Kombinéza Tchibo - míry

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12735
22.9.10 13:03

Tak to by byla tak naše velikost. Do avionu se ovšem ted nedostanu. Hmmm zkusím ještě počkat do toho příštího týdne na ten albert a uvidím. :nevim: Jinak už nevím chtěla bych nějakou kvalitní kombinézu pro malou ale nevím jakou mam koupit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.9.10 13:03

No, to měli na Čerňáku taky. Takže v těch jejich prodejnách je už měli a v těch koutcích budou mít. Teda budou mít ten sortiment, ale kombinézy už ne, když nejsou na netu :cert: :cert: :cert: . Takhle to chápu já, ale doufám, že se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.9.10 13:04

tak papirovy katalog nemam,ale vcera jsem dostala letacek v DM kde maji i tchibo a ve vyhlidce na pristi tyden kombineza je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.9.10 13:07

Hkac ja si myslim,ze se pletes…Urcite to tak neni,protoze kdyz jsem neco chtela koupit na netu a nebylo to,tak jsem si tam volala a vzdy mi bylo receno at si pockam na prodejny,ze to tam bude dalsi tyden.

Jinak ja si myslim,ze to jak jsem je videla v tom Tchibu ze to byla nejaka mimoradna kace,protoze tam jinak bylo uplne jine obleceni nez detske.

rebeko ted uz je tam urcite nemaji,je to opravdu cca 3 tydny co jsem je videla,muzu se ti pristi tyden mrknout v avionu jestli je tam mit budou a popripade ti ji vzit kdybys chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.9.10 13:11

Tami, tak to bych byla ráda. OVšem dneska tam není to, co tam má být od včerejška. Jen pár věcí z toho katalogu. Vloni jsem tu kombinézu taky nesehnala - o netu jsem nevěděla a na prodejně měli jen malé velikosti. Nezbyde mi nic jiného než zaúkolovat všechny příbuzné, ať to hlídají i jinde než u nás. Naše pobočka třeba na jejich stránkách ani není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.9.10 13:12

A ještě něco - pak teda nechápu, v čem je výhodný ten jejich web, jak píšou objednejte v předstihu. Když na webu to není (a na krámě snad bude). :nevim:

To není nic proti nikomu z vás. Já jen uvažuju, protože přiznávám, že mě to ráno pěkně vytočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.9.10 13:17

Jo to mě taky. Koukám už po jiných značkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.9.10 13:23
hkac píše:
A ještě něco - pak teda nechápu, v čem je výhodný ten jejich web, jak píšou objednejte v předstihu. Když na webu to není (a na krámě snad bude). :nevim:

Hkac mmch ani mi to neprijde moc vyhodne,protoze platis postovne,cekam,nemuzes vyzkouset a s vracenim musis celkem spechat,kdezto v obchode vyzkousim,omrknu a nebo vezmu domu a kdyz mi to neni tak to vratim(4 tydny?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.9.10 13:24

Tady se řeší to samé: https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
Měli by vyhodit toho, kdo jim dělá marketink a nabrat schopnější lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.9.10 13:27

Jo a víte, co mi jeden rok provedli? Mám dvě děti, objednala jsem dvě kombinézy, říkala si, že to poštovné za dvě kombinézy prostě zaplatím a oni mi pak napsali, že ta jedna už se mezitím bohužel vyprodala a že poslali jednu. :cert: Ale objednat šlo obě dvě, v době objednání je měli skladem. :roll: Proto to už nebudu přes net riskovat, člověk si říká, že má objednávku jistou a houbelec. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.9.10 13:33

jj taky to znam,objednavala jsem tenkrat ty hot stone,slo to objednat a pak jsem na ne cekala 2 mesice(stornovat to neslo!!!).takze uz na to prdim.
Jinak jeste k tem kombinezkam…na maly dite mi to prijde zbytecne,ja mela loni pro malou nadhernou soupravu a ve snehu byla snad 5×…A navic za ty prachy…to jsem ted koupila dvoje super oteplovacky za 300kc oboje a budny mam z nextu a george a super a vse je za stejnou cenu jako jedna sada z tchiba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909

no jo nám se to taky stalo,objednali jsme to a pak nám napsali že to nemají.Měli by mít nějaký jiný systém.Na kombinézu jsem taky byla nachystaná že si ji koupíme a houbelec.To mě teda naštvali.Tak asi budeme muset koupit jinou.Ale ještě je čas.Snad se objeví později v krámech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180

Lady tady majínovou z loňské kolekce http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tak třeba zkus, pokud vyloženě neprahneš po té z letoška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
22.9.10 13:35

Na německým tchibu to mají taky vyprodaný.Na mimibazar jsem taky koukala a tam zatím jsem na nic nenarazila.ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.9.10 13:55

My měli loni tchibo (v té dcera plavala, tak ji má na letošek) a za míň jak poloviční cenu Ydi (novou) koupenou na MMB, posloužila úplně stejně, taky nepromokavá, sice trochu míň vymakaná, ale za 400,– byla fakt super.
A jak už někdo píše, v poslední době jsou takové zimy, že nejvíc děti unosili success nepromokavé kalhoty (s flísem uvnitř) a k tomu dobrou zimní bundu. Kalhoty už mám opět nakoupené, do školky k nezaplacení, mám dvoje na střídačku a kombinézu spíš pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák