Kombinéza Tchibo - míry

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
4.10.10 15:56

Velká prosba
Neměl by někdo chuť mi sehnat Tchibo kombinézku chlapeckou, vel.86/92. Nemám možnost objíždět okolí ani nemám nikoho, kdo by mi to sháněl. Díky moc za odpověď, a nezlobte se za tuto „inzerci“ :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laine
4.10.10 18:04

Jestli myslíte takové ty zateplené kalhoty a bundu s nějakým kostičkovým vzorem, tak to jsem myslím viděla včera v Tchibu v Letňanech.

• Citovat
  • Upravit
17226
4.10.10 18:58
Laine píše:
Jestli myslíte takové ty zateplené kalhoty a bundu s nějakým kostičkovým vzorem, tak to jsem myslím viděla včera v Tchibu v Letňanech.

JJ, myslím ten hit letoška i předešlých let - kalhoty a bunda, které se dají spojit do kombinézy. Nj, jenže mé dopravní spojení do Letňan i jinam je trošku složitější, jinak bych nikoho nežádala :wink: Ale děkuji za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
12.10.10 13:14

nové kousky měly dorazit dle informací dneska
realita: 50lidí se tlačilo před obchodem, pro kombinézu by i vraždili, prodavačky vpustily všechny před dvě krabice - ve kterých se krčilo dle odhadu tak 30ks, nejvíce 74/80 - a spíše klučičí, holčičí nebyly…

Příspěvek upraven 13.10.10 v 18:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
12.10.10 19:06

Mně ji včera kamarádka vybojovala v Praze, dneska už je někde v poště :dance: , tak uvidím, jak sedne :nevim: Ale už jsme taky slyšela, že jsou zvláštní velikostní rozdíly mezi 2čísly - menší je malé a větší je moc velké :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.10.10 19:14

Včera jsem byla ve Vaňkovce v Brně a ležely tam volně krabice holčičí i klučičí (růžová), (modro+hnědé kalhoty) Mohlo tym jich být tak cca 15kousků. Byla jsem tam v poledne kolem 12h.
Takže jestli je někdo z Brna, tak tam jsou (teda včera byli) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
12.10.10 19:51

Můžu mít asi hloupý dotaz…proč se na Mimibazaru prodávají zcela nové letošní kombinézky Tchibo o 200Kč dráž(samozřejmě ještě se musí připočíst pošta), než jsou na prodejnách :think: To opravdu jsou ty ženské tak chamtivé nebo co? :think: Nejvíc mě tam dostanou věty typu, že ji je vyzkoušely nebo že se jim sešlo více kombinéz, ale paragon nemají…tak přeci ji musely koupit za cenu 999Kč :cert: :cert: :cert:
Pokud se mýlím, tak mě, prosím, vyveďte z omylu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
12.10.10 22:10

Podávám info,dneska jsem viděla kombinézy v Metropoli Zličín(Praha) měli v krabici většinou velikosti 74/80 klučičí i holčičí.Prodavačka šla zákazníci do skladu pro velikost 110/116(nevím jak jsou ty vyšší čísla)a bylo to kolem 17 hodiny a měli plnou krabici tak snad zítra tam něco bude.
A na MMB ty kšefty jsou docela nehorázné a hlavně za jakou cenu :cert: ,ale když jim to ty maminy kupují :twisted: chtějí na tom vydělat,když je tak žádaná,asi si to někde přečetly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
13.10.10 09:00

No jo, taky mě to zaráží, ale zažila jsem horší, vláčky z Tchiba, které tam prodávali za 599 prodával chlap za 1099! A měl víc sad, evidentně to vykoupil někde a taky měl dost zájemců. Ono to totiž i tak bylo furt výhodné, je ovšem smutné, že se někteří takto obohacují, ale jediné, co se s tím dá dělat, je to asi nepodporovat, nějaká inspekce apod. je na ně krátká. :evil:

• Citovat
  • Upravit
Pacesovec
21.10.10 08:52

Kombineza Tchibo

Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo. :-) Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo.Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo.

• Citovat
  • Upravit
17226
21.10.10 09:01
Pacesovec píše:
Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo. :-) Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo.Kombinezky prave maji skladem na internetu v obchode Tchibo.

Ale už jen holčičí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.10.10 09:54

tak mě se povedlo teď objednat holčičí, před týdnem jsem pro dcerku koupila chlapeckou 98/104, tak za týden ji zřejmě budu prodávat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.10.10 15:39

Koupim

Chcela by koupit tuto modru soupravu u Vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.10.10 16:05

Souprava Tchibo

Pokud mate zajem,tak vam ji pohlidam u Tchibo a jak bude,tak ji necham zaslat na Vasi adresu.Tedka se mi to podarilo dvakrat po sobe utrefit a koupit ji nasi holcicce.Pokud mate tedy zajem,tak mi pisnete adresu na muj email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.10.10 14:24

Mně se včera podařilo kombinézu na Tchibu objednat, ale stránky jim tak různě padaly, že se moje objednávka odeslala dvakrát. Nestihli ji už zrušit, i když jsem jim hned dávala vědět, takže teď mám na cestě dvě dívčí kombinézy 98/104. Kdybyste tu jednu někdo chtěl (nejlíp z Brna, ať se nemusí připočítávat další poštovné), tak dejte vědět SZ a domluvíme se. Jinak ten druhej balíček odmítnu, což mi v Tchibu poradili. Jo cena je 999+109 poštovné = 1108Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák