Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Velká prosba
Neměl by někdo chuť mi sehnat Tchibo kombinézku chlapeckou, vel.86/92. Nemám možnost objíždět okolí ani nemám nikoho, kdo by mi to sháněl. Díky moc za odpověď, a nezlobte se za tuto „inzerci“
![]()
Jestli myslíte takové ty zateplené kalhoty a bundu s nějakým kostičkovým vzorem, tak to jsem myslím viděla včera v Tchibu v Letňanech.
Laine píše:
Jestli myslíte takové ty zateplené kalhoty a bundu s nějakým kostičkovým vzorem, tak to jsem myslím viděla včera v Tchibu v Letňanech.
JJ, myslím ten hit letoška i předešlých let - kalhoty a bunda, které se dají spojit do kombinézy. Nj, jenže mé dopravní spojení do Letňan i jinam je trošku složitější, jinak bych nikoho nežádala
Ale děkuji za info ![]()
nové kousky měly dorazit dle informací dneska
realita: 50lidí se tlačilo před obchodem, pro kombinézu by i vraždili, prodavačky vpustily všechny před dvě krabice - ve kterých se krčilo dle odhadu tak 30ks, nejvíce 74/80 - a spíše klučičí, holčičí nebyly…
Příspěvek upraven 13.10.10 v 18:02
Mně ji včera kamarádka vybojovala v Praze, dneska už je někde v poště
, tak uvidím, jak sedne
Ale už jsme taky slyšela, že jsou zvláštní velikostní rozdíly mezi 2čísly - menší je malé a větší je moc velké ![]()
Včera jsem byla ve Vaňkovce v Brně a ležely tam volně krabice holčičí i klučičí (růžová), (modro+hnědé kalhoty) Mohlo tym jich být tak cca 15kousků. Byla jsem tam v poledne kolem 12h.
Takže jestli je někdo z Brna, tak tam jsou (teda včera byli) ![]()
Můžu mít asi hloupý dotaz…proč se na Mimibazaru prodávají zcela nové letošní kombinézky Tchibo o 200Kč dráž(samozřejmě ještě se musí připočíst pošta), než jsou na prodejnách
To opravdu jsou ty ženské tak chamtivé nebo co?
Nejvíc mě tam dostanou věty typu, že ji je vyzkoušely nebo že se jim sešlo více kombinéz, ale paragon nemají…tak přeci ji musely koupit za cenu 999Kč
![]()
Pokud se mýlím, tak mě, prosím, vyveďte z omylu ![]()
Podávám info,dneska jsem viděla kombinézy v Metropoli Zličín(Praha) měli v krabici většinou velikosti 74/80 klučičí i holčičí.Prodavačka šla zákazníci do skladu pro velikost 110/116(nevím jak jsou ty vyšší čísla)a bylo to kolem 17 hodiny a měli plnou krabici tak snad zítra tam něco bude.
A na MMB ty kšefty jsou docela nehorázné a hlavně za jakou cenu
,ale když jim to ty maminy kupují
chtějí na tom vydělat,když je tak žádaná,asi si to někde přečetly ![]()
No jo, taky mě to zaráží, ale zažila jsem horší, vláčky z Tchiba, které tam prodávali za 599 prodával chlap za 1099! A měl víc sad, evidentně to vykoupil někde a taky měl dost zájemců. Ono to totiž i tak bylo furt výhodné, je ovšem smutné, že se někteří takto obohacují, ale jediné, co se s tím dá dělat, je to asi nepodporovat, nějaká inspekce apod. je na ně krátká. ![]()
Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo.
Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo.Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo.
Pacesovec píše:
Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo.Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo.Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo.
Ale už jen holčičí ![]()
tak mě se povedlo teď objednat holčičí, před týdnem jsem pro dcerku koupila chlapeckou 98/104, tak za týden ji zřejmě budu prodávat ![]()
Pokud mate zajem,tak vam ji pohlidam u Tchibo a jak bude,tak ji necham zaslat na Vasi adresu.Tedka se mi to podarilo dvakrat po sobe utrefit a koupit ji nasi holcicce.Pokud mate tedy zajem,tak mi pisnete adresu na muj email.
Mně se včera podařilo kombinézu na Tchibu objednat, ale stránky jim tak různě padaly, že se moje objednávka odeslala dvakrát. Nestihli ji už zrušit, i když jsem jim hned dávala vědět, takže teď mám na cestě dvě dívčí kombinézy 98/104. Kdybyste tu jednu někdo chtěl (nejlíp z Brna, ať se nemusí připočítávat další poštovné), tak dejte vědět SZ a domluvíme se. Jinak ten druhej balíček odmítnu, což mi v Tchibu poradili. Jo cena je 999+109 poštovné = 1108Kč.