Spací pytel grobag?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
284
23.9.10 14:37

spací pytel grobag?

:mavam: ahoj, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti se spacími pytli… nevadí mi investovat, ale at něco vydrží. s rukávky nebo bez? jak oblékáte do pytle?

a co si myslíte o grobag- "Grobag je jediným :nevim: spacím vakem, který doporučuje FSID – charitativní organizace zabývající se výzkumem úmrtí kojenců ve spánku. " viz.:http://www.kocarky-matous.cz/…3-6-let.html

dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
23.9.10 14:56

Zatim jsem o tom jenom cetla, protoze na mimi stale cekam. Pry to nektera miminka maji rady a nektera v tom zase spat proste nebudou. Vyresila jsem to tak, ze jsem si koupila jeden 0-6 mesicu a druhy 6-12 a s kupovanim dalsich pockam, jak se to bude memu mimi libit a jestli vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.9.10 14:56

Ty brďo, co na něm je, za ty peníze? 8-o Na miminko jsem použávala ten samý střih, jen za 200,– z Tesca a když se začal sám obracet, se spacími pytli jsem nadobro skončila. Kolem roku začal spát s vysazeným zadkem :lol: to dělaj snad všechny děti a hodně sebou mele, takže mu oblékám spíš silnéjší pyžamko-overálek a je vymalováno, peřinku odkope a v pytli by se uškrtil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
23.9.10 14:58

JAk bratru temer 1500 na kus pytle? To ze ma jeste teplomer?

Kua, to je darda jako prase.

JA mela 2 pytle cherokee, kazdy cca 200Kc a bohate stacili.........
Ale pokud nevis kam s penezma- tak si ho kup. Je i hezkej- barevne, ale to ty cherokee jsou taky.
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
23.9.10 15:05

zkušenost nemám. Líbí semi, je fajn, že dělají i pro velké děti, to se hned tak nevidí. Ale ta cena? 8-o to má nějaký spešl materiál, nebo je to jen kvuli tomu teploměru? NEbo tím sponzoruješ tu SIDS charitu… :think:

• Citovat
  • Upravit
284
23.9.10 15:32

to je právě to co nevim, speciální materiál střih nebo co, že zrovna tento „jediný“ doporučuje tahle organizace… a jak dlouho vám v tom teda děti vydrželi? nebrání jim pytel otočit se na bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
23.9.10 21:39

Ahoj tak my máme spací pytel asi týden a zatím spokojenost malá má 6 měsíců. Máme se sundávacíma rukávkama,ale ty budu sundávat asi jen v létě.Dávám jí jen body s krátkým rukávem a ponožky,ale ty stejně ráno najdu hluboko v pytli :mrgreen: Poprvé v pytli jsem jí dala overal (dlouhý rukáv,dlouhé nohavice) a v noci se mi vzbudila strašně spocená tak jsem jí převlékla do bodýčka.
A ten pytel co jsi se na něj ptala,tak cena šílená 8-o a teploměr tam vůbec nemusíš mít.Stačí když na mimi sáhneš jestli není spocené a nemá horký zátylek a nos a budeš vědět jak mu je :wink:
Já mám pytel z CA a stál 550,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
23.9.10 22:11

Pytel dopředu nekupuj. Dá se koupit na každém rohu. Já měla třeba dítě do 7,5m v zavinovačce ( jinak to nešlo, už jsem se bála, že jí bude vyžadovat do puberty :roll: ). Takže nejmenší velikost bysme ani nevyužily. Jinak používám ten bez rukávů.

• Citovat
  • Upravit
23033
23.9.10 22:27

ahoj, ja mam tuhle znacku.. a za par korun z aukra:)) takovy prachy bych za to nedala.. no a davam od zari kdy je v noci zima aby se mi holka neodkopala:)
a davam bodicko s rukavama a ponozky

nescuz:) je to je dobry, v zavinovacce byla holka do 3mesice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
30.10.10 18:16

ahoj já má už druhý pytel GROBAG je rozlišen podle tloušťky na 2.5tog 1.0 tog a 0.5tog já mám ten nejtenši,který je na spani kolem 25C takže je na leto,nemá rukávy,ale používám ho i když je chladno,přes leto obléknu mín díte a ted když je chladno dám jen bodýčko s dlouhým rukaávem,oblíkání je jednoduchý,akorát co moje glorie začíná chodit,je ponekund narvozni,když ji pytel navlíknu a ona pka nemůže stoupat ani chodit..ale jinak co má pytel spí suprově,jinak sebou pořád šila,lozila po posýlce..když jsem grobag mela nový,docela jsem se bála,že dite moc obliknu a přehřeje se,píše se tam totiž že je ojedinelý svým termo regulačním systémem 8-o teplomer je přiložen u pytlíku,je to obyč. papírový teplomer,kde je označeno jaká je teplota pokojíku a jakou tloštku materiálu máte zvolit..vzadu je vysvetleno jak oblékat díte…já jsem s ním spokojená,ale jeho cena je hodně předražená!ten nejtenší stojí min,dá se koupit už kolem 30euro,na ebay je velký výber..v čr nevím..
mě se grobag líbí hlavně proto,že je 100%z bavlny,aspon ten můj 0,5tog
ostatně i přes jeho vysokou cenu je MADE IN CHINA :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helca4202
27.2.11 07:52

Grobag

Pytel Grobag určitě ano. Měli jsme několik jiných, sice za poloviční cenu, ale jednou byl malý zpocený, podruhý při mrazech venku jektal zuby. Koupí pytle Grobag tyto problémy odpadly. Mám pocit, že s ním i trochu lépe spí. Na Aukru bývají spíše malé velikosti hodně starých typů, na ebay zase cena naskočí poštovným, takže nakonec sice možná ušetříte, ale nikterak znatelně. Použité pytle se tam pohybují cca kolem poloviny ceny nákupní. Zřejmě něco na nich bude lepšího /asi použitý materiál/.Škoda, že jen ta cena je vysoká.

• Citovat
  • Upravit
218
5.3.21 20:24

Ahoj. Obnovuji diskusi. Chtela jsem se zeptat, zda je vhodné na miminko narozene začátkem dubna poridit spací pytel Grobag tog 1 (ten tenci). Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35299
5.3.21 21:44

Ja na dite pytel docela uzila, mela jsem myslim i Grobag, ale uz je to davno. Ale daleko vic se to hodilo na dite, ktere uz se samo hybe, tak od pul roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák