Dárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14535
27.9.10 15:20

Dárky

Ahoj, před chvilkou jsem mrkala na nové diskuze a objevily se tu Vánoce… . Poradíte někdo co koupit k Vánocům? Jde mi o rodiče a manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
27.9.10 15:22
Terrad píše:
Ahoj, před chvilkou jsem mrkala na nové diskuze a objevily se tu Vánoce… . Poradíte někdo co koupit k Vánocům? Jde mi o rodiče a manžela.

To kdybych vedela :-D Uz jsem premyslela ze pritelovi dam poukaz na skolu smyku, at se vyradi :-) a rodicum? To nevim, nejakou drobnost :-) dostanou vnoucka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
27.9.10 15:29

Nemluvila si s mým manželem :?: ? Ten taky říká, že všem dáme miminko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.9.10 15:31
Terrad píše:
Nemluvila si s mým manželem :?: ? Ten taky říká, že všem dáme miminko. :mrgreen:

No ten muj byl zenatej a tvrdi ze se rozvedl :-D jak vypada ten tvuj?? NEee, sranda :-) jako ja mam za tyden narozky a rikam mu, co mi da a on ze dostanu miminko, tak jsem ho zase rychle vratila na zem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
27.9.10 15:32

Jestli je tvůj manžel fanda do fotbalu, tak předplatné časpisu Hattrick - teď mají akci - na 3 roky stojí 2 tisíce, pošlou ti na požádání dárkový certifikát a hlavně - zdarma stolní fotbálek v ceně 1300,–. Ten můj by to rozhodně chtěl :lol:

Rodičům lístky na muzikál, do divadla, nebo nové CD oblíbeného zpěváka - před Vánocemi všichni vydávají jako o život. Nebo stolní hru, aby jen neseděli u televize.

• Citovat
  • Upravit
14535
27.9.10 15:37
xxZuzana píše:
Jestli je tvůj manžel fanda do fotbalu, tak předplatné časpisu Hattrick - teď mají akci - na 3 roky stojí 2 tisíce, pošlou ti na požádání dárkový certifikát a hlavně - zdarma stolní fotbálek v ceně 1300,–. Ten můj by to rozhodně chtěl :lol:Rodičům lístky na muzikál, do divadla, nebo nové CD oblíbeného zpěváka - před Vánocemi všichni vydávají jako o život. Nebo stolní hru, aby jen neseděli u televize.

Já šílím jenom když na ten fotbal kouká, natož ho v tom ještě podporovat. Mam pocit, že kdyby v telce dávali cvrnkání kuliček, tak ho to zajímá. No mrknu na to. Ale ty lístky do divadla, to je super nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
27.9.10 15:54

já taky šílím, ale když ono je furt lepší jim něco „ryze chlapského“ nechat - největší plus mám, když jednou za čas udělám k tomu jeho fotbalu párky v rohlíku a vychladím mu pivo :-) Baští párky, obkládá si je v rohlíku kyselým zelím a beraními rohy, na to litr kečupu… kouká na tu blbost v telce…a má mě hrozně ráááád :palec:

• Citovat
  • Upravit
19494
27.9.10 15:58

Jeee, ten muj nastesti nic takovyho nesleduje :-D jsem to ale stastna zena :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
27.9.10 16:01

:mrgreen: Ty chlapi jsou všichni stejný. Já když dřív řekla, že by jsme něco mohli podniknout, tak to můj chlap pochopil tak, že chci jít na fotbal, jíst klobásu a popíjet pivo :roll: . Naštěstí jsem ho naučila na cestování, zámky, hrady, zříceniny, zoo, výstavy a dneska je to už o něčem jiném. Jen ta televize se ho drží. A poslední roky i PC. Jo kde jsou ty časy, kdy nevěděl kde to zapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
27.9.10 16:02
careynka píše:
Jeee, ten muj nastesti nic takovyho nesleduje :-D jsem to ale stastna zena :dance:

Buď ráda. Jak si začnou čutat, nemám šanci. :-D Alepsoň, že je doma. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.9.10 16:04
Terrad píše:
careynka píše:
Jeee, ten muj nastesti nic takovyho nesleduje :-D jsem to ale stastna zena :dance:
Buď ráda. Jak si začnou čutat, nemám šanci. :-D Alepsoň, že je doma. :dance:

My mame na fotbalech uzito, kdyz jsme tam stali jako psovodi policajti :-D tak myslim, ze mu to stacilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
27.9.10 16:06

Chudáci psi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.9.10 16:07
Terrad píše:
Chudáci psi.

No to ti povim :-( ale rozkaz byl rozkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.9.10 17:38

Holky, ctu a chytam se stebla…to predplatny neni marny napad, jen se musim kouknout, co ten casak obnasi, kdyz stoji takovy prachy.. Akorat nevim, zda by mu to udelalo radost a nebral to jako vyhazovani penez. Nemame ted zrovna na rozhazovani :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.9.10 17:43

Děvčata, můžete si gratulovat, že vaši chlapi mají tak laciné koníčky…
Mrkněte sem a pochopíte:

www.eduard.cz
www.modelbox.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák