Kombinéza Tchibo - míry

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
22.9.10 13:59

Totez uz tady:

https://www.emimino.cz/…chiba-49587/

A dnes jsem jim tam napsala taky!!!! :jazyk:
S dotazem,jak je mozne,ze neco,co ma byt AZ PRISTI TYDEN,je uz vyprodane predem a jestli se aspon osatily vsechny deti vsechnY zamestnankyn TCHIBA :cert: :cert: :cert: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.9.10 14:16

Já bych to spíš viděla na prodejce na MMB než na zaměstnankyně, těch nebude takové kvantum, kdežto na MMB to někteří prodejci nabízejí fakt ve velkém. Kdepak asi ty kombinézy berou, že… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.9.10 14:16
eviah píše:
Já bych to spíš viděla na prodejce na MMB než na zaměstnankyně, těch nebude takové kvantum, kdežto na MMB to někteří prodejci nabízejí fakt ve velkém. Kdepak asi ty kombinézy berou, že… :zed:

Ale mají jen menší velikosti, ty na prodejnách jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.9.10 14:24

Holky mě by stačila i z druhé ruky chci sice druhé dítě, ale to ted nemůžu řešit, nevím kdy se zadaří a jak bude velké na zimu, že? Takže potřebuju něco dobrého a slušného ať ma mala k doktorce, ale zase nic tak extra at to můžem rujnovat na zahradě. Chtěla jsem tu Tchibo že se dá udělat kombinéza nebo jen bunda, zateplené kalhoty mám. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.9.10 14:28
LadyRebeka píše:
Holky mě by stačila i z druhé ruky chci sice druhé dítě, ale to ted nemůžu řešit, nevím kdy se zadaří a jak bude velké na zimu, že? Takže potřebuju něco dobrého a slušného ať ma mala k doktorce, ale zase nic tak extra at to můžem rujnovat na zahradě. Chtěla jsem tu Tchibo že se dá udělat kombinéza nebo jen bunda, zateplené kalhoty mám. :zed:

Rebeko, pokud netrvas na tchibu, tak uzasne kombinezky ma topolino. Stoji cca 600 nova a neprofoukne, nepromokne. Ja uz ji budu davat pro druhou dceru, mame i kalhoty oteplovaci a i bundu a vse super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.9.10 14:30
Perfekto super cena vypadá to že i kvalitka jdu kouknout na ní. Díky moc moc :hug:
ka-tka píše:
LadyRebeka píše:
Holky mě by stačila i z druhé ruky chci sice druhé dítě, ale to ted nemůžu řešit, nevím kdy se zadaří a jak bude velké na zimu, že? Takže potřebuju něco dobrého a slušného ať ma mala k doktorce, ale zase nic tak extra at to můžem rujnovat na zahradě. Chtěla jsem tu Tchibo že se dá udělat kombinéza nebo jen bunda, zateplené kalhoty mám. :zed:
Rebeko, pokud netrvas na tchibu, tak uzasne kombinezky ma topolino. Stoji cca 600 nova a neprofoukne, nepromokne. Ja uz ji budu davat pro druhou dceru, mame i kalhoty oteplovaci a i bundu a vse super
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.9.10 14:31
ka-tka píše:
LadyRebeka píše:
Rebeko, pokud netrvas na tchibu, tak uzasne kombinezky ma topolino. Stoji cca 600 nova a neprofoukne, nepromokne. Ja uz ji budu davat pro druhou dceru, mame i kalhoty oteplovaci a i bundu a vse super

A kde se dá koupit? Potřebovali bychom velikost 110-116.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.9.10 14:33

jooo a nemáš nějakou stránku, kde nakupuješ prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.9.10 14:38

ja si nasla pani na MMB

Staci zadat topolino- je jich tam hodne.

Letos teda starsimu kupuji HM od tehle pani, ale ma i topolino
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

http://www.ernstings-family.de

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.9.10 14:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.9.10 15:56

Souhlas, Topolino jsme měli taky a je opravdu bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
22.9.10 16:08

Tak vidím, že se tu drbe Tchibo.abych se přidala.Dámy, já tedy jak ten blb tu kombinézu hlídala celou noc! :zed:
Měla jsem budíka a za deset půlnoc jsem asi do půl jedný koukala na stránky, pak po druhej, pak od půl pátý do čtvrt na sedm a furt tam nic za nabídku nebylo - no a pak jsem hoďku zdřímla a UŽ NEBYLY :evil:
:think: dost mě to mrzí, že to někteří skupujou a pak s tím kšeftujou.Nechápu, jak jinak by se daly tak rychle vyprodat.Takže s Tchibem jsem zkončila.Ten jejich koutek u nás neni.
Nejspíš se půjdu porozhlédnout po nějaké jiné značce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
22.9.10 16:17

moje zkusenost z lonska teda je , ze byli taky vyprodana , ale zase je naskladnili , sledovala jsem a kdyz se na webu znovu objevili objednala a prisli - zadny problem. a uz jsem to tam tak mela s vice vecma. tak ja bych doporucila sledovat ty stranky kdy to bude opet skladem … ja jsem to loni kupovala prvne a ani jsem to nesledovvala nejak peclive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
22.9.10 16:32

podle mě to na ten eshop hodili hned tu hlášku že to není,když tam zadali novou nabídku na příští týden.když už na letáku to měli vytisknutý že není k dostání a ty měli určitě dříve vytištěný.včera odpoledne jsem si ho vzala a bylo to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
22.9.10 16:43

Taky si myslim, ze vubec nebyly. V pondeli jsem si na rpodejne vzala ten papirovy katalog na pristi tyden a uz tam je napsano, ze nejsou, takze podle me ani nenaskladnili… proste je nemaji, bud je dali jinam nez do Cech, nebo je proste nemaji vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák