Nakupování přes Next.co.uk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
bibie
19.7.18 14:43

Nekdy objednavku rozdeli a zbytek dorazi v rozmezi tydne…

• Citovat
  • Upravit
2270
20.7.18 13:33
@bibie píše:
Nekdy objednavku rozdeli a zbytek dorazi v rozmezi tydne…

Díky za odpověď, už je to vyřešené. Včera jsem našla na ně email a psala jsem jim. Napsali mi, že položku už nemají skladem a ani ji mít nebudou, tak mi vrátí peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
5.9.23 18:51

Holky chtěla jsem objednat z nextu oblečení, ale když píšu adresu a příjmení tak mi to nevezme háčky. Nevíte, zda když to dam bez háčků jestli mi i tak zboží přijde? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15407
5.9.23 19:01
@Nonameeee1 píše:
Holky chtěla jsem objednat z nextu oblečení, ale když píšu adresu a příjmení tak mi to nevezme háčky. Nevíte, zda když to dam bez háčků jestli mi i tak zboží přijde? Děkuji

Běžně v zahraničích eshopech zadávám údaje bez háčků a čárek a nikdy nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
5.9.23 22:03

@ivašot. Super, tak snad to přijde. Dala jsem si docela dost zboží do košíku a nerada bych pak o nej přišla 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.25 11:01

Next už nikdy

V NEXTu mají hezký oblečení, kvalitní, ale u jednoho dětského pyžama se mi nelíbil materiál, tak jsem ho vrátila. Nejen, že to musíte posílat do Německa na vlastní náklady (=minimálně 400 za dopravu), ale už z nich dva měsíce tahám peníze zpět a nemám ani peníze, ani zboží, takže jsem teď celkem -1400. Není to žádná hrozná částka, ale těch deset mailů tam a sem, kdy už jsem poslala číslo objednávky, číslo zásilky, svoje jméno, několikrát číslo účtu, na který to mají vrátit a pak mi napíšou počkejte 28 dní na vrácení (což už dávno uběhlo). Pak píšou, platbu jsem poslali, počkejte 7 pracovních dní, to už taky uběhlo. Teď jim píšu už šestý mail a pak se na to asi vyprdnu. Řeším to od března a dnes je květen a už tam raději nakupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák