Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@bibie píše:
Nekdy objednavku rozdeli a zbytek dorazi v rozmezi tydne…
Díky za odpověď, už je to vyřešené. Včera jsem našla na ně email a psala jsem jim. Napsali mi, že položku už nemají skladem a ani ji mít nebudou, tak mi vrátí peníze.
Holky chtěla jsem objednat z nextu oblečení, ale když píšu adresu a příjmení tak mi to nevezme háčky. Nevíte, zda když to dam bez háčků jestli mi i tak zboží přijde? Děkuji
@Nonameeee1 píše:
Holky chtěla jsem objednat z nextu oblečení, ale když píšu adresu a příjmení tak mi to nevezme háčky. Nevíte, zda když to dam bez háčků jestli mi i tak zboží přijde? Děkuji
Běžně v zahraničích eshopech zadávám údaje bez háčků a čárek a nikdy nebyl problém
@ivašot. Super, tak snad to přijde. Dala jsem si docela dost zboží do košíku a nerada bych pak o nej přišla 😊
V NEXTu mají hezký oblečení, kvalitní, ale u jednoho dětského pyžama se mi nelíbil materiál, tak jsem ho vrátila. Nejen, že to musíte posílat do Německa na vlastní náklady (=minimálně 400 za dopravu), ale už z nich dva měsíce tahám peníze zpět a nemám ani peníze, ani zboží, takže jsem teď celkem -1400. Není to žádná hrozná částka, ale těch deset mailů tam a sem, kdy už jsem poslala číslo objednávky, číslo zásilky, svoje jméno, několikrát číslo účtu, na který to mají vrátit a pak mi napíšou počkejte 28 dní na vrácení (což už dávno uběhlo). Pak píšou, platbu jsem poslali, počkejte 7 pracovních dní, to už taky uběhlo. Teď jim píšu už šestý mail a pak se na to asi vyprdnu. Řeším to od března a dnes je květen a už tam raději nakupovat nebudu.
Nekdy objednavku rozdeli a zbytek dorazi v rozmezi tydne…