Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky mám dotaz, v tchibo e-shopu mi psali, že kombinéza bude v prodeji na netu ode dneška, takže jsem bedlivě čekala a hned jí dala, že jí koupím a ejhle ona je vyprodaná, to jako po hodině mají vyprodané všechny velikosti i barvy?
Nevíte jak to jako funguje? Popřípadě nevíte kde jí můžu koupit v obchodě normálním? Děkuji mockrát
U nás mají Tchibo koutek v Hypernově a co vím,je i v Globusu.Taky jsem na ni koukala.Ale já ulovila na MMB z loňska a bude jí ještě příští rok ![]()
Ahoj, tak já už jim dneska psala, že mě tohle strašně zklamalo. Na můj minulý dotaz, kdy bude kombinéza k mání, mi přišla odpověď, že nemůžou sdělovat plánování produktů, proto mě dost zarazilo, že tobě řekli víc. Nezbývá nám než doufat, že bude příští týden v prodejnách, ale já už se začínám obávat, že ta kombinéza je jenom pro vyvolené - vloni jsem ji v obchodě nesehnala (naši velikost). V pRaze na Černém Mostě ji měli už minulý týden, ale jen do velikosti myslím 92.
U nás mají taky tchibo koutek v hypernově, ale kombinézy tam teda zatím nebyly. ![]()
hkac píše:
Ahoj, tak já už jim dneska psala, že mě tohle strašně zklamalo. Na můj minulý dotaz, kdy bude kombinéza k mání, mi přišla odpověď, že nemůžou sdělovat plánování produktů, proto mě dost zarazilo, že tobě řekli víc. Nezbývá nám než doufat, že bude příští týden v prodejnách, ale já už se začínám obávat, že ta kombinéza je jenom pro vyvolené - vloni jsem ji v obchodě nesehnala (naši velikost). V pRaze na Černém Mostě ji měli už minulý týden, ale jen do velikosti myslím 92.
vzdy to co je na netu je od pulnoci z utery na stredu takze musite holky sledovat hned o pulnoci.
Jinak kolekce ktera je ted na netu bude pristi tyden na prodejnach.
Staci najet na stranky tchibo,najit prodejny a u kazde je napsano kdy se zacina vystavoat nova kolekce.(nebo to tak aspon bylo,nesleduji to)
Nekdo ma utery,nekdo stredu.
Příspěvek upraven 22.09.10 v 12:52
V e-shopu je nabídka na tento týden a ty kominézy jsou v nabídce na příští týden,takže tipuju,že to bude stejně i v normoš obchodě.Jo jinak je Tchibo co vzpomínám i v Ikee,teda správně v Avion shopu (aspoň vím o Ostravě)Tam jsem ho taky viděla
Taminka píše:
vzdy to co je na netu je od pulnoci z utery na stredu takze musite holky sledovat hned o pulnoci.
Jinak kolekce ktera je ted na netu bude pristi tyden na prodejnach.
Staci najet na stranky tchibo,najit prodejny a u kazde je napsano kdy se zacina vystavoat nova kolekce.
Nekdo ma utery,nekdo stredu.
jinak u nas jsem ty kombinezky videla cca pred 2-3tydny v obchode Tchibo a bylo jich celkem dost.Ale jen male velikosti.
v Avionu v Tchibu,hledala jsem pro malou nejakou bundu a dokonce ji to i zkousela,byla to ta fialova s oteplovackama za 990kc..velikost byla 92/98 a pak 80/86.
Podle papírového katalogu kombinézy příští týden v prodejnách být nemají (jsou tam vyfocené, ale bez ceny a s poznámkou, že nejsou k dispozici či co).