Jak dát inzerát na Mimi bazar?

25324
28.9.10 20:54

Jak dát inzerát na Mimi bazar?

Ahoj,poslední dobou dost koukám na Mimi bazar,a vidím,že je dost oblíbený a navštěvovaný.Potřebuju prodat autosedačku,a zdá se mi,že by tam mohla mít úspěch :think: Mám ale pocit,že nabídnout tam něco je trochu složitější než na běžném bazaru.Prodáváte tam někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
28.9.10 20:59

Ahojky

Já tam prodala snad skoro všechno :lol: I tam dost nakupuju.

Musíš se zaregistrovat a budď máš placené členství a nebo zdarma.Placené je lepší,když máš víc věcí a můžeš aktualizovat častěji.někdo kouká jen na placené členy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.9.10 21:01
verenika píše:
Ahojky

Já tam prodala snad skoro všechno :lol: I tam dost nakupuju.

Musíš se zaregistrovat a budď máš placené členství a nebo zdarma.Placené je lepší,když máš víc věcí a můžeš aktualizovat častěji.někdo kouká jen na placené členy

A co obnáší placené členství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.9.10 21:03

Já si platím členství na 3 měsíce.169kč,pošleš penízky po pár dnech dostaneš jednu hvězdu.členství ametyst.

A pak vložíš inzerát,myslím,že je tam někde návod

http://www.mimibazar.cz/page.php?id=4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.9.10 21:09

Já bych si tam kolikrát i objednala, ale někdy mě štve, že se musí platit předem a nejde to na dobírku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.9.10 21:10
Terrad píše:
Já bych si tam kolikrát i objednala, ale někdy mě štve, že se musí platit předem a nejde to na dobírku. :nevim:

A ty se bojíš,že tě nekdo podvede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.9.10 21:12

Jó. Chtěla jsem kočárek, ale platit dopředu za něco, co jsem si ještě nepřevzala?!? Bojím se jestli jsou všichni seriózní :nevim: . Když čtu kdo všechno je nespolehlivý, tak mě to odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.9.10 21:15
Terrad píše:
Jó. Chtěla jsem kočárek, ale platit dopředu za něco, co jsem si ještě nepřevzala?!? Bojím se jestli jsou všichni seriózní :nevim: . Když čtu kdo všechno je nespolehlivý, tak mě to odradilo.

Já nakupuju jen od těch co mají jen pozotivní hodnocení a mají jich hodně( věci dražší).jěště jsem nikdy nenaletěla.A už jsem tam ušetřila spousty penízků :wink: Většinou kdo prodává takhle nové věci tak má hodně hodnoceních a je tkz.OVĚŘENÝ OBCHODNÍK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.9.10 21:16

Práve že mě to někdy taky láká. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.9.10 21:17
Terrad píše:

Já tedy platím dopředu jak co.Nakoupila jsem na netu celou výbavičku bez problémů,a nedávno jsem měla problém s jedním „solidním“ obchodem s nákupem za 337 kč.Při prodeji té sedačky bych raději,aby si jí kupující prohlédl,aby mi pak nevyčítal,že je tam tohle a tamto.Sedačka je značková a s isofixem,takže žádná levná záležitost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.9.10 21:19

na MMB nakupuji vše! a myslím, že se dá i s jednotlivými lidmi domluvit platbu na dobírku, jen prostě dobírka je šíleně drahá!!!! teď jsem posílala krabičku takovou malou.. byla tam věc za 100 kč a 100 kč stálo dobírkovné!!! to když zaplatím dopředu je to jen půlka! nakupuji od lidiček co mají dobré hodnocení.. jelikož placené členství nemám… tak prodej je pro mě složitý.. je to tam dost zahlcené věcma… takže moc neprodávám.. ale na nákup supr!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.9.10 21:20

momi zaregistruj se… a vlož inzerát.. a můžeš dát že upřednostníš nebo že přímo chceš osobní odběr! a hotovo! a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.9.10 21:22
Macík74 píše:
momi zaregistruj se… a vlož inzerát.. a můžeš dát že upřednostníš nebo že přímo chceš osobní odběr! a hotovo! a uvidíš…

jj,to je taky možnost.jestli nejsi z nějaký malý prdky tak by jsi mohla pochodit.

Terrad píše:
Práve že mě to někdy taky láká. :-?

Tak zkus nějakou levnější věc a uvidíš jak pochodíš :wink: Nebo jak píše Macík zkus se domluvit na dobírce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
28.9.10 21:26

Já teda na MMB kupuju a prodávám taky vše, už skoro dva roky a ještě se mi nestalo, že by mě někdo podvedl… Stačí kouknout na hodnocení prodejce… A ta dobírka je fakt příííšerně drahá, proto se to nedělá… Samozřejmě by to zaplatil kupující, takže by se to velice prodražilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.9.10 21:30
lucielle píše:
Já teda na MMB kupuju a prodávám taky vše, už skoro dva roky a ještě se mi nestalo, že by mě někdo podvedl… Stačí kouknout na hodnocení prodejce… A ta dobírka je fakt příííšerně drahá, proto se to nedělá… Samozřejmě by to zaplatil kupující, takže by se to velice prodražilo…

Já tam kupuju i vánoční dárky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák