Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj, my máme deku 120×60, když se ale malá norodila, spinkala pod dekou co byla ke košíku ( 60×60 ) aby se mi v té postýlce neztratila ![]()
http://www.mimidekor.cz/katalog.php?… sjeď až do druhé půlky stránky, tam mají takové sladké věcičky.
ahoj, holky, chci se zeptat spíš podle věku dítěte jakou používáte deku. My máme ted tuším 100×80, malý je 9měsíců a už asi dva týdny přemýšlím, že jí dám tu větší, ale to mi příjde zase až moc velká, spíš tak až na batole, myslím, že má už těch 100×140. co myslíte?
dost se odkopává, tak aspon by jí ta delší asi zůstala i na nohách, tu by tolik nezvedla, ale ona se tam ráda zachumlá i s hlavou. celou hlavu má pod dekou, tak se zase bojím, aby se neudusila, i když to je asi jedno, jestli bude mít velkou nebo malou deku, co? co vy na to? mám užd át tu velkou?
Ahoj, jakou velikost deky jste kupovali do postýlky o rozměrech 120×90cm? Docela mě zarazilo, kolik je na trhu různých rozměrů. Jaký je tedy nejlepší a kde jste kupovali povlečení? Hledám něco nežného, žádnou divočinu. Díky