Kombinéza Tchibo - míry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
22.9.10 16:45

kde se dají sehnat topolino v kamenném obchodě? Třeba v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.9.10 20:51

Zdravim Vsehny

Vim, ze to neni dobra zprava, ale v Polsku je stejny problem, a maminky na internetu taky zuri na Tichbo a jejich e-obchod. Podle polskeho forum, na facebooku se objavilo takove vysvetleni, ze pry vsehny obchody Tchibo, v Evrope, jsou zasobovane z centralniho zdroje z Bremen. V Nemecku jsou k mani takove zakaznicke karty, ktere pry umoznuji predobjednani zbozi. Tak to by bylo vysvetleni zahady kombinezu Tichbo, podle facebooka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.9.10 20:53
Libusha píše:
Zdravim VsehnyVim, ze to neni dobra zprava, ale v Polsku je stejny problem, a maminky na internetu taky zuri na Tichbo a jejich e-obchod. Podle polskeho forum, na facebooku se objavilo takove vysvetleni, ze pry vsehny obchody Tchibo, v Evrope, jsou zasobovane z centralniho zdroje z Bremen. V Nemecku jsou k mani takove zakaznicke karty, ktere pry umoznuji predobjednani zbozi. Tak to by bylo vysvetleni zahady kombinezu Tichbo, podle facebooka.

Takže nebudou už ani v těch prodejnách???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.9.10 20:58

To bohuzel nevim, cetla jsem jenom o jejich internetovym obchode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
23.9.10 13:30

Ahoj ja jsem si na internetovich strankach Tchibo,obědnavala na maleho oblečky a už je to dva tydny a nic nedošlo.A to mi došel email že už to odeslali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.9.10 17:34

tak to je bomba.. fakt pěkný mrchy.. uvidím,e jetsli budou aspoň v kammených prodejnách!

jináč třeba vloni, když jsem objednala a pak jela na dovlenou, nemohla jsem tchiba ani z GLS dostat, kdy jako dojedou.. a pak mi volali v 6 ráno ten den, co jsme jeli.. a děsně se divili, že nebudu doma. bylo to asi po 14 dnech od objednání a po 10 dnech co tchibo poslalo mail, že odeslalo zásilku ze skladu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.9.10 14:19

tak sjem se dneska dozvěděla, že kombinézy v kamenným vůbec nebudou.. že je všechno vyprodané!! :zed: docela mě to naštvalo. na netu prý nebyly vůbec, jedině co byly, tak v těch pilotních prodejných na černým mostě v praze a někde v ostravě..
asi prej nějakej problém s výrobcem, je prý možné, že budou pak časem na podzim, ale spoléhat na to určitě ne, ..

takže máme smůlu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.9.10 14:25
Nataša píše:
tak sjem se dneska dozvěděla, že kombinézy v kamenným vůbec nebudou.. že je všechno vyprodané!! :zed: docela mě to naštvalo. na netu prý nebyly vůbec, jedině co byly, tak v těch pilotních prodejných na černým mostě v praze a někde v ostravě..
asi prej nějakej problém s výrobcem, je prý možné, že budou pak časem na podzim, ale spoléhat na to určitě ne, ..takže máme smůlu :(

Jak to vis??
Mne psali,ze nevi,ze nebyly,a ze ani nevi,jestli jeste BUDOU :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
24.9.10 14:57

tak u nás na Zličíně jsem je neviděla.No ale já už na to nespoléhám a objednala jsem jinou,jinak by asi malej chodil nahatej :mrgreen: a taky o polovinu levnější.Ale je to teda poprvé co mě Tchibo naštvalo,jinak jsem vždycky spokojená. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.9.10 21:59

Farska, řekla mi to prodavačka v jejich prodejně.. že prý mají v katalogu, co bude příští týden - jako ty dětské věci - poznámku, že kombinézy nebudou vůbec, že nic nepřijde. a že nic nevědí a že se někdy stává, že třeba zboží dorazí později, jako s jinou kolekcí, ale že to oni nevědí..
docela mi to naštvalo..

ono se někdy stává, že se třeba zasekne něco ve výrobě.. jak jsou to privátky vyráběné v různých fabrikách, může se stát, že něčeho se vyrobí méně, nedodají včas na sklady apod. (jako jsou za to pak pokuty a kdesi cosi, ale zboží prostě není..). takže určitě je tahle možnost pravděpodobná. i Ikea mívá někdy problémy s nedostatkem jednoho typu výrobkua čeká se na zásilku z továrny..

neptal jste se někdo taky v prodejnách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.9.10 16:44

Tak já mám nové a zase jiné informace. Byla jsem v Letňanech v Tchibu a paní vedoucí říkala, že je to prý už napsáno v letáku 8-o , že kombinézy příští týden nebudou a že budou ve 41.týdnu. Jestli je to podle kalendáře, tak tenhle je 38., tj mělo by to být o 2 týdny později než s těmi dětskými věcmi :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
25.9.10 17:08

ahoj,
holky neztrácejte naději, já Tchibo taky sleduju a na prodejnách to většinou je!
Podobně před Vánoci, když jsou akce na hračky, tak byly okamžitě online vyprodané ty dřevěné vláčky, super sada, vyslala jsem manžela do Globusu v den, kdy tam to vyskladňují a tam to v pohodě bylo. Já myslím, že oni to už dávno mají na cestě směrem k obchodům, takže že je to na netu vyprodané, s tím nesouvisí, mají víc skladů, nás třeba zásobuje sklad z Jihlavy. :think:
Já mám 5 míst, kde Tchibo mají, jednak jejich obchod a pak 4 hypermarkety, takže když něco chci, můžu obíhat, výhoda je, že v obchodech jejich to mají v pondělí, když ne tam, v úterý v Globusu /večer/, ve středu v Hypernově či Intersparu…
Takže radím oběhat to. Já jedu v pondělí na 8 do obchodu, potřebuju ty zimní boty na malého, taky je hned vyprodali. Na MMB se s tím neskutečně kšeftuje. :evil: Ty dřevěné vláčky tehdy prodávali za 699 a na mmb to chlap prodával za 1099 a nebylo mu to trapný!!! :pocitac: :zed: To fakt nechápu, zájemců ovšem měl dost, protože i s touto přirážkou to bylo stále výhodné, hodně kusů, různých extra, eletr. mašinka, protože jen ta sama stojí kolem 580 Kč. Já jsem to tehdy taky vyslala koupit manžela do Globusu, litovala jsem pak, že nevzal i kámoškám. :-(

• Citovat
  • Upravit
30309
25.9.10 17:36

Betty,
jaky vlacky myslis,hod odkaz

A - mas fajn,ze bydlis v centru deni,my co nejsme z vetsich mest,mame nejspise tak maximalne jedno Tchibo v okruhu 50 km a to je ješte troufale tvrzeni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
25.9.10 18:55

Farska,
já odkaz asi nenajdu, to už je rok či dva zpátky. Před Vánoci je vždy na Tchibu akce, že jsou dětské hračky.
Byla to sada vláčků s dřevěnými kolejemi, co se koupí třeba v IKEI, Tescu, zn. Eichhorn apod. Bylo toho 48 ks s kolejemi, v tom jezdicí svítící houkající mašinka na baterku (tu jsem právě pak samostatně kupovala kamarádčinu dítěti za 580 Kč :roll: ), visutý most, tunel, jeřáb, závory, dva vagónky s nákladem za mašinku. Čili když se to posčítá na jednotlivé kusy, které se samostatně prodávaly, byl to super kauf. Měli to 2 roky identické po sobě, dokonce podruhé šli o stovku s cenou dolů 8-o
Máš pravdu, je to hodně o štěstí.
My zas tak v centru nejsme, ale do Pardubic to máme 20 km, a tam jich je 5 jak píšu, a v Chrudimi jedno v Hypernově, takže holt tak to je :-?

• Citovat
  • Upravit
Betty03
25.9.10 19:03

Ještě jsem zapomněla, že v sadě byl „trajekt“. Tady jsem našla mnohem širší sadu, co někdo prodává na aukru, tak přibližně tak to vypadalo (to depo třeba tam nebylo, to bych chtěla letos k Vánocům dokoupit)
 http://aukro.cz/…_vlacky.html#…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák