Brno - e-mimi dětská burza

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
7.10.11 16:55

Burza Brno

Burza Brno Řečkovice a Slavkov u Brna.Mrkněte na naše stránky
http//detskaburza.mypage.cz
přijďte k nám výhodně prodat či dobře nakoupit :) :dance:

Příspěvek upraven 07.10.11 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.10.11 17:02

Belší tr

Bleší trh Brno Řečkovice-zde si prodáte sami cokoliv a jen za poplatek pronájmu stolu 70 Kč.Mrkněte na stránky
www.blesák-brno.sweb.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.10.11 16:08

Soukromá burza v Brně

Dobrý den brněnské maminky,

měl by někdo zájem o koupi krásného oblečení pro holčičku od 0-6 měsíců.
Vybrali byste si osobně co se Vám líbí, ceny jsou velmi příznivé. Místo prodeje Mendlovo náměstí, termín bych upřesnila.
Předem mohu zaslat nějaké fotky pro představu.

Případný zájem a nebo jiné dotazy směřujte na ***@seznam.cz

S pozdravem,
Katka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.10.11 11:16

Kdyby měl někdo zájem, já prodávám po holčičce 0-2 roky. oblečky, botičky, hračky. Odběr v BRNĚ-Černých Polích. více info e-mailem ***@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.10.11 13:00

Kde si to našla? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.10.11 13:09

Burza v Brně.

Ja by taky poprosila informace o burze v Brně na email:***@seznam.cz.Rada by prodala a nakoupila. Děkuji. Jana :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
23.10.11 22:33

Bohužel, už jsem toho hodně prodala jinou cestou. Žádný velký ohlas nebyl.
Zdravím,
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
9.12.11 23:42

Tak vidím, že jsem podzimní burzy asi propásla..kdyby měla nějaká maminka z Brna zájem o neutrální/klučičí oblečky hlavně do vel. 86, něco i do 98 tak ať se ozve. Mimobrněnským dám odkaz na fotky a třeba si něco vyberete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
16.12.11 13:50

Ahoj, máš nějaké oblečení ve vel. 86 - ale letní? 86 budeme nosit od asi od března. Mám holčičku, ale můžeme mít i nějaký ten klučičí kousek. Vel. 80 by musela být na toto období. Odkud jsi? Přijela bych se podívat. Ve vel. 80 by mě zajímala bodáčka s dl. rukávem, overalek na spaní, tepláčky. Ve vel. 86 by mě zajímaly bodýčka s kr. rukávem, jedno či dvě bodýčka s dl. rukávem, letní overalky, overalky na spaní, kraťasy s laclem ideálně na druky mezi nožičkama, kalhoty, tepláčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.12.11 13:31

Ahojky,
vidím, že tu máš email, tak pošlu třeba i nějaké fotky co jsem našla ve vel. 80 a 86.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.1.12 13:51

Burzy

Ahoj,
poprosila bych o info na Brněnské jarní burzy 2012.A kdyby měl někdo zájem, prodám po holčičce 0-6 let oblečení, hračky, botičky , golfové hole Inglesina - červeno bílé s originál pláštěnkou a taškou.Odběr v Brně-Řečkovicích.Více info e-mailem ***@email.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
25.1.12 13:56

a nebyvaji i nejake burzy pro dospele? ja mam spoustu hader po sobe (peknych, ale bud je neoblecu nebo se mi uz nelibi) a chci se toho rychle zbavit. Nejlepsi je to omrknout osobne, chtelo by to burzu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
25.1.12 14:04

Jo taky tu mám po sobě oblečení, co už neoblíknu a už asi nikdy nosit nebudu. A jsou to skoro nové kousky. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
3.2.12 14:15

holky byly jste některá v Brně v Řečkovicích na tom bleším trhu? Bývá tam oblečení pro děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
3.2.12 15:25

A kdy je ten blešák? A kde? Já bych šla. Ale nemám informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák