotku z dneska-31+1tt :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.03.12 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek