Maca - kterou značku vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.9.10 20:24

Maca - kterou značku?

Ahoj všichni, rozhodla jsem se zkusit Macu, jen nevím, kterou značku. Některé jsou i dvakrát tak drahé než jiné. Má cenu si připlatit? Budu ráda, když se podělíte o zkušenosti :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17609
22.9.10 21:22

Vezmu to obráceně, z vlastní zkušenosti velmi, ale velmi nedoporučuji práškovou, fakt je to hnus, holky od nás braly tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.9.10 21:30

mam zkusenosti s macou od olimpexu
http://multi-shop.cz/…461-_MED.jpg
cca 400Kc
a i s touhle macou 500
http://www.mj-krasazdravi.cz/…est-Maca.jpg
cca 200 Kc

obe jsou stejne- rikal manzel, a moc si macu pochvaluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.9.10 22:03

Katka jaký to má dopady na manžela? :mrgreen: můj bere tak necelých 6 dnů macu tak jsem zvědavá zatím nic neříkal že to působí :mrgreen: pravda je že já ho prolívám ještě bylinkama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22315
23.9.10 08:29

On to bere na managersky syndrom, ale ma i vetsi chut na sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
23.9.10 11:30

My brali taky právě MACU v prášku, v bio kvalitě. Je to to nejlepší co je, v tabletách už jsou přidávané jiné věci… Ta bio v prášku je fakt čistě jen a jen přírodní Maca. Takže my jsme se překonávali i když to nebylo nejlepší :wink:. Časem jsme to dělali tak že jsme dávku rozmíchali ve skleničce panáku sladké šťávy a pak to spolkly a zapili. Dalo se to…a opravdu po ní byli vidět výsledky, tu já můžu doporučit všemi deseti! Jsou na světě horší věci…a když je to pro miminko…pro to já bych dnes spolkla už i snad žížalu :-D.
Byla to tahle: http://www.lekarnanaprokopce.cz/shop.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.11 10:03

ahoj chci se zeptat objednala jsem si prášek Maca,jen mě zajímá jestli při ní můžu jíst i listovku?děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
7.2.17 21:37

Ahoj, holky prosim kde kupujete macu? sezenu i jinde nez na netu? a pomohla nekomu na spermio? diky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
7.2.17 23:34

@sandra001 v kazde lekarne urcite bude…ale mensi vyber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.4.17 21:49

Organickastrava má super kvalitní Macu. Jíme ji s přítelem a je to paráda. Nášup energie a sex taky super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.9.18 14:15

Ahoj holky dnes sem koupila muzovi macu a zinek aby papal :lol: může tohle oboje prej se bojí abych ho nepredavkovala :lol: a mohu ho užívat u já když jsem začala užívat gynex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
15.9.18 14:54

@pavla.velova Ať je manžel v klidu, může obojí a přidej mu kapky Kotvičník z pupenů (třeba firma Naděje). Ty si nech ten Gynex a přidej kyselinu listovou. Předpokladám tedy, že plánujete potomka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.9.18 15:18

@Jedna babička kyselinu beru už asi 3 měsíce pravidelně a plánujeme potomka v červenci sem měla biochemické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
15.9.18 16:15

@pavla.velova tak ať se brzy zadaří. Kotvičník bys mohla brát též, je dobrý na kvalitu vajíček, ale s gynexem se budu trochu tlouct, tak dohromady spíše ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.9.18 16:29

@Jedna babička já radši jen ten gynex až se to s něčím netluce a tu listovou budu brát dále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák