Nakupování přes Next.co.uk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
26.9.10 12:27

next

Ahojky,

nakupujete někdo přes next.co.uk ??Chtěla bych nakoupit pro malou, ale např. na mimibazaru není všechno co bych chtěla :)… Máte někdo zkušenost s touto stránkou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3580
26.9.10 12:55

ahojki, na MMB je spoooousta holek, které pro zboží do Anglie jezdí a dovezou Ti co jen budeš chtít. Nevím jestli vyjde levnějc objednat si to sama nebo ty holky, který vozej věci hromadně… já jsem každopádně s tímto způsobem nákupu velice spokojena, protože si vždycky najdu holku z Brna a jdu si to k ní vyzvednout, ušetřím na poštovném. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
26.9.10 12:55

Ja z ni objednavam bezne,ale nejsem v CR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.9.10 13:02

No tak co si pamatuji tak primo z techto stranek pokud jsi v cesku objednavam nemuzes.
Z Ceska muzes objednavam tady
http://www.nextdirect.com/cz/en
mas to primo v ceskych korunach.
Jinak na MMB je spousta holek,ktere pro Next jezdi a u kterych si muzes objednat.U nich si objednas primo ze stranek Next,napises co chces a pokud je to skladem tak ti to privezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
26.9.10 13:18

Přímo ze stránek si lze objednat do ČR, ale je to šíleně drahý.

Doporučuji MMB, najdi nějakou maminu (je jich tam mraky), která vozí zboží - jakýkoliv. Vybereš si ze stránec Nextu, napíšeš jí kódy a ona ti to doveze. I když je libra v přepočtu za cca 36Kč, pořád tě to vyjde levněji, než kdybys objednala přímo z jejich stránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
26.9.10 14:23
Anik píše:
ahojki, na MMB je spoooousta holek, které pro zboží do Anglie jezdí a dovezou Ti co jen budeš chtít. Nevím jestli vyjde levnějc objednat si to sama nebo ty holky, který vozej věci hromadně… já jsem každopádně s tímto způsobem nákupu velice spokojena, protože si vždycky najdu holku z Brna a jdu si to k ní vyzvednout, ušetřím na poštovném. A.

Anik, prosím tě, od koho teď bereš? Měla jsem paní z Líšně, už to nedělá. Teď mám paní ze ST. Lískovce, ale brala bych někoho blíž. To už je fakt pohodlnost, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.9.10 15:08
galateia píše:
Ahojky,nakupujete někdo přes next.co.uk ??Chtěla bych nakoupit pro malou, ale např. na mimibazaru není všechno co bych chtěla :)… Máte někdo zkušenost s touto stránkou??

ahojda, tak ja pred tydnem nakupovala zde, http://www.nextdirect.com/cz/en . meli akci, ze pokud jsi utratila vice jak 650kc, mela jsi slevu 450kc. postovne co jsem hradila je 130kc. toz tak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
26.9.10 15:23

markytko, platila jsi prevodem nebo na dobirku? to objednavas primo z UK?

• Citovat
  • Upravit
4742
26.9.10 15:39

Ahojek, nakupuji také NEXT přes mimibazar, přes jednu mamču, ježiškote, nevím, zrovna příjmení … Jmenuje se Zuzka, tady odkaz
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
je super spolehlivá, nakupuji u ní více než rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.9.10 20:11
kvetinka56 píše:
markytko, platila jsi prevodem nebo na dobirku? to objednavas primo z UK?

Kvetinko,kdyz si na ten odkaz kliknes(ja ho psala v mem prispevku taky),tak je to Next.uk ale ceske ceny a poslani do CR.
Plati se kartou,zadavas info o karte a do tydne to mas doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
6.10.10 22:58

Já jsem si přes to objednala kombinézu kombinéza přišla rychle cca do 5 dnů,ale u kombinézy chybějí rukavice a na emaily nikdo nereaguje takže mi kus kombinézy chybí a nevím co dělat dál :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
7.10.10 09:29

Ahojky, já objednávám u této maminky na MMB (ID 152704) a naprostá spokojenost. Vyjde tě to ještě o dost levněji než z těch českých next stránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.1.11 22:21

prosím o radu

Ahoj Mirii, prosím tě, všimla jsem si, že píšeš, že objednáváš přes anglický next…já jsem tam dnes nějaké věci objednala ke kamarádce, co tam žije a zaráží mě, že nechtějí hned provést platbu. Nějak nechápu ten kredit 250 liber a měsíční zasílání částky na účet…nejsem tak dobrá angličtinářka…můžu tě poprosit o radu, jak to chodí?

Mockrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
23.1.11 17:41

Ahojtem nabízím nové i bazarové zboží od Nextu..
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2270
19.7.18 13:38

Ahoj, mám dotaz, zda má někdo zkušenosti s objednávání z Nextu. Už jsem objednávala několikrát, a nikdy nebyl problém. Teď naposledy mi ale nedorazila jedná položka. Chci se zeptat, zda jste někdo řešil stejný problém a orip. jak? Pořád mě odkazují na anglické telefonní číslo, ale já bych to skrz mou angličtinu radsi řešila písemně. Jde to tedy řešit i jinak než přes tel.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák