Kombinézka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1477
20.9.10 14:07

kombinézka

ahoj mamky, mam mesicni mimco a shanim na nej nejakou podzimni- zimni kombinezku ale jaksi nikde nemuzu sehnat. nechci ho oblikat do bundicky a kalhot tak proto kombinezka. kde jste kupovali vy? ja mam prolezly snad vsechny obchody a nic, nebo je jeste brzo? zimni bundicky se uz ale prodavaji… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
20.9.10 14:20

ja teda kam vlezu tam maji kobinezky…proste ve vsech obchodech kde maji detsky obleceni…HM CA Tesco Next Lindex…proste vsude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
20.9.10 14:28
freeonit píše:
ahoj mamky, mam mesicni mimco a shanim na nej nejakou podzimni- zimni kombinezku ale jaksi nikde nemuzu sehnat. nechci ho oblikat do bundicky a kalhot tak proto kombinezka. kde jste kupovali vy? ja mam prolezly snad vsechny obchody a nic, nebo je jeste brzo? zimni bundicky se uz ale prodavaji… :-(

Ahoj
a jakou velikost schániš? mam na prodej 68- bíla s ouškama a tlapičkama. moc hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
20.9.10 14:35

Já mám kombinézku od Coccodrilla.A mám jí koupenou v obchodě s dětským zbožím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.10 14:58

no prave ja shanela v HK a vydela jsem jen bundicky a oteplovaky atd… 68 to by nám bylo za chvilinku malí to máme uz tedka, spís od 74 :-( koukala jsem i na netu a taky nikde nic, kdyby nekdo vedel nejaky stranky tak klidne napiste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
20.9.10 15:04

Já jsem teď nakupovala na GADEO.CZ,a nějaké kombinézky právě třeba od coccodrilla tam jsou,tak se jukni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.10 15:18

ooo dekuju za tip, uz mam v kosiku 2 kombinezky a jdu se kouknout na nejaky bodycka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
20.9.10 15:22
freeonit píše:
ooo dekuju za tip, uz mam v kosiku 2 kombinezky a jdu se kouknout na nejaky bodycka :palec:

Tak jsi něco našla ano.Tak paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák