Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj mamky, mam mesicni mimco a shanim na nej nejakou podzimni- zimni kombinezku ale jaksi nikde nemuzu sehnat. nechci ho oblikat do bundicky a kalhot tak proto kombinezka. kde jste kupovali vy? ja mam prolezly snad vsechny obchody a nic, nebo je jeste brzo? zimni bundicky se uz ale prodavaji… ![]()
ja teda kam vlezu tam maji kobinezky…proste ve vsech obchodech kde maji detsky obleceni…HM CA Tesco Next Lindex…proste vsude ![]()
freeonit píše:
ahoj mamky, mam mesicni mimco a shanim na nej nejakou podzimni- zimni kombinezku ale jaksi nikde nemuzu sehnat. nechci ho oblikat do bundicky a kalhot tak proto kombinezka. kde jste kupovali vy? ja mam prolezly snad vsechny obchody a nic, nebo je jeste brzo? zimni bundicky se uz ale prodavaji…
Ahoj
a jakou velikost schániš? mam na prodej 68- bíla s ouškama a tlapičkama. moc hezká.
Já mám kombinézku od Coccodrilla.A mám jí koupenou v obchodě s dětským zbožím.
no prave ja shanela v HK a vydela jsem jen bundicky a oteplovaky atd… 68 to by nám bylo za chvilinku malí to máme uz tedka, spís od 74
koukala jsem i na netu a taky nikde nic, kdyby nekdo vedel nejaky stranky tak klidne napiste ![]()
Já jsem teď nakupovala na GADEO.CZ,a nějaké kombinézky právě třeba od coccodrilla tam jsou,tak se jukni.
ooo dekuju za tip, uz mam v kosiku 2 kombinezky a jdu se kouknout na nejaky bodycka ![]()
freeonit píše:
ooo dekuju za tip, uz mam v kosiku 2 kombinezky a jdu se kouknout na nejaky bodycka
Tak jsi něco našla ano.Tak paráda.