Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Betty03 píše:
Farska,
já odkaz asi nenajdu, to už je rok či dva zpátky. Před Vánoci je vždy na Tchibu akce, že jsou dětské hračky.
Byla to sada vláčků s dřevěnými kolejemi, co se koupí třeba v IKEI, Tescu, zn. Eichhorn apod. Bylo toho 48 ks s kolejemi, v tom jezdicí svítící houkající mašinka na baterku (tu jsem právě pak samostatně kupovala kamarádčinu dítěti za 580 Kč), visutý most, tunel, jeřáb, závory, dva vagónky s nákladem za mašinku. Čili když se to posčítá na jednotlivé kusy, které se samostatně prodávaly, byl to super kauf. Měli to 2 roky identické po sobě, dokonce podruhé šli o stovku s cenou dolů
Máš pravdu, je to hodně o štěstí.
My zas tak v centru nejsme, ale do Pardubic to máme 20 km, a tam jich je 5 jak píšu, a v Chrudimi jedno v Hypernově, takže holt tak to je
Tak v Chrudimi jsem bydlela jeste pred dvemaapul roky-a do Pardubic jezdila denne…To by se to shanelo
![]()
Hkac - přesně tohle jsem se dozvěděla i já, že mají v letáku, že nebudou, ale tys měla štěstí na paní vedoucí, a možná že už měli i víc info, mně tvrdila paní prodavačka, že neví, jetsli vůbec budou, že je možné, že ano,ale že mi to nemůže slíbit, protože co když pak nebudou .. prostě zmatek..
takže 41t., to je někdy 11.10., ne?
ono to není o jednom vyprodaném skladu - údajně - prostě nejsou nikde. vím, že e-prodej a obchody jsou odlišené, ale tady to vypadá trochu na zásek ve výrobě, to se někdy stává..
to kšeftaření na MMB je fakt na ![]()
a ty vláčky mě zajímají!! vloni jsem je nějak zazdila! vůbec nevím, kdy byly..
Jenom bych rada napsala svuj poznatek - hlidala jsem jejich stranky od sesti od rana, kdyz tam najela nova kolekce - opravdu jsem videla aktualizaci v prvni vterine - kombinezy uz nebyly, stejne tak boty ve vetsich velikostech. Napsala jsem jim email, ze chci vysvetleni a napsali mi z centraly z Nemecka, ze kombinezy nebudou, ze se vyprodaly v Nemecku.
Jelikoz mam kamaradku zamestnanou v Tchibu, tak jsem se pidila po infu a ona take rikala, ze s tim nemam pocitat, ze to nebude. Takze s tim nepocitam a HaM to jisti…snad.
Já už včera začala pátrat po jiných, ale jednak jsem zjistila, že jsou v jiné cenové kategorii a třeba v HMku už je měli hodně probrané - jen malinké velikosti nebo naopak velké. Ale snad ještě budou, možná to byl doprodej z loňska???
Nat, já měla spíš štěstí na brigádnici - ptala jsem se jí (nevěděla jsem, že je to brigádnice) a ona mi to vypátrala
. Říkala, že jsou tam hodně zaneprázdněné (a skutečně, pěkně se tam otáčely, aby stíhaly obsloužit všechny zákazníky - dělaly jim kafe atp), ale i tak se stihla zeptat vedoucí, a ta jí říkala, že ten 41.týden je už napsaný i v letáku
. Tak jsme to s tou brigádnicí hledaly, ale nenašly. Já nenašla ani jaký týden odpovídá tomuhle zboží, ale pak jsem v mobilu zjistila, že teď je 38.týden, takže bych řekla, že to bude stejně, maximálně o týden jinak (Když 1.1. není v pondělí, tak by se mohlo stát, že to v mobilu a jinde počítají jinak, s tím jsem se už setkala).
ahoj,
Farska, to je teda náhodička. ![]()
Mám novou informaci k Tchibu! Kamarádka se stavila dnes v jejich obchodě v Brně - ve Vaňkovce a tam jí sdělili, že je STÁHLI Z PRODEJE KVŮLI NĚJAKÉ VÝROBNÍ VADĚ, KTEROU ODSTRANÍ A BUDOU ZA 3 TÝDNY!! To by se shodovalo s informací z pražských obchodů o těch týdnech. Takže dámy, nepropadejte beznaději.
![]()
Betty03 píše:
ahoj,
Farska, to je teda náhodička.
Mám novou informaci k Tchibu! Kamarádka se stavila dnes v jejich obchodě v Brně - ve Vaňkovce a tam jí sdělili, že je STÁHLI Z PRODEJE KVŮLI NĚJAKÉ VÝROBNÍ VADĚ, KTEROU ODSTRANÍ A BUDOU ZA 3 TÝDNY!! To by se shodovalo s informací z pražských obchodů o těch týdnech. Takže dámy, nepropadejte beznaději.![]()
ZAJIIMAVEEE…
Jen jestli v Tchibu nekecaji-treba ale ne…Ja jim dam vadu
![]()
Tak koukám,že jsem asi jedna z mála štastných,co ji získali před měsícem na Černáku.
Zítra jsem chtěla jet do Vysočan koupit ještě jednu kamarádce,ale asi na to prdím,když evidnentě nejsou ![]()
Jinak na Černáku jim zbylo dost těch maličkých 74-80,ty evidnentně nešly na odbyt..
ahoj dámy, tak se podělím o dnešní nevšední zážitky z Tchiboobchodu. ![]()
Dojeli jsme na 9 ráno, kdy otevírají, resp. 10 min předem. Přijeli jsme do toho centra autem, což je parkoviště ve sklepě a nahoru výtah. Před obchodem už bylo pár matek s dětmi, ale centrum celé ještě zavřené, za skleněnými dveřmi z ulice jsem viděla dav. No, když to otevřeli, tak se to před polospuštěnou mříží Tchiba dost zahustilo. Pak ji vytáhli a dav se vevalil dovnitř. To byl masakr! Kombinézy opravdu měli jen malé, jak jsem už čekala z debat na internetu, budou za 3 týdny, prý výr. vada, nebo co, nevím. Ale i tak to matky braly útokem. Já chtěla akorát boty pro Matyho, o ně byla taky rvačka, prodavačka si vzala bednu za pult a po jednom to vydávala, utvořila se řada, no šílený, fakt jak za totáče když přivezli banány. Tatínkové stáli před obchodem a fotili si to na mobily Jeden to synkovi vysvětloval, že když on jako malý chtěl kolo, rodiče přespali před prodejnou, teĎ kvůli botám pro něj musí maminka dělat tohle
![]()
Ještě k těm kombinézám: opravdu tam byly jen asi 4 vel. 74/80 a 86/92, ale vzadu do skladu jsem VIDĚLA, jak má nějaká pí prodavačka odloženou jednu 110/116
No to by mě teda zajímalo, jak se k ní dostala, že?!
Jsem zvědavá, zda vůbec něco za 3 týdny bude.
tyy brdooo
tOS BYLA U HYPERNOVY V PARD???
Valim bulvy
A jako popis DOBRYYYYYY
![]()
Ne, v tom novým AFI Palaci, tam je přímo samostatný Tchiboobchod. ![]()
tybrďo, to snad ne
![]()
já chtěla ty boty, (kombinéza je mi jasný, že není a nebude) chtěla jsem vyrazit večer, ale muž přijde pozdě z práce, takže asi stejně nikam nepojedu, no a kamarádka mi psala ráno, že jí babička šla do tchiba koupit trika a punčochy a pulhodiny před otevíračkou šla kolem a přej už matky před obchodem a pak se o boty skoro popraly
taky mi to přijde jako za totáče, když přivezly pomeranče nebo banány nebo cokoliv.. prostě na tohle fakt nemám nerv.. ![]()
ps výrobní vadě nevěřím ani za nehet, to by museli stahovat, ne? spíš je jich málo a třeba dovyrobí.. spíš věřím tomu, že se to skoupilo v německu.. něco se prodalo v pilotních a zbytek si tady rozebrali vyvolení..
Jo, taky poté, co jsem viděla, jak má paní vzadu tu 110/116 jim nevěřím. A četla jsem, že kdesi v Ostravě byly i velké, že to tam je vše o týden dřív. No měli by se zamyslet. Jsou sami proti sobě, proč toho nevyrobí víc, když ví, že zájem bude? ![]()
existuje ještě něco jiného než jejich kombinéza? Hoďte tip, kde si to můžu osahat
To tchibo se mi dost znechutilo.
Mě dnes povídala prodavačka v Tchibu na Černém Mostě (v tom pilotním,co mají zboží dřív),že po Praze by je měly mít Tchiba příští týden,a ne až za tři týdny,jak se tu psalo.Asi to chce dávat pozor,oni sami vůbec nevědí,kdy se to naskladní ![]()
Jinak dnes jsem koukala na zimní věci v HM a CA,a to jsou teda pálky,samotná bunda za cenu Tchibáký kombinézy…tak už chápu,proč je o ně taková rvačka ![]()
No já se teda tomu musím pousmát,co dovede udělat jedna kombinéza,jako kdyby nebyly jiné
taky jsem měla zálusk,ale už budu mít jinou.Tak doufám,že o podkolenka takový zájem nebude ![]()