Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
mně osobně to taky přijde jako za min režimu, dkyž měli přijít banány
nebudu se nijak zvlášť hrdlit, nemám na to povahu, ale sleduju to, protože prostě z loňska vím, že cenově a kvalitativně je nejlepší, no ![]()
i samotná bunda, a vlastnostma horší, vyjde třeba v HM na to co jejich kombinéza, i na víc… a hlavně, mám jí odzkoušenou, co vydrží a fakt vydrží hodně..
byla jsem včera v globusu v čakovicích (pro jídlo
) a kromě těch kombinéz měli včechno, i ty boty, nepřišly mi tak super,..
Holky, kdyby vám to některé pomohlo: http://cm.aukro.cz/…_tchibo.html
Narazila jsem tady na tolik diskuzí o zmíněné kombinéze, že jsem si na vás vzpomněla, když jsem hledala něco úplně jiného ![]()
bumbinka píše:
Holky, kdyby vám to některé pomohlo: http://cm.aukro.cz/…_tchibo.htmlNarazila jsem tady na tolik diskuzí o zmíněné kombinéze, že jsem si na vás vzpomněla, když jsem hledala něco úplně jiného
To jsi hodná, ale obávám se, že to je právě i jeden z důvodů, proč nejsou. Když ji mají navíc, proč začíná na takové ceně??? Tohle já odmítám podporovat, zas tak moc tu kombinézu nechci. ![]()
hkac píše:bumbinka píše:To jsi hodná, ale obávám se, že to je právě i jeden z důvodů, proč nejsou. Když ji mají navíc, proč začíná na takové ceně??? Tohle já odmítám podporovat, zas tak moc tu kombinézu nechci.
Holky, kdyby vám to některé pomohlo: http://cm.aukro.cz/…_tchibo.htmlNarazila jsem tady na tolik diskuzí o zmíněné kombinéze, že jsem si na vás vzpomněla, když jsem hledala něco úplně jiného
jo, přesně tak. Je evidentní, že s ní prodejce kšeftuje - jak to, že nemá od ní paragón, když je úplně nová? Je to letošní model - na jakém internetu že jí koupil KDYŽ TAM NEBYLY? Obrázek okopírovanej z letáku. A že si dovolí nasadit takovou cenu FUJ, že se nestydí ![]()
PeBa, přesně tak. Já sleduju Aukro už delší dobu, ale do tohodle nejdu (a zájemce už samozřejmě má). Přesně si říkám, jak to, že nemá paragon? Jako důvod, že je to z netu je přeci blbost. Docela mám nutkání poslat email, kde ji sehnali, ale kašlu na ně. Jestli byla výrobní vada, jak se hodně argumentuje, jak to, že ji někdo má?
Ona tahle teda ani nemá velikost, kterou Anežka potřebuje, ale očekávám, že se brzy objeví další
.
No jo, holky, já netuším, kolik stojí nová… prostě jsem ji tam viděla ![]()
bumbinka píše:
No jo, holky, já netuším, kolik stojí nová… prostě jsem ji tam viděla
bumbinka píše:
No jo, holky, já netuším, kolik stojí nová… prostě jsem ji tam viděla
Ale to nebylo nic proti tobě, promiň, jestli to tak vyznělo
.
Já jen nechápu ty lidi, co jim není blbý to vystavit na aukci s tak nadsazenou cenou. A ještě míň chápu ty, kteří na to přihazují
.
hkac píše:bumbinka píše:
No jo, holky, já netuším, kolik stojí nová… prostě jsem ji tam vidělaAle to nebylo nic proti tobě, promiň, jestli to tak vyznělo
Já jen nechápu ty lidi, co jim není blbý to vystavit na aukci s tak nadsazenou cenou. A ještě míň chápu ty, kteří na to přihazují.
.
presne
![]()
hmm, pěkná aukcička
a hlavně, prodávající trochu evidentně lže, protože i kdyby ji koupil přes internet, ještě by ji neměl, dodání trvá 14 dní, díky využívání „úžasné“ GLS, a fakturu dostane člověk dokonce ve 2 kopiích, takže si jednu může nechat a druhou dát k dispozici s výrobkem..
pro mne jen potvrzení toho, že se někdo někde, evidentně ne zrovna čistě, dostane k penězům..
Natašo a ostatní, tady je jeden z důvodů, proč kombinézy asi nebudou v obchodech:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
To je fakt sprosťárna.
To je teda hyenismus nejvyššího kalibru ![]()
Ještě ta kráva napíše,nevhodně zvolená velikost,a další věta,mám ještě klučičí.. To si spletla i pohlaví svého dítěte??? ![]()
Holky, upozornuji, ze jsem taky na kombinezu cekala, dokonce jsem vstavala k netu v sest hodin, kdyz se aktualizovala nova kolekce uz bylo vyprodano, psala jsem mejly do Tchiba a celkove ted ziju tim sehnat tu kombinezu…ale to, ze je nekdo nakoupil a prodava me tedy nerozciluje, jako hyenismus to nevnimam, neni prece nikde receno, ze se smi koupit jenom jeden kus…a pokud prodavaji za 1300 a nekdo to koupi, tak proc ne, ze..
![]()
Tak v online obchodě už zase jsou k dostání ty zimní boty
, ale kombinézy stále ne..
MadGirlNancy píše:
Holky, upozornuji, ze jsem taky na kombinezu cekala, dokonce jsem vstavala k netu v sest hodin, kdyz se aktualizovala nova kolekce uz bylo vyprodano, psala jsem mejly do Tchiba a celkove ted ziju tim sehnat tu kombinezu…ale to, ze je nekdo nakoupil a prodava me tedy nerozciluje, jako hyenismus to nevnimam, neni prece nikde receno, ze se smi koupit jenom jeden kus…a pokud prodavaji za 1300 a nekdo to koupi, tak proc ne, ze..![]()
za 1300 bych jí tedy nekoupila už jen z principu
Taky jsem koukala,že byla hned vyprodaná ![]()