Kombinéza Tchibo - míry

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
28.9.10 09:04

mně osobně to taky přijde jako za min režimu, dkyž měli přijít banány :jazyk: nebudu se nijak zvlášť hrdlit, nemám na to povahu, ale sleduju to, protože prostě z loňska vím, že cenově a kvalitativně je nejlepší, no :(
i samotná bunda, a vlastnostma horší, vyjde třeba v HM na to co jejich kombinéza, i na víc… a hlavně, mám jí odzkoušenou, co vydrží a fakt vydrží hodně..

byla jsem včera v globusu v čakovicích (pro jídlo :mrgreen: ) a kromě těch kombinéz měli včechno, i ty boty, nepřišly mi tak super,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.9.10 09:37

Holky, kdyby vám to některé pomohlo: http://cm.aukro.cz/…_tchibo.html

Narazila jsem tady na tolik diskuzí o zmíněné kombinéze, že jsem si na vás vzpomněla, když jsem hledala něco úplně jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.9.10 10:46
bumbinka píše:
Holky, kdyby vám to některé pomohlo: http://cm.aukro.cz/…_tchibo.htmlNarazila jsem tady na tolik diskuzí o zmíněné kombinéze, že jsem si na vás vzpomněla, když jsem hledala něco úplně jiného ;)

To jsi hodná, ale obávám se, že to je právě i jeden z důvodů, proč nejsou. Když ji mají navíc, proč začíná na takové ceně??? Tohle já odmítám podporovat, zas tak moc tu kombinézu nechci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
28.9.10 11:30
hkac píše:
bumbinka píše:
Holky, kdyby vám to některé pomohlo: http://cm.aukro.cz/…_tchibo.htmlNarazila jsem tady na tolik diskuzí o zmíněné kombinéze, že jsem si na vás vzpomněla, když jsem hledala něco úplně jiného ;)
To jsi hodná, ale obávám se, že to je právě i jeden z důvodů, proč nejsou. Když ji mají navíc, proč začíná na takové ceně??? Tohle já odmítám podporovat, zas tak moc tu kombinézu nechci. :roll:

:palec: jo, přesně tak. Je evidentní, že s ní prodejce kšeftuje - jak to, že nemá od ní paragón, když je úplně nová? Je to letošní model - na jakém internetu že jí koupil KDYŽ TAM NEBYLY? Obrázek okopírovanej z letáku. A že si dovolí nasadit takovou cenu FUJ, že se nestydí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.9.10 11:34

PeBa, přesně tak. Já sleduju Aukro už delší dobu, ale do tohodle nejdu (a zájemce už samozřejmě má). Přesně si říkám, jak to, že nemá paragon? Jako důvod, že je to z netu je přeci blbost. Docela mám nutkání poslat email, kde ji sehnali, ale kašlu na ně. Jestli byla výrobní vada, jak se hodně argumentuje, jak to, že ji někdo má?

Ona tahle teda ani nemá velikost, kterou Anežka potřebuje, ale očekávám, že se brzy objeví další :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.9.10 11:41

No jo, holky, já netuším, kolik stojí nová… prostě jsem ji tam viděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
28.9.10 11:48
bumbinka píše:
No jo, holky, já netuším, kolik stojí nová… prostě jsem ji tam viděla :nevim:
  • 999kč :cert: :cert: :cert: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.9.10 11:49
bumbinka píše:

Ale to nebylo nic proti tobě, promiň, jestli to tak vyznělo :hug: .

Já jen nechápu ty lidi, co jim není blbý to vystavit na aukci s tak nadsazenou cenou. A ještě míň chápu ty, kteří na to přihazují :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
28.9.10 12:05
hkac píše:
bumbinka píše:

Ale to nebylo nic proti tobě, promiň, jestli to tak vyznělo :hug: .

Já jen nechápu ty lidi, co jim není blbý to vystavit na aukci s tak nadsazenou cenou. A ještě míň chápu ty, kteří na to přihazují :roll: .

presne :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.9.10 14:22

hmm, pěkná aukcička :jazyk: a hlavně, prodávající trochu evidentně lže, protože i kdyby ji koupil přes internet, ještě by ji neměl, dodání trvá 14 dní, díky využívání „úžasné“ GLS, a fakturu dostane člověk dokonce ve 2 kopiích, takže si jednu může nechat a druhou dát k dispozici s výrobkem..

pro mne jen potvrzení toho, že se někdo někde, evidentně ne zrovna čistě, dostane k penězům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
28.9.10 15:31

Natašo a ostatní, tady je jeden z důvodů, proč kombinézy asi nebudou v obchodech:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
To je fakt sprosťárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
28.9.10 19:40

To je teda hyenismus nejvyššího kalibru 8-o
Ještě ta kráva napíše,nevhodně zvolená velikost,a další věta,mám ještě klučičí.. To si spletla i pohlaví svého dítěte??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
28.9.10 19:46

Holky, upozornuji, ze jsem taky na kombinezu cekala, dokonce jsem vstavala k netu v sest hodin, kdyz se aktualizovala nova kolekce uz bylo vyprodano, psala jsem mejly do Tchiba a celkove ted ziju tim sehnat tu kombinezu…ale to, ze je nekdo nakoupil a prodava me tedy nerozciluje, jako hyenismus to nevnimam, neni prece nikde receno, ze se smi koupit jenom jeden kus…a pokud prodavaji za 1300 a nekdo to koupi, tak proc ne, ze.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.9.10 21:36

Tak v online obchodě už zase jsou k dostání ty zimní boty 8-o , ale kombinézy stále ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.9.10 21:39
MadGirlNancy píše:
Holky, upozornuji, ze jsem taky na kombinezu cekala, dokonce jsem vstavala k netu v sest hodin, kdyz se aktualizovala nova kolekce uz bylo vyprodano, psala jsem mejly do Tchiba a celkove ted ziju tim sehnat tu kombinezu…ale to, ze je nekdo nakoupil a prodava me tedy nerozciluje, jako hyenismus to nevnimam, neni prece nikde receno, ze se smi koupit jenom jeden kus…a pokud prodavaji za 1300 a nekdo to koupi, tak proc ne, ze.. :nevim: :nevim:

za 1300 bych jí tedy nekoupila už jen z principu :cert: Taky jsem koukala,že byla hned vyprodaná :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák