Kombinéza Tchibo - míry

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12735
22.9.10 12:40

Kombinéza TCHIBO

Ahoj holky mám dotaz, v tchibo e-shopu mi psali, že kombinéza bude v prodeji na netu ode dneška, takže jsem bedlivě čekala a hned jí dala, že jí koupím a ejhle ona je vyprodaná, to jako po hodině mají vyprodané všechny velikosti i barvy? :cert: Nevíte jak to jako funguje? Popřípadě nevíte kde jí můžu koupit v obchodě normálním? Děkuji mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5591
22.9.10 12:42

U nás mají Tchibo koutek v Hypernově a co vím,je i v Globusu.Taky jsem na ni koukala.Ale já ulovila na MMB z loňska a bude jí ještě příští rok :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.9.10 12:43

Ahoj, tak já už jim dneska psala, že mě tohle strašně zklamalo. Na můj minulý dotaz, kdy bude kombinéza k mání, mi přišla odpověď, že nemůžou sdělovat plánování produktů, proto mě dost zarazilo, že tobě řekli víc. Nezbývá nám než doufat, že bude příští týden v prodejnách, ale já už se začínám obávat, že ta kombinéza je jenom pro vyvolené - vloni jsem ji v obchodě nesehnala (naši velikost). V pRaze na Černém Mostě ji měli už minulý týden, ale jen do velikosti myslím 92.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.9.10 12:44

U nás mají taky tchibo koutek v hypernově, ale kombinézy tam teda zatím nebyly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.9.10 12:45

Rebeko budou od příští středy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.9.10 12:45
Mi napsali že je většinou tak 14 dnů po vystavení v jejích největších pobočkách, takže mám čekat poslední nebo předposlední středu, takže jsem to předpokladala na dnešek, jenže se objevilo nové kupte už teď v e-shopu a kombinéza zase není už fakt zuřím :cert:
hkac píše:
Ahoj, tak já už jim dneska psala, že mě tohle strašně zklamalo. Na můj minulý dotaz, kdy bude kombinéza k mání, mi přišla odpověď, že nemůžou sdělovat plánování produktů, proto mě dost zarazilo, že tobě řekli víc. Nezbývá nám než doufat, že bude příští týden v prodejnách, ale já už se začínám obávat, že ta kombinéza je jenom pro vyvolené - vloni jsem ji v obchodě nesehnala (naši velikost). V pRaze na Černém Mostě ji měli už minulý týden, ale jen do velikosti myslím 92.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.9.10 12:46
jana32 píše:
Rebeko budou od příští středy

Jani jak víš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.9.10 12:50

vzdy to co je na netu je od pulnoci z utery na stredu takze musite holky sledovat hned o pulnoci.
Jinak kolekce ktera je ted na netu bude pristi tyden na prodejnach.
Staci najet na stranky tchibo,najit prodejny a u kazde je napsano kdy se zacina vystavoat nova kolekce.(nebo to tak aspon bylo,nesleduji to)
Nekdo ma utery,nekdo stredu.

Příspěvek upraven 22.09.10 v 12:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.9.10 12:50

V e-shopu je nabídka na tento týden a ty kominézy jsou v nabídce na příští týden,takže tipuju,že to bude stejně i v normoš obchodě.Jo jinak je Tchibo co vzpomínám i v Ikee,teda správně v Avion shopu (aspoň vím o Ostravě)Tam jsem ho taky viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.9.10 12:51
Fakt jo? No tak příště sedím od půlnoci asi nebo nevím. :zed:
Taminka píše:
vzdy to co je na netu je od pulnoci z utery na stredu takze musite holky sledovat hned o pulnoci.
Jinak kolekce ktera je ted na netu bude pristi tyden na prodejnach.
Staci najet na stranky tchibo,najit prodejny a u kazde je napsano kdy se zacina vystavoat nova kolekce.
Nekdo ma utery,nekdo stredu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.9.10 12:52

Hm, u nás vystavují v úterý a do dneška nemají tu minulou :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.9.10 12:54

jinak u nas jsem ty kombinezky videla cca pred 2-3tydny v obchode Tchibo a bylo jich celkem dost.Ale jen male velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.9.10 12:55

Tami a kde si je viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.9.10 12:59

v Avionu v Tchibu,hledala jsem pro malou nejakou bundu a dokonce ji to i zkousela,byla to ta fialova s oteplovackama za 990kc..velikost byla 92/98 a pak 80/86.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
22.9.10 13:03

Podle papírového katalogu kombinézy příští týden v prodejnách být nemají (jsou tam vyfocené, ale bez ceny a s poznámkou, že nejsou k dispozici či co).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák