Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
nomi, ona nebyla hned vyprodaná, ona nebyla vůbec ![]()
fakt jsou zase boty? jak to? ![]()
já teda včera koukala na ně v globusu, a nepřišly mi jako tak super kauf, jako jsou pěkný, ale odpovídají bych řekla ceně..
jako hyenismus mi to taky nepřijde, že ji někdo koupí a prodává. proč ne, když to někdo koupí i za víc.. prostě obchod…ale nesnáším, když si někdo vymýšlí blbosti (jako koupená na netu, nemám paragon, chybná velikost, když mám tři navíc a tak…) a myslím, že dost lidí, (ne všichni asi) co je teď bude prodávat, se k nim dostalo tak nějak divně.. protože koupit ji byl letos opravdu oříšek… ![]()
Nat, je k dostání vše krom těch kombinéz, takže to skutečně doobjednávají.
Ta uváděná paní z mmb píše nad inzerátama, že holčičí věci v albu jsou kamarádky, takže si myslím, že mají nejspíš stejně staré děti, navíc nabízí jen jednu velikost a 1 ks, ale loni fakt byly ženské, co měly v albu různé velikosti a na kluky i na holky za vyšší cenu než u tchiba. A bez paragonu bych to u nich tipla na takový drobný daňový únik.
Jinak je to samozřejmě legální (s dokladem o koupi).
Jsem zvědavá, co se na mmb vyrojí letos, až tu budou, pokud budou, k mání. ![]()
Pro rychlé Brňandy: holčičí kombiézku velikosti 74-80 (6 m až 12 m) mají v Intersparu na Cejlu… poslední:-( Možná je to potvrzení, že kombinézky doobjednali a postupně ještě budou…
El-Brno píše:
Pro rychlé Brňandy: holčičí kombiézku velikosti 74-80 (6 m až 12 m) mají v Intersparu na Cejlu… poslední:-( Možná je to potvrzení, že kombinézky doobjednali a postupně ještě budou…
Tyhle malé velikosti jsou i v Praze na Čerňáku. Ale v téhle velikosti mi to moc výhodné nepřijde. Takhle velké děti ještě nechodí, takže budou přes zimu v kočárku - stačí obyč. kombinéze
.
Já už to začala rešit. Koupila jsem nádherné oteplováky Wolf a čekám na bundu. Snad bude tento týden. Do té tisícovky se vejdu s obojím a kombinézu máme jednu jetou, tu nechám Anežce ve školce. Takže milé Tchibo, dělej si s kombinézkama, co chceš
.
Je mi jasné, že teď se začnou hned objevovat
.
A dneska mi přišel v mailu ten jejich newsletter a v něm nabídka dětského oblečení (tj kombinézy, boty atp). Jsem dostala záchvat smíchu. To je newsletter na houby.
U nás v DMku třeba Tchibo ještě nepřišlo, chodí v úterý, ale včera byl státní svátek a tak prý ani nevědí, kdy přijde. A paní mě dost šokovala informací, že pak je to na prodejně ve středu nebo ve čtvrtek - asi toho chodí moc, že to dva dny vybalují
. Ale byla dost nepříjemná, možná jsem byla tisícátá, kdo se jí na to ptal.
jojo, newsletter tchiba mě taky pobavil
![]()
když jsem si ho zaregistrovala, naivně jsem se domnívala, že mě upozorní v úterý - ve středu si hlídej stránky, budou kombinézy
ale aby mi přišel týden po tom, ..
![]()
V Pardubicích v Hyperalbertu u nádraží mají taky tu vel. 74/80 a 86/92. Ta druhá vcelku jde, naše holky mají 2 roky a je jim perfektně, ono Tchibo má ty velikosti u kombinéz řekla bych přesně, že to je od té nižší číslovky=míry do výšky, do té vyšší. Naše holky mají teď 86 cm… Mají v tom určitě vůli, ale neplavou v tom.
Ty jsi poklad:-)
Akorat tohle je presne ta velikost,co je bud moc mala-nebo moc velka pro nase dcery..
Ale pani je charakter-neprodava predrazene
![]()
Jo ahaaa-ona je nosena
![]()
A ahaaaaaaaaaaaaaaa-PANI PISE,ZE SEHNALA 'LETOSNI KOLEKCI¨,a kdeeee
![]()
ze by madam byla prodavacka???
farska píše:
Ty jsi poklad:-)
Akorat tohle je presne ta velikost,co je bud moc mala-nebo moc velka pro nase dcery..Ale pani je charakter-neprodava predrazene![]()
![]()
Já už to vzdala, ale třeba někdo bude rád. Prodává za původní cenu, ale zase použitou. Ale i tak dobrý.
U nás v DMku dneska kombinézy byly - i větší velikosti
. Když jsem tam byla já, měli už jen klučičí 86/92, ale já jsem už Anežce koupila bundu a oteplováky od Wolfa - a vyšlo mě to dohromady na 829Kč
.
hkac píše:
U nás v DMku dneska kombinézy byly - i větší velikosti![]()
![]()
. Když jsem tam byla já, měli už jen klučičí 86/92, ale já jsem už Anežce koupila bundu a oteplováky od Wolfa - a vyšlo mě to dohromady na 829Kč
.
A kde v DMku, prosím? Tu 86/92 bychom my asi potřebovali…
Ale když nebude, tak se taky nezblázním, než se tu vyrojily všechny diskuze, tak jsem o ní vůbec nevěděla a taky bych to nějak vyřešila ![]()
V Praze 8, v DM v Mazurské. Já tam byla včera dopoledne, to ještě nic nepřišlo a dneska jsem tam šla kolem 13.h a už měli poslední kus. Prý to bylo hned pryč.
Já jsem ji chtěla vyzkoušet, příští rok už Anežce nebude ani ta největší velikost. Ale Wolf je taky bezva. Není to tak vymakané, ale na pohled se mi ta bunda líbí víc a ještě jsem ušetřila
.