Brno - e-mimi dětská burza

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1702
4.10.10 10:32

BRNO-e-mimi-dětská burza

Maminky z Brna, pojďme si udělat dětskou burzu.Závidím kamarádkám z vesnice, jak krásně nakupují a výhodně prodávají na takových burzách…
Když donesu něco do výkupu,chci za to 40,–K a majitelka si narazí šílenou cenu jen kvůli tomu,že je to nějaká značka a pak se mi to nikdy neprodá…Co Vy na to?.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
4.10.10 10:35

vubec nechápu :nevim: .Mužeš napsat prosim jak to myslíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.10.10 10:39

Já to chápu a kdybych byla z Brna, hned jdu do toho. Denulenka to myslí tak, že se Brňačky sejdou, každá přinese hadérky, co už její děti nenosí a budete si je navzájem kupovat a prodávat, ne? Super nápad!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
4.10.10 10:40

No…to se vezmou věci po dětěch-oblečení, hračky,apod. co už doma nepotřebuješ..vymyslíš si, co bys za ně chtěla a půjdeš si hrát na paní prodvačku.Zároveň to může fungovat jako směnný obchod, kdy maminka vedle tebe nabízí něco, co se zase líbí tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.10.10 11:27

Ahoj, já su pro. Spíše teda pro ten nákup, prodej mi moc nejde :lol: nějak se mě ty věci nedrží moc. Nejradeji bych maminku zimního (pros, led, ún)kluka :palec:

pa

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
4.10.10 15:08

To se mi libi, ale ja si veci zatim schovavam na dalsiho frajera, takze bych jen nakupovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.10.10 15:32

Pro inspiraci: něco takového funguje v Praze v Galerii Butovice některé soboty, narazil jsem na to úplnou náhodou, když jsem tam byl na modelářské výstavě.
Zkuste pohledat na netu, třeba najdete a inspiruje vás to… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
4.10.10 15:39

Ahoj holky, něco podobného funguje v Novém Lískovci. Zrovna zanedlouho tam bude samoprodejní burza dětského oblečení a dalších potřeb pro děti.
Maminky si za 30 kč zaplatí prodejní místo a nabízí své věci. Je to 25.10. v prostorách bývalého supermarketu Albert, Kamínky 3, Brno Nový Lískovec. Rezervace míst nejpozději do 21.10.2010.
Taky se tam chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
4.10.10 19:40

Díky Juro,inspirace není třeba, i my v Brně víme,jak funguje burza…sorry,ale já su fakt patriot Brna,takže na mně s Práglem nechoď:-)))(ale tebe mám ráda)
Svati moc díky, tajně jsem doufala, že tu někdo takový tip hodí!!! Už sji tam někdy byla? je to dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
4.10.10 20:51

Byla jsem v MC Sedmikráska (kukni na jejich stránky, na jaře a na podzim dělají bazárky) v N.Lískovci na jaře a nakoupila jsem tam velice levně a dobré zachovalé oblečení od mamin. Rovnou jsem to vyzkoušela na malém. Teď je něco podobného a čekám, že nakoupím zimní oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monika10aho
6.10.10 12:48

ahoj prosím tě kam se můžu rezervovat na tu burzu?rada bych taky neco prodala a koupila:-)mužeš mi to prosím napsat na mail..dekujuuu..tuto diskuzi sem objecila náhodou..Monika Popůvky:-)

• Citovat
  • Upravit
616
6.10.10 14:04

Moniko napiš mi prosím mailovou adresu, nějak tě nemůžu najít. Dík, pošku ti ty informace o burze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monika10aho
6.10.10 18:57

jee..dekuji já zapoměla…:-)moni.mach@seznam.cz
moc díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.10 20:06

prosím moc obecně info o burze sem,chtěla bych nakoupit :oops: :-D

• Citovat
  • Upravit
1702
7.10.10 09:29

Holky, objevila jsem další ve Slatině!5-7.11. na ZŠ jihomoravské náměstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák