Zimní souprava Tchibo,ale loňská

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.9.10 12:37

Zimní souprava Tchibo,ale loňská

Holky,našla jsem na MMB pěknou zimní soupravu tchibo,paní píše,že je to z loňské kolekce,ale je to v aukci,jak postupovat.Jsem tam přihlášená,ještě jsem to nedělala,ale nějak nevím,jak mám přihodit peníze.Nemáte některá zkušenost.DÍKY

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1885
30.9.10 13:19

Ahoj.
Já bych teda rozhodně paní prvně napsala dotaz, zda prala soupravu ve speciálním pracím gelu na sportovní funkčí oblečení. Protože pokud to paní prala v obyčejném prášku či gelu na praní, oblečení rozhodně už ztratilo svoji funkčnost a nepromokavost! Stačí to vyprat jen jednou takhle a je to špatné… Já teda zimní oblečení kupuju právě kvůli tomuhle jen nové, protože tento gel není zrovna levný a málo kdo ho používá. Aby jsi pak nebyla nešťastná, že komplet promoká a Tvůj prcek pochopitelně taky, že? Ale pokud se přece jen rozhodněš je to taktko. Přihlásíš se, rozklikneš aukci a tam Ti naskočí PŘIHODIT, kolik je příhoz, je uvedeno v aukci. Jistě na to narazíš, jak ji budeš číst. PŘIHODÍŠ a pak ten příhoz ještě POTVRDÍŠ. Ono Tě to vede. Není na tom co pokazit… Jistě to v pohodě zvládneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
30.9.10 13:27

A moc prosím, jak se ten gel jmenuje? Mám taky na syna soupravu z loňska a zrovna jsem mu jí zkoušela a na jaře jsem jí neprala. A chtěla jsem jí dát vyprat, tak ještě, že jsem to neudělala.. Neměli jsme jí celou zimu, tak proto není praná :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
30.9.10 13:27
dětičky píše:
Ahoj.
Já bych teda rozhodně paní prvně napsala dotaz, zda prala soupravu ve speciálním pracím gelu na sportovní funkčí oblečení. Protože pokud to paní prala v obyčejném prášku či gelu na praní, oblečení rozhodně už ztratilo svoji funkčnost a nepromokavost! Stačí to vyprat jen jednou takhle a je to špatné… Já teda zimní oblečení kupuju právě kvůli tomuhle jen nové, protože tento gel není zrovna levný a málo kdo ho používá. Aby jsi pak nebyla nešťastná, že komplet promoká a Tvůj prcek pochopitelně taky, že? Ale pokud se přece jen rozhodněš je to taktko. Přihlásíš se, rozklikneš aukci a tam Ti naskočí PŘIHODIT, kolik je příhoz, je uvedeno v aukci. Jistě na to narazíš, jak ji budeš číst. PŘIHODÍŠ a pak ten příhoz ještě POTVRDÍŠ. Ono Tě to vede. Není na tom co pokazit… Jistě to v pohodě zvládneš :palec:

Ahoj, můžeš mi prosím poradit ten gel na funkční oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
30.9.10 13:35

Těch pracích prostředků je více, v každém obchodě se sportovním sortimentem se dají koupit, mrkněte třeba tady: Prací prostř. na funkčnost…

Já si tak zničila lyžařskou bundu koupenou za 6 tis.Kč, jednou jedinkrát jsem vyprala v běžném pracím prostředku + aviváž, aby pěkně voněla :roll: :cert: a bylo po bundě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
30.9.10 13:41

Holky mají ho k dostání ve všech sportech…
Ať je to Hervis, Sportisimo, Intersport nebo specializované obchody se sportovním funkčím oblečením.
U každého prodejce se to jmenuje jinak. Já ho naposledy kupovala v Helly Hansen, předtím v Salomonu. Zrovna teď mám značku TARRAGO Hightech. Prodávají se v různých baleních. Nejmenší je myslím na 8 praní a na jedno praní se můžou do pračky dát 1-2 kusy oblečení. Já v tom peru nejen zimní oblečení, ale také oblečení na kolo a pochopitelně zimní thermo prádlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
30.9.10 13:45
Katrinka píše:
Těch pracích prostředků je více, v každém obchodě se sportovním sortimentem se dají koupit, mrkněte třeba tady: Prací prostř. na funkčnost…Já si tak zničila lyžařskou bundu koupenou za 6 tis.Kč, jednou jedinkrát jsem vyprala v běžném pracím prostředku + aviváž, aby pěkně voněla :roll: :cert: a bylo po bundě.

Katrinko, to mě moc mrzí… Každopádně to byla malinko i chyba prodejce, protože Tě měl hnedka při nákupu na tuto věc upozornit a gel Ti nabídnout rovnou k bundě. Holt chybama se člověk učí… Tebe to bohužel stálo 6 000,–, ale je jasné, že tuhle chybu už nikdy neuděláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
30.9.10 13:49

katrinka nápodobně taktéž jsem si tak vyprala bundu, ale hlavní viník je aviváž… aby prádlo pěkně vonělo :cert:
problém u nás je bohužel aktivní babička… bohužel nevím jestli si přečetla cedulku na tchibokombinéze neprat v aviváži když ji aktivně vyprala místo otření hadrem - že prý byla moc špinavá (zatím tedy nepromoká)
já v aviváži neperu nic dětskýho…
krom toho není radmo prát v aviváži péřové bundy mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
30.9.10 14:37

Ja jsem malymu ted koupila novou Tchibo kombinezu z letosni kolekce, takze ji zatim nemam vubec prat? Misa zatim nechodi, tak ji vubec nezaspini, tak abych ji zbytecne neznicila.

• Citovat
  • Upravit
1885
1.10.10 08:04

Ahoj kvetinko :mavam:
Vyprat ji klidně můžeš, ale pouze v tom speciálním gelu.
A nebo to nechej až po sezoně, pokud Ti nevadí, že malej bude nosit úplně nový a nevypraný komplet. Ovšem po sezoně, pokud budeš chtít, aby si oblečení zachovalo svoje vlastnosti ho vyper v tom gelu bez přidání aviváže. Na tom speciálním gelu je přesný postup. Není na tom co zkazit…
Jo, ještě snad něco pro všechny, co se na tyto speciální gely ptaly. Oblečení by se nemělo moc ždímat!!! Spíš jen malinko obstředit a nechat doschnout na sušáku. Někteří výrobci sportovního oblečení to uvádí i na štítcích, jak přesně sušit. Zda pověšené nebo na rozložené na ploše. S kombinézkama a kompletama Tchibo nemám bohužel osobní zkušenost, takže tam nevím jak to je. U nás v dětském oblečení vyhrává značka Helly Hansen a tam výrobce uvádí, že se může pouze malinko odstředit a pak nechat pověšené okapat, aby nedošlo ždímáním k poškození struktury materiálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák