Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, před chvilkou jsem mrkala na nové diskuze a objevily se tu Vánoce… . Poradíte někdo co koupit k Vánocům? Jde mi o rodiče a manžela.
Terrad píše:
Ahoj, před chvilkou jsem mrkala na nové diskuze a objevily se tu Vánoce… . Poradíte někdo co koupit k Vánocům? Jde mi o rodiče a manžela.
To kdybych vedela
Uz jsem premyslela ze pritelovi dam poukaz na skolu smyku, at se vyradi
a rodicum? To nevim, nejakou drobnost
dostanou vnoucka ![]()
Nemluvila si s mým manželem
? Ten taky říká, že všem dáme miminko. ![]()
Terrad píše:
Nemluvila si s mým manželem? Ten taky říká, že všem dáme miminko.
No ten muj byl zenatej a tvrdi ze se rozvedl
jak vypada ten tvuj?? NEee, sranda
jako ja mam za tyden narozky a rikam mu, co mi da a on ze dostanu miminko, tak jsem ho zase rychle vratila na zem ![]()
Jestli je tvůj manžel fanda do fotbalu, tak předplatné časpisu Hattrick - teď mají akci - na 3 roky stojí 2 tisíce, pošlou ti na požádání dárkový certifikát a hlavně - zdarma stolní fotbálek v ceně 1300,–. Ten můj by to rozhodně chtěl ![]()
Rodičům lístky na muzikál, do divadla, nebo nové CD oblíbeného zpěváka - před Vánocemi všichni vydávají jako o život. Nebo stolní hru, aby jen neseděli u televize.
xxZuzana píše:
Jestli je tvůj manžel fanda do fotbalu, tak předplatné časpisu Hattrick - teď mají akci - na 3 roky stojí 2 tisíce, pošlou ti na požádání dárkový certifikát a hlavně - zdarma stolní fotbálek v ceně 1300,–. Ten můj by to rozhodně chtělRodičům lístky na muzikál, do divadla, nebo nové CD oblíbeného zpěváka - před Vánocemi všichni vydávají jako o život. Nebo stolní hru, aby jen neseděli u televize.
Já šílím jenom když na ten fotbal kouká, natož ho v tom ještě podporovat. Mam pocit, že kdyby v telce dávali cvrnkání kuliček, tak ho to zajímá. No mrknu na to. Ale ty lístky do divadla, to je super nápad.
já taky šílím, ale když ono je furt lepší jim něco „ryze chlapského“ nechat - největší plus mám, když jednou za čas udělám k tomu jeho fotbalu párky v rohlíku a vychladím mu pivo
Baští párky, obkládá si je v rohlíku kyselým zelím a beraními rohy, na to litr kečupu… kouká na tu blbost v telce…a má mě hrozně ráááád ![]()
Jeee, ten muj nastesti nic takovyho nesleduje
jsem to ale stastna zena ![]()
Ty chlapi jsou všichni stejný. Já když dřív řekla, že by jsme něco mohli podniknout, tak to můj chlap pochopil tak, že chci jít na fotbal, jíst klobásu a popíjet pivo
. Naštěstí jsem ho naučila na cestování, zámky, hrady, zříceniny, zoo, výstavy a dneska je to už o něčem jiném. Jen ta televize se ho drží. A poslední roky i PC. Jo kde jsou ty časy, kdy nevěděl kde to zapnout.
careynka píše:
Jeee, ten muj nastesti nic takovyho nesledujejsem to ale stastna zena
Buď ráda. Jak si začnou čutat, nemám šanci.
Alepsoň, že je doma. ![]()
Terrad píše:careynka píše:Buď ráda. Jak si začnou čutat, nemám šanci.
Jeee, ten muj nastesti nic takovyho nesledujejsem to ale stastna zena
Alepsoň, že je doma.
My mame na fotbalech uzito, kdyz jsme tam stali jako psovodi policajti
tak myslim, ze mu to stacilo
Terrad píše:
Chudáci psi.
No to ti povim
ale rozkaz byl rozkaz
Holky, ctu a chytam se stebla…to predplatny neni marny napad, jen se musim kouknout, co ten casak obnasi, kdyz stoji takovy prachy.. Akorat nevim, zda by mu to udelalo radost a nebral to jako vyhazovani penez. Nemame ted zrovna na rozhazovani ![]()
Děvčata, můžete si gratulovat, že vaši chlapi mají tak laciné koníčky…
Mrkněte sem a pochopíte: