Dětské kolo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
18.9.10 14:06

Dětské kolo

Hezký den maminky. Měla bych prosbu, potřebovala bych poradit s koupí jízního kola pro naší dceru (3 roky). Bohužel se vůbec nevyznám ve značkách, ani co bych měla od kola očekávat a to nemluvím už ani o ceně, co je moc a co málo. Jestli postačí kolo třeba z nějakého obchodního řetězce nebo mám radši zamířit do specializované prodejny. Klárka bohužel nikdy nebyla zazřaná do odrážedla, tudíž jsme ani nepořizovali takové to kolo-odrážedlo, tudíž nebude umět držet rovnováhu a bude potřeba přídavných koleček. Měla bych třeba očekávat, že kolo bude mít nafukovací gumy, nebo postačí taková ta tvrdší pěna? Prostě jsem úplný laik a věřím, že se zde najde spouta maminek či tatínků, kteří mají zkušenosti a poradí mi. Díky moc Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
18.9.10 16:06

presny typ ti nesdeli, ale po nejakem no name malem kolecku s pridavnyma malyma koleckama jsme k lonskemu Jezisku prvnacce poridili Author a lituju, ze jsme ho neporidili driv.
Takze za sebe doporucuji znacku Author - my mame holcici ruzove, klasika s holcicim ramem, klasicke nafukovaci kola, vepredu obe brzy a prehazovani, ale to zatim nepouziva.

• Citovat
  • Upravit
8523
18.9.10 16:48

Jestli nebude nějak extra jezdit, tak stačí nějaký obyčejnější kolo. Ale tři roky jsou docela blbá doba na koupi kola, 12ka jí bude malá a 16ka velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák